SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'yı Temsil Edecekler

0
Güncellendi - 2019-01-10 01:49:06
Malatya'yı Temsil Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen ve başvuru süresi uzatılan Genç ve Yıldız Kız Futbol Turnuvalarına katılacak takımların başvuruları tamamlandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Genç ve Yıldız Kız Futbol Turnuvalarına başvurular sona erdi ve katılacak takımlar belli oldu. Genç Kızlar turnuvasında 95 takım, Yıldız Kızlar turnuvasında 88 takım mücadele edecek. Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar ile turnuvaların ilk kademeleri tamamlanmış olacak.

20 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan 2019 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2003 ile 31.12.2005 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular, 27 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş (bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular oynayabilecek. Turnuvalara ait gruplar ve fikstür tff.org üzerinden ilan edilecek.

Malatya’nın tek kadın futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda yer alacak.

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası müsabakalarında, 95 kulüp mücadele edecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız