SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Duyurdu.. 43 Merkez Mahallede Su Kesintisi

MASKİ Duyurdu.. 43 Merkez Mahallede Su Kesintisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hafta sonu Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Malatya merkezde 43 mahallede 12 saatlik su kesintisi yapılacağını duyurdu. Battalgazi İlçesi’ne bağlı Cemal Gürsel Mahallesi’nde bulunan Yapraklı su deposu ana isale hattı üzerinde vana montajı nedeniyle kesintinin yaşanacağı belirtilen açıklama şöyle: 

“Genel Müdürlüğümüz tarafından 14 Ağustos 2022 Pazar günü 00.00 ile 12.00 saatleri arasında Yapraklı İçme Suyu deposuna gelen ana isale hattı üzerinde vana montajı çalışması yapılacaktır. 

Çalışma nedeniyle yukarıda belirtilen saatler arasında; Yavuz Selim, Yamaç, Merkez Beydağı, Çöşnük, Tecde, Çilesiz, Aşağıbağlar, Samanlı, Abdulgaffar, Şeyhbayram, Zaviye, Hacıabdi, Ataköy, Cevherizade, Paşaköşkü, Hasan Varol, Başharık, Kernek, Cemal Gürsel, Zafer, Üniversite, Karatepe, Tandoğan, Yıldıztepe, Saray, Büyük Hüseyin Bey, Uçbağlar, Sancaktar, Selçuklu, Dabakhane, Büyük Mustafa Paşa, Aslanbey, Şifa, Niyazi Mısri, Şıkşık, İsmetiye, Bentbaşı, İlyas, Çavuşoğlu, Salköprü, Cirikpınar, İskender ve Şehit Fevzi Mahallelerine 12 saatlik süreyle su verilemeyecektir. 

Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir. Çalışmalarımızın erken tamamlanması durumunda sular belirtilen saatten önce verilecektir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cengiz (1 yıl önce)
    Unuttuk önlem almayı hiç iyi olmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Özalp KAYA (1 yıl önce)
    Vatandaşın gerekli tedbiri alabilmesi için su deposunun olması gerekiyor. Su depom yoktur. Nasıl önlem alayım? 5 saatlik olsa önlem alabilirdim. 12 saat kesinti çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanli muhammed (1 yıl önce)Özalp KAYA isimli kullanıcı yorumuna
    Kova bidon ne varsa doldur depo sartmi
    %84
    %16
    Yanıtla