SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Meteor Düştü' Dedikodusuna Yol Açtı

'Malatya'ya Meteor Düştü' Dedikodusuna Yol Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da akşam saatlerinde gökyüzünde görülen sebebi bilinmeyen ışık hüzmesi heyecana neden oldu.

Doğanşehir ilesinde 20.15 sıralarında 'Meteor düştü' iddiaları bir anda sosyal medyada yayılırken, çok sayıda vatandaş tarafından gözlemlenen cisim kentte heyecan yaşanmasına neden oldu. Cismi çıplak gözle gözlemlediklerini belirten Esentepe Mahalle sakinlerinden Ali Demirci korktuklarını söyledi. Çevre illerden de gözlemlendiği ileri sürülen cismin meteor olup olmadığı konusunda ise henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Bu arada, Hatay’da akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından gökyüzünde görülen alev topu ve duyulan yüksek ses merak uyandırmıştı. Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Karadurmuşlu bölgesinde gökyüzünde bir cismin alev aldığı görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere yansıyan cismin göktaşı olduğu düşünülürken ekipler konuyla ilgili araştırma çalışmalarını sürdürüyorlar.

Öte yandan cismin gökyüzünde ilerlediği anlar Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde de görüldü.

Malatya, Hatay- iha

FOTO: Doğanşehir'de (üstteki) ve Hatay'da (alttaki) çekilen fotoğraflar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 ay önce)
    Akademisyenler Çalışanlar emek veren kısımını tenzih ediyorum geri kalan ya hocaların çocuğu yada dinamitlililer o yüzden ne yapacaklar maaşı bekleyip duruyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli (7 ay önce)
    İlimizde iki tane Üniversite ve 4 bine yakın akademisyen var ama ne hikmetse tek bir açıklama yok. Tık yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane (7 ay önce)
    Uzaydan dünya ya kovulan ve içinde bir aile taşıyan ufo Baskil tarafına iniş yaptı ilk röportaj a göre elektrik su faturası ödemedik leri için marstan aşağı atmış lar panik yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (7 ay önce)
    Çok geç kalmıştı, daha sıradakiler kimler var bekliyoruz. Allah bize yardım etsin inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Allah'ın azan kulları için uyarıları bunlar. Dünya iklim değişiklikleri ile daha da yaşanmaz hale gelecek. Bol bol ağaç dikin. Oksijen lazım olacak herkese ilerde.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Huzur (7 ay önce)
    Kral tarhunzanın ev teslim töreninde atılan hawai fişek olabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nesli Şah (7 ay önce)
    Dedikodu mu? Düpedüz göktaşıydı. Ben de dahil bunu gören bir sürü insan var, dışardaydım ışık parlamasından önce meteorun aşağı doğru ivmesini gördüm. İnsanlara kafasından uyduruyor imajı vermeyin. Bunun videosunu bulabilecek bir sürü güvenlik kamerası vb. vardır, onları bulun videosuyla haber yapın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hkn (7 ay önce)
    Bende gördüm akşam 8 gibi çok büyük bir ışık ve çok süratli konak kasabasına doğru düştü.dustukten sonra iki kere şimşek çakması gibi ışık çıkarttı.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Konağa mı düştü?:))) Benim baktığım açıdan da sanki Tunceli veya Bingöl taraflarına düştü.. ama şu var ki belki binlerce km öteye düştü çünkü baktığımız açı ve perspektif atmosferde bir nokta bile değil...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bende taş tepeden baktım sanki Tunceli veya Bingöl taraflarına düştü
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Korona deprem ve son olarak neden olmasın meteor yağmuru ile uzaylı istilası ))
    %78
    %22
    Yanıtla