SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmemiz Lazım"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı  gerçekleştirildi. 

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, İl Müftüsü Veysel Işıldar, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, STK Başkanları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile Minibüsçü esnafları katıldı. 

Tören öncesi yapılan açılış konuşmaları sırasında Minibüsçü esnaflarından İrfan Eser ile Abuzer İnan, “Minibüs durağımızdaki bu güzel çalışmayı yaparak bizlerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, “Öncelikle bu yapılan eser Türkiye’de 81 il içerisinde böyle bir toplu taşıma durağının olmadığı, böyle bir minibüs durağının olmadığı Malatya’ya yapılan bu minibüs durağının Türkiye’ye örnek, modern, konforlu ve güvenli bir durak olarak yapılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanıma esnaflarım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Buradaki çalışma 44 minibüsçü esnafına yapılmış olsa da aslında bu minibüsleri kullanan yaklaşık 22 bin yolcumuza yapılmış bir hizmettir. Malatya’nın en büyük sorunu trafik sorunuydu. Trafik sorununun giderilmesinin en önemli yolu insanlarımızı toplu taşımaya yönlendirmektir. Bu gibi eserler insanlarımızı toplu taşımaya yönlendirecektir. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan 44 akıllı kavşakla trafik sorunu büyük oranda çözülmüştür. Ayrıca Cumhuriyet Tören alanının yapılması ile birlikte bu alandaki trafik sorunu da çözülmüş oldu. Bu büyük hizmetten dolayı da Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Bu hizmetlerin yanında Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman yanımızda olmuş sorunlarımızla bizzat ilgilenerek esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında bizlere yardımcı olmuştur” şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Bu alanda 9 adet minibüs durağımız bulunmakta. Eski hali çok yıpranmış ve kötü durumdaydı. Modern bir çalışma gerçekleştirilerek esnaflarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca burada kötü durumda olan cephelerle ilgili olarak da cephe giydirmelerini yaptık. 

Bilindiği üzere şehrimizin Doğu-Batı yönünde büyüyen bir şehir olduğundan tek aks olan çevre yoluna mahkûm bir şekilde büyüyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak Anayurt Bulvarı, Danişment Gazi Bulvarı ve Alp Er Tunga Bulvarı gibi doğu-batı yönünde yeni aksların çalışmaları tamamlandı. Malatya merkezde 44 adet akıllı kavşak yapıldı. 19 kavşağımızda ise akıllı sinyalizasyon sistemi yapıldı. Malatya genelinde 36 bin km yatay işaretleme ve 35 bin adet ise levhalama çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan dijital trafik sistemi ile ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehrimiz birinci seçildi. Bu hizmetlerimizin yanında Trafik Eğitim Parkımızda bir yıl içerisinde 15 bin öğrencimize trafik eğitimi verildi” ifadelerini kullandı.   

ESKKK Başkanı Ali Evren ise yaptığı konuşmada, “Şehrimizin alt ve üst yapısını bu seviyelere getiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Malatya’ya kazandırdığı bütün hizmetlerden dolayı Sayın Başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

ESOB Başkanı Şevket Keskin’de, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız sadece minibüs durakları değil esnafımızın her zaman yanında olmuştur, bu ilgilerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu alan gerçekten Malatya’ya yakışmayan bir durumdaydı. Gece kimsenin giremediği bir yerdi. Bundan sonra burası pırıl pırıl Malatya’ya yakışır güzel bir mekân haline getirildi. Selahattin Başkanımızın yaptığını herkes görüyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” şekilde konuştu. 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise yaptığı konuşmada, “Malatya’nın her köşesine baktığınızda ayrı bir çalışmanın olduğu, Malatya’ya ayrı bir değerin sunulduğunu müşahede etmekteyiz. Battalgazi bölgemizde altyapı noktasında MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından 100 milyonun üzerinde yatırımlar yapıldı. Yeni yolların açılması, yeni kavşakların yapılması bunlar çok güzel büyük hizmetler. Önemli olan eser bırakmak. Bu hizmetlerin yapılmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum” dedi. 

Minibüsçü esnafı için çok güzel bir çalışma yapıldığını belirten MHP İl Başkanı Mesut Samanlı da “Bugün Sosyal ve Kültürel Belediyecilik alanında bir örneğin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik bunu gerektirir bir taraftan yurt dışına gidip EXPO 2028 ilimize getirip Malatya’yı dünyaya tanıtan bir taraftan da binlerce insanın faydalandığı minibüs durağının açılışını gerçekleştiren bir başkanımız var. Malatya için bir şans ve değer olarak görüyoruz. İnşallah uzun yıllar daha Malatya’mıza hizmet eder. Bu alanda harika diyebileceğimiz bir düzenleme yapıldı” ifadelerini kullandı. 

Yapılan düzenleme çalışmasının minibüsçü esnafına ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Malatya bizimdir. Malatya Malatya bulunmaz eşin, gönülleri coşturur ayla güneşin. Malatya’yı eşi bulunmaz bir şehir haline getirmemiz lazım. Malatya’yı doğunun incisi olarak hedeflerken bugün Malatya Türkiye’nin değil, Avrupa’nın değil Dünyanın incisi olma vizyonuna sahip bir şehir hüviyetindedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yardımcısı geliyor diğer büyükşehirlerin isimlerini sayıyor ve Malatya’yı örnek göstererek gelin hizmet nasıl yapılır ağlamadan hizmet nasıl yapılır onu görün diyor. Malatya tarihi yatırımlar gerçekleştiren bir il. Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya teşriflerinde gösterilen ilgiden dolayı bütün hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğumuz özel görüşmede şunu ifade etti. Malatya bizim için özeldir burada kalmam da Malatyalı hemşerilerime olan sevgimin bir mesajıdır. 

Malatya’mızı gece gündüz demeden mazisine layık istikbale hazırlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Malatya’nın en büyük sorunlarından biri olarak trafik sorunu gözükmekteydi. Yapmış olduğumuz çalışmalarla bu sorunu yeni açılan bulvarlar ve yollarla en aşağılara kadar indirdik. Kuzey ve Güney Kuşak yollarının da açılması ile birlikte Malatya Türkiye’nin trafik yönünden en rahat şehirlerinden biri haline gelecek. Bu çalışmalarımızın yanında bütün ilçelerimize arıtma tesisi, çöp aktarma istasyonları yaptık. 718 mahallemizin tamamında asfalt çalışması gerçekleştirdik. İlçe Belediyelerimizin hizmetlerinde de Büyükşehir olarak desteklerimiz devam ediyor. Türkiye’de en fazla yeşil alan yapan, kırsal alana hizmet götüren belediye Malatya Büyükşehir Belediyesidir. Kısacası Türkiye’de en fazla yatırım yapan büyükşehir belediyesi Malatya Büyükşehir Belediyesidir. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürmektedir. Çalışmalarını tamamladığımız minibüs durağımızda minibüsçü esnafımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın duasının ardından minibüs durağının açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış sonrası Oda Başkanları ve esnaflar tarafından Başkan Gürkan’a tablo ve çiçek takdim edildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Aylin (9 ay önce)
    Bu kadar boş beleş konuşan insanlar görmedim.Vizyonsuz hiçbir şey yapılmıyor.At gözlüklerini çıkarıp bireysel düşünmeden hareket edilirse eşi bulunmaz şehir olur.Ama sadece malatyamiz malatyamiž deyip duruyorsunuz.Bir fark yaratın.Arpa boyu ilerleme yok kültürel anlamada ticari anlamada malatyada.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Malatya tarihi boyunca senin gibi bir belediye başkanı görmedi sayın gürkan...belediye şaha kalktı,cumhuriyet tarihinin rekorları kırıldı,hizmetler aldı başını gitti,sosyal belediyecilik 500 kat arttı,memleket senin gibi bir başkan görmedi......başkan kendini artık övmekten,reklamını yapmaktan vazgeç...biz görüyoruz biz geziyoruz,millet uyumuyor...artık bunu gör sayın gürkan.pireyi deve yapma,sadece işini yap,takdiri reklamı halka bırak...sayın cumhurbaşkanı gelmese çevre yolu köstebek yuvası olarak kalacak daha neyin hizmetinden bahsediyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Töbe töbe (1 yıl önce)
    Bugün şehir merkezinde trafik felçti. Saat 14.00 da 3 en fazla 5 dakikalık mesafeyi 40 dakikada geçtim. Neyin lafı neyin çözümü kardeşim . Bu Selahattin bey ancak bol keseden atıyor. Malatya’da yaşamasan inanacaksın. Artık sinirimden ne dicem bilmiyorum. Sabah işe gidiş saatleri ve akşam saatlerinde İstanbul’u geçtik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    il müftüsü ne işi var orada,ne ilginç günler yaşıyoruz.bir durak yenilemesi tören düzenlenmiş 50 bürokrat orada ,nasıl bir iştir anlayamadım.neticede insanların ayakta otobüs bekledikleri yer burası ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • KERİM (1 yıl önce)
    yorum yazıyorum gözükmüyor
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Omür (1 yıl önce)
    Antep daha yolun başında o yüzden büyük projeler yapıyor. Bizde Selahattin başkan büyük projeleri bitirdi trafik yüzde 7'ye indi geriye süslemeler kaldı. Onlar da bitince Reis ya alıp bakan yapacak ya da İstanbul'a aday yapacak. Fuat oktayin yerine de olabilir. Burası darül Rıfat burda böyle
    %80
    %20
    Yanıtla
  • tuncay (1 yıl önce)
    gören derki fabrika açılışı paralar çöpe gidiyor yazık ne günlere kaldık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Dünyada hala dolmuş ,minibüs işleten tek şehiriz. helede şehrin merkezinde. Bu şehrin acil olarak otobüs,Dolmuş,Münübüsden kurtulup hafif raylı sisteme geçmesi lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Malatya tarihinin en başarısız siyasi ekibi. Sayın başkan minibüs durağı açıp tören yapıyor. Bir ara sayın çalık taksi durağı açıyordu. Ucube trambüs Türkiye'de türünün ilk ve son örneği, oda Sayın çakırın hediyesi. Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanlarının hali ortada. Malatyaspor yamyama yem oldu. Şehir hastanesi hayal oldu. Kuzey çevre yolu efsane oldu. Havalimanı gecekondu oldu. Valla bunları yapmak için vekil ya da Belediye başkanı olmaya gerek yok. Malatyadan 10 yıl çaldınız on yıl.Gidin bir Antepten örnek alın.Takım elbise giyip ortalıkta salınmayın. Ak partili seçmen olarak seçimi sabırsızlıkla bekliyorum. Reise oy var size oy yok.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sayın Çakır’ın trambüs hediyesi olmazsa sayın Gürkan bugünkü yeni otobüsleri zor alırdı ve Gürkan başkan göreve gelir gelmez sayılarını arttıralım demişti çünkü artan mazot maliyetleri karşından Elektrik ile çalışan kendi elektrikiğini kendi üreten ve güneş enerjisi santralinden gücünü alan sistem. Akabinde geçen yine bu sitede çıkan fiyat gibi bir durum söz konusu değil şuan günlük sadece tranbüsler ile günlük 2000 3000 arası yolcu taşınıyor
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hala reis diyorsunuz ya Allah akıl versin size. Yav kardeşim bu adamları siyasete sokan, parti meclisinde görev veren, seçim listesine alan, bunları partisinde tutan, millet vekili belediye baskani adayi gosteren kim? Bu adamlar işin ehli değilse işi ehline verecek olan kim? Her seçimde particilik yapıp liyakatsiz ve vasıfsız adamları başımıza getiren, bu durumun sorumlusu sizlersiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ben bugün ki yorumu Fatma şahine yazmak istedim.. helal olsun.. gaziray Gaziantep e hayırlı olsun... darısı trelybus saçmalığını bize layık gorenlerin başına inşallah
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Gaziray denemelerinde -şeyin trene baktıkları gibi bakıyorlar Diyen başkanlara selam veriyorsunuz demek :=)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Bizim ki durak açılışı yapar övünür. Her tarafa reklam afiş. Yav altı üstü durak. Öte yandan G. Antep, kayseri tramvay ve tramvay hatları açılışı yapıyorlar. Yani kararı siz verin. Gürkan bey bizim yani sizin G. Antep ve Kayseri ye erişmek için ömrün yetmez.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Realist (1 yıl önce)
    Akşam 5.ile 8 saatleri arası taştepe melekbaba çevreyolu çarmuzu kiltepe kavşağı sanayi yeşiltepe kavşağı çevre yolu çıkışından bahsediyorum. Bu bölgelerdeki trafik deki rezilliği şehri yönetenlerin akşam bu saatlerde bir kontrol etmelerini ve buralarda aksayan olumsuz görüntüleri canlı canlı görmeleri gerekmezmi çağ dışı bir trafik düzeni var acil çözümler aranmalı yöneticimiz kangren olmuş bu trafiği çözmekle mesullerdir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yolcu (1 yıl önce)
    Belediyecilik görmek istiyorsan algıyı bırak sayın Fatma şahine bak derim antepi Antep yaptı sen halen durak diyorsun gazi ray dan tutda açtığı yollara bak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Necatin (1 yıl önce)
    5 liralık hizmete 20 liralık reklam ve masraf etmişsin sayın başgan yazıktır günahtır var olan durağa sadece giydirme yapılmış bu kadar gösteriye harcamaya gerek yoktu...ilk resme baktığımda dedimki 100 yıldır yolu ve suyu olmayan köye heralde yol ve su gitti...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bazuka (1 yıl önce)
    Şehrin estetiğine önemli bir katkı, uzun yıllar atıl olan kimsenin cesaret edipte giremediği bir bölge idi. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • reis (1 yıl önce)
    Reisi canlı yayınla bu açılışa bağlanmaması, belediyenin büyük bir organizasyon eksikliği..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • GÖZLEMCİ (1 yıl önce)
    sayın gürkan malatya haber kanalıyla gözlemlediğim bir rahatsızlığı aktarmak istiyorum bu tüm malatyalılaıda rahatsız eder belediyeniz emekli olanların 2. durağımı emekli olanları neden tekrardan alıyorsunuzki madem emekli etmeyin 2. maaşı almaları şartmı ayrıcada belediye aile çifliğimi bunu siz daha iyi bilirsiniz baba çalışıyor emekli olmuş ve tekrar gelmiş ve birde üstüne çocuklarını işe aldırmış babadan çocuğa mirasmı lütfen alacaksanızda imtihan ve kurayla alın bu nabal sizin üstünüzde
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Gözlemeci44 (1 yıl önce)GÖZLEMCİ isimli kullanıcı yorumuna
    Ne olur yani çocuğuda girse?
    %22
    %78
    Yanıtla
  • karışık gözleme olur
    %85
    %15
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Yapılan her hizmete saygımız var .Ancak devir teknoloji devri. Yanı başımızdaki Gaziantep metro açılışı yaparken bizim minibüs durağı açmamız pek keyif vermiyor pek cazip gelmiyor. Bu şehrin acil olarak trambüs ucubesinden kurtulup hafif raylı sisteme geçmesi lazım. Malatya raylı sistem hizmetini alalbilecek kapasitede.Sayın başkan bunu yapsa yapsa siz yaparsınız.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Sayin baskan rayli system metro yapin ornek Malatya girisinden. Beyler deresi kopru garaj Cevre yolu belediye eski sire pazari eski malatya viraji ve unvisited ve son Duran yeni malatya spor staduyumuna kadar ellektirikli rayli sistem yapilsin trafik ve yolcular Rahat eder
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Tercan (1 yıl önce)
    Büyük başkanımız ulusal ve yerel kanallarda son on gündür şöyle diyor "%87 olan trafik sorununu %7'ye düşürdük.Bu Türkiye'de bir ilk"Yani trafik sorunu nerdeyse bitmiş.Bunu hangi aklımızla yorumlayacagiz. Allah için biri açıklasın ki rahat edek.Dünyada böyle bir rakam varsa yazınız..Malatya halkına bunu reva görenler yazın bir yere.Minubus durak yenilemeye yapılan açılışa bak,oda başkanının göklere çıkardığı laflara bak!Vah Malatyam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • emekli (1 yıl önce)
    Metro durağı sandım sahi Malatya'da metro yoktu şehir hastesine giden dolmuslarda burdami kalkıyor acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Girişinden çıkışına her yönü ile trafik sorunlu bir garabet durak çalışması. ESOB başkanı yeter artık bu kadar abartı ve absürtlüğe bari sen yağ çekme Malatya ya yazık etmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    İnsanın aklıyla alay ediyorlar. Yapılan hizmet köye çeşme yapmak gibi bir şey. Şehirimizi metro ağlarıylamı ördünüz, kavşakları yonca yollarlamı ferahlattınız. Kim olursa olsun hangi parti olursa olsun O zaman sizi tebrik ederim
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Zafer (1 yıl önce)
    Yapılan hizmetlere teşekkür ederiz Sn Malatya Haber yetkilileri, Akpınar alt geçidinin yarım açık olması sebebiyle sürücülerin gözleri kamaşıyor ve sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor.Ayrıca üstünün çelik tel ile kapatılması nedeniyle geçen gün üstten atılan bir küçük taşın aracımın ön camına çarpması sonucu az kaldın kaza yapıyordum. Çelik tellerin herhangi bir şekilde kapatılması hem sürücülerin gözlerinin kamaşmasını önler,hem de yukarıdan atılabilecek cisimlerin araçlara zarar vermesini engeller.Bu konuda bir haber yaparsanız müteşekkir oluruz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Selahattin Başkanın gayretinden ve dürüstlüğünden şüphemiz yok ama lütfen bu şehre yakışan vizyon projeler üretin, olmuyorsa bir bilene danışın. Tamam güzel hizmet eyvAllah ama Malatya'nın vizyonu, toplu törenle otobüs durağı açılışı olmamalı. Bu şehir 25 yıl önce Münir Erkal zamanında hafif raylı sistem, teleferik gibi projeleri konuşuyordu. Allah rızası için Malatya'ya yakışır büyük vizyon projeler üretin.Yeni cazibe merkezleri ve alt merkezler açın. Yol, kaldırım, otobüs durağı gibi çok basit rutin belediyecilik hizmetlerini abarta abarta millete anlatmaya kalkarsanız komik duruma düşersiniz.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Arkadaşlar yapılan hizmetin açılışı gayet doğal neden zorunuza gidiyor ki ? Biliyorsunuz diğer dönem yine Selahattin bey seçilecek boşuna uğraşmayın
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Alt tarafi bir minibus durağı yenilenmis bunun icin cumbur cemaat toren mi yapilir pesss!!! Sanki metro hatti acilisi. Savundugun seye bak Mehmet efendi… Adam dogru diyor Munir Erkal tramvay teleferik diyordu bu sabundugun adamin bir tane vizyon projesi var mi?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Remz (1 yıl önce)
    Malatya insanı aç, birbirine saldırıyor...Bu memleketin sanatı sanayisi sanatkarı yok... varsa yoksa kayısı... insanlar sç kurt gibi birbirinin elindekine saldırıyor...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yolcu (1 yıl önce)
    Bu milletin aklıyla alay etmektir Sayenizde Ak partiye bakış acımız değişti manşet attırsaydınız 2023 yüzyılı reis teknoloji diyor sanayi diyor hamle diyor vizyon diyor bunların en büyük hedefi OTÜBÜS DURAĞI
    %83
    %17
    Yanıtla
  • vedat (1 yıl önce)
    Tam kasaba belediyeciliği örneği. Bir sürü millet işi gücü bırakmış altı üstü bir durağın açılışına gitmiş. Görende trilyonluk yatırım zanneder. Ha çeşme açmışsın ha durak. CHP belediyesi yapsa yerden yere vururlardı. Neymiş mesele. Dolmuşçuya, taksiciye, Şevket K., Mesut İ. ye ve üyelerine hizmet edeceksin ki şehire dolmuşçu servisçi taksici hem kültürel olarak hemde fiili olarak egemen olsun. Koca şehre çok ama çok yazık oldu.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • O kadarda küçümsemeyin, bugün otobüs durağı açanlar yarın otobüs te üretir, marsa insan gönderme projesini de başlatabilir... herişin bir başlangıcı vardır... herşey bir anda olmaz...
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Alt tarafi bir otobus duragi acilmis hala neyini savunuyorsun şu kadarcık işin yazik
    %89
    %11
    Yanıtla
  • İsimsiz (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet kardeşim Turgay beyin ironisini sanırım anlamadınız :))
    %60
    %40
    Yanıtla