SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'de Polat Operasyonu! Genel Müdürü Görevden Aldı

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:21:07
MASKİ'de Polat Operasyonu! Genel Müdürü Görevden Aldı
A- A+ PAYLAŞ

BÜYÜKŞEHİR'İN  'EN BAŞARILISI' OLMAK DA YETMEDİ!.. Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir görevinden alındı. MASKİ Genel Müdürlüğüne Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun düşünüldüğü belirtiliyor.

Malatya’nın Büyükşehir olması ile birlikte MASKİ’nin kurucu genel müdürü olarak görev alan, bu görevini 4 yıldan beri sürdüren ve Türkiye'de su ve kanalizasyon idarelerine örnek olan projeleri gerçekleştiren, birçok önemli projesi de devam eden Doç. Dr. Özgür Özdemir, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla bu görevden uzaklaştırıldı.

Malatya'da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere  kurum ve kuruluşlarda etkin olmak isteyen bir grubun MASKİ'deki engel olarak gördüğü Genel Müdür Doç. Dr. Özdemir, bu gruba yakınlığıyla bilinen yeni başkan Uğur'un ilk icraatlarından biri olarak görevden alındı. Özdemir, Cuma günü saat 16.30’da MASKİ personeli ile vedalaştı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Ertan Mumcu’nun getirileceği bildiriliyor. Mumcu’nun 29 Mayıs Salı günü göreve başlaması bekleniyor.

-MASKİ’de sistem kuruldu

Malatya’nın Büyükşehir olması ile birlikte MASKİ’nin kuruluşunu gerçekleştiren ve sistemini kuran Doç. Dr. Özdemir, göreve başlarken içmesuyunun ortalama 3.000 litre/ saniye akarken sıkıntı sıkıntı yaşanmasına rağmen, bugün ortalama 2.400 litre / saniye su akmasına karşın sıkıntı yaşanmayan bir seviyede görevinden ayrıldı.

Malatya’da halen alt yapı çalışmalarının devam ettiği Arapgir ilçesi ile alt yapıya girilmeyen Kale ilçesi hariç tüm ilçelerde alt yapı çalışmaları tamamlanırken, il merkezinde ise içmesuyu büyük oranda kontrol altına alındı ve kayıp-kaçak oranı büyük oranda düşürüldü.

MASKİ tarafından kuraklık ve olası içmesuyu sıkıntısına karşın ihtiyaç duyulduğunda devreye konulmak üzere sondaj kuyuları da açılmıştı.

-Malatya’da kalmayacak

MASKİ Genel Müdürlüğü görevinden alınan Doç. Dr. Özgür Özdemir, Büyükşehir Belediyesi’nde kendisi için teklif edilen görevi kabul etmediği, Ankara’dan gelen bazı tekliflere sıcak baktığı ve büyük ihtimalle Ankara’da çalışmaya başlayacağı öğrenildi.

Güler Hazar - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr) / Malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Görevden alınan Özdemir (soldaki), Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Hacı Uğur Polat'la brifingde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

140 yorum yapılmış

  • İHSAN (5 yıl önce)
    Bürokrasi kanadında hep başarılı bürokratlar,işini ehlince yapanlar malesef ki günümüzün yeni seçilen başkanlarının kurduğu yönetime alınmayıp harcanmışlardır. Bürokrasi işleri işinin ehline verilmediği için Başkanlar bu sistemi nasıl hızlandıracaklardır?Biz halk olarak soruyoruz! Özgür ÖZDEMİR,su işlerinde mükkemmel bilgi ve donanım sahibi iken neden görevden alınmıştır? Biz gençlerce Büyükşehir Belediye başkanı kendi tanışlarınca kuracağı yönetim ve bürokrasi çerçevesinde işinin ehli insanları görevden uzaklaştırarak Malatya'dan çok kendini düşünmüştür.Tez zaman geçmeden bir cevap bekliyoruz.Bu cevap gelmeden bizler Hacı Uğur Polat'ın kendi makamını herşeyin üzerinde hatta Malatya şehrimizin üzerinde tuttuğunu düşüneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Bu zamana kadar rezil halde ki Malatya su alt yapısının, Özgür Bey sayesinde toparlanmasından kimse bahsetmemiş olaylara sadece kişisel bakılmış, şehir içme suyu ve arıtılmasında büyük değişiklikler oldu, Malatya nadir çeşme suyu kullanan illerden biridir ve buna katkı da bulunanları unutmamak lazım..sonuçta bu işin eğitimini alıp o koltukta oturmak başka, sadece o koltukta oturmak başka. Yeni görev yerinde daha güzel işler başarması dileğiyle..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen (5 yıl önce)
    Olaya şahsi olarak bakıp yorum yapan çok kişi var yazık gerçekten. Sn. Özdemir in Kayseri den gelmesini değilde Malatya ya neler kattığına bakmak lazım. Haksızlığı ve yandaşlığı bırakıp hizmete bakın. MASKİ de gerçekleştirdiği ve devam eden projelerinin yanında bir akademisyen olarak geleceğin mühendislerini yetiştirmek, onları bilinçlendirmek amacıyla da bir çok şey yaptı. Sn.Özdemir gibi bir bürokratın gitmesi gerçekten çok üzdü. Kıymetinin daha iyi anlaşılacağı yerlerde olur umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umutcan (5 yıl önce)
    Keşke neden görevinden alındığına dair bir açıklama yapilsada bu tartışmalar son bulsa yani çalışmak istemedi diye ayrılmasını istedi bir sebep olamaz oyun oynanmiyor sonuçta . Malatya için önemli bir ismi görevinden alıyorsanız açıklama da yapmak zorundasınız Malatya haberden isteğimiz haberci kimliğiyle gidip bunları sorması
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Disiplinli ve çalışkan biri Özgür bey sırf kendi adamlarını getirmek için görevden aldılar zaten başarılı biri olmasa ankaraya gitmezdi hemen görevden alınır alınmaz malatya düşünsün artık iyi bir bürokrat kaybetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutlu (5 yıl önce)
    Böyle işinde en iyi olan insanların değerini bilmemek ne kadar kötü bişey yaptığı çalışmalarla Malatya ya ne kadar faydası dokundu özğür beyin bunu bilmiyen yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umutcan (5 yıl önce)
    Haber kendi içinde çelişkili bir görevinden uzaklaştırıldi diyor bir kendisine giden teklife hayır dedi diyor. Eğer işini kötü yaptığı için uzaklaştırılmış olsaydı bir mali müşavir değil mühendis gelirdi yerine . Adamın yaptığı çalışmalar belli anlatmaya gerek yok anlaşılan o ki akan suyun parası da birilerinin cebine aksın diye yapılan bir değişiklik . Adam kötü olsa zaten görevden uzaklaştırilir uzaklastirilmaz Cumali kınalı hoca tarafından çağırılmazdi Aski ye bir Malatya vatandaşı ve seçmeni olarak söylüyorum ki yaptığınız iş, iş değil . Biz kimmiyiz biz, sayın Cumhurbaşkanımizinda dediği gibi bu milletin geleceğiyiz biz milletiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    MALATYA DAN ADIYAMAN LILARI KAYSERİLERİ TEMİZLE BAŞKANIM OYUM SİZE YOKSA BELEDİYE SEÇİMİNDE CHP YE VERECEM
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl temizlesin? Kendide mi istifa etsin :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Minka (5 yıl önce)
    Helal olsun başkanım aşağya doğru inerseniz Sadet zincirini bozarsınız .saygılarımla başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuba (5 yıl önce)
    Beklenen son gec bile kalındı.Umarim az biraz serefleri varsa onunla birlikte gelenlerde gider.Ozgur beyin en iyi yaptigi sey reklam di Malatya ya telafizis zararlar verdi.Rabbim soracak elbet hesabını
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (5 yıl önce)
    Malatya Haber bu görevden almayıda bir gruba bağlamışsanızda helal olsun,size.Yanlı yayın yapmadan haber yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Hacı başkan Kayseri ekibini dağıtmaya başlamıştır hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ejder (5 yıl önce)
    Bizim malatyalarinin hastaligidir bir tutkunlukları olmaz ve yabanci hayranligi ..kendi memleketline sahip cikmaz..bu böyledir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (5 yıl önce)
    Maski dediğiniz zaman öyle basit bir iş değil. suyunuz hele musluktan akmasın, susuz kalın o zaman anlarsınız . ve o zaman fatura ne olursa olsun ... suyumuz aksın dersiniz. gideni tanımam kayseri'liiymiş geleni bilirim Doğanşehir liymiş. hemşehridir. o olsun derim daha iyi olur. Hayırlı olsun .. ANCAK BU YORUMLARI YAZAN SAYIN BEYEFENDİLERİN OLAYA NE AMAÇLA BAKTIKLARI VE NEDEMEK İSTEDİKLERİ AŞİKARDIR. HİZMETİN BEDELİ OLMASI GEREKTİR. ... DÜNYAYA BİR KERE GELME ŞANSIMIZ VAR ACEMİ ŞOFORLA YOLA ÇIKARSAK BATARIZ. OZAMAN DAHA ÇOK CANIMIZ YANAR... HİSSİ DAVRANAN SAYIN BAŞKANIM BÜYÜKŞEHİRE ADAY OLMAK KARŞILIĞINDA NERELERİ FEDA ETTİ. "UNUTMAYIN GÜN GELECEK MASKİ BÜYÜKŞEHİRİN YÜZ KARASI OLACAK. ALLAH RAHMET EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender (5 yıl önce)
    Alınma sebebi ne Malatyanın o güzel suyunun artık içilememesi mi yoksa şelaleye itaat etmediği için mi eğer mevzu şelale ise şelale maskiden örtülü kaynaktan ve personel alımından başka ne isteyebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Onun gitmesi hiç bir şeyi değiştirmez daire başkanlarda var değişmesi lazım boş adam çok kısa zamanda bunların değişmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (5 yıl önce)
    şimdi gitsin başka sularda oynasın.öyle 3 fatura ödenmedi diye su kesmek insanların zaruri ihtiyacını esnaf zihniyetiyle yönetmek en pahalı sulardan birini vatandaşa içirmek...malatyaya gelmiş geçmiş en beceriksiz maski müdürü.darısı malatyalı olmayıpda malatyayı yöneten diğer zatlara inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MT (5 yıl önce)
    Malatyalı dan başka Malatya’yı anlamaz dışarıdan ital gelen şahıs görevden alan Hacı Uğur Başkanımı tebrik ediyorum yeni görevine atan Ertan Mumcu beyefendi ye yeni görevinde başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)MT isimli kullanıcı yorumuna
    Hacı Uğur başkan nerden geldi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten Hacı uğur başkanında malatyanın yerlisi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Geçen ay elektrik faturam 52, su faturam 58 TL geldi. Durmak yok yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • YUNUS (5 yıl önce)
    ÇOK GÜZEL OLMUŞ DEVAMINI BEKLERİZ MASKİ ARTIK TAM ANLAMIYLA ESNAF ZİHNİYETİNE BÜRÜNMÜŞTÜ İNŞALLAH ADAM AKILLI BİRİ GELİRDE MİLLET Bİ OH ÇEKER ADAMLAR HEM HER FATURADA BAKIM PARASI ALIYORLAR HEM Bİ SORUN ÇÖZDÜKLERİNDE EKSTRA FATURA ÇIKARIYORLARDI ALLAH YANINIZA BIRAKMAZ İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    şimdilik sabır eğeerrrr akp vekil sayısı üçe düşerse sen seyret ne haci kalır ne baci işte ozamanda biz bimere konuşacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin çitil (5 yıl önce)
    Çok yerinde bir karar inşallah yeni atanan görevini layıkıyla yerine getirir. Her izne gidişimde su kesintisi problemi için maski genel müdürlüğünü defalarca aramıza ve gidip konuşmamıza rağmen 5 senedir çözüm üretmediler yaz günü bizleri permaperişan etti ve etmeye devam ediyorlar. Zehir zıkkım olsun eğer gram hakkımız varsa. İnşallah tüm maskide çalışan tepe noktalarını görevden alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olumsuz (5 yıl önce)
    Şimdi sen milleti değişirsin 6 ay sonra millet seni değişir yine son gülen millet olur ???
    0
    0
    Yanıtla
  • HAZARBEY (5 yıl önce)
    HELAL OLSUN TEŞKİLAT TAMAM YAZIK BİRADER HEPİNİZİN BİR PLANI VARSA ALLAH CC PLANI HER ŞEYDEN VE HER PLANDAN ÜSTÜNDÜR ÖMÜR KISA
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyeci (5 yıl önce)
    Yorumlara güldüm.Asıl gerçeği yazıyorum. Milletin görememesine de şaştım. Hacı Uğur bey başkan olmadan önce yada hemen sonrası Ertan bey hacı beyle ciddi pazarlık yaptı. Genel sekreter olmak isteğini söyledi. Hacı başkanda Bülent Bakanın kaynı olan Ertan beye ve il Başkanı İhsan Kocanın en yakın arkadaşı ve kendininde özel arkadaşı ertana dengeler gereği maski genel müdürlük önerdi. Ya ercan beyi ya özgür beyi harcayacaktı. tercihini Özgür beyden kullandı. mevzuda gerçekte budur. Ertan ve Hacı Başkanın en yakın arkadaşı ekmek fab.müdürüde şahittir.Yoksa ne Özgür bey başarısızdır.Nede Ertan bey bu işe uygundur.Nede haber metninde ki hedef saptırma doğrudur. nede yorumlar. Hakikatte adalette budur. Yakında herkes duyar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin yanindami konuşuldu arkadaş bunlar bunada bir açıklık getir
    0
    0
    Yanıtla
  • bunu bilmecek kadar ne varki belediyeci çok doğrusunu yazmış 24 haziranı beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden al birisini vur ötekisine derlerya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Parlak (5 yıl önce)
    Hacı başkan kendi ekibini kuruyor. Bir Özgür gider 10 Özgür gelir... Kişilere bakmayın... İşi gücü rast gelsin Özgür beyin... Günahı sevabıyla... Bu arada Malatyahaber'in "EN BAŞARILI" krtiteri ne merak ettim valla... Niyazi Doğan'dan 50 sayfalık bir yazı bekliyoruz :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yazik feto gitti meşo geldi beş on yıl sonra onlarda feto gibi olurlar, tabi büyüklerimizden de biz bilmiyorduk yanıldık demek kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalısı (5 yıl önce)
    Oncelıkle yenı görevınde cok degerlı ve saygı deger bir hızmet adamı olan ve gercekten adam gıbı adam olan ertan bey e başarılar diliyorum ve tebrık edıyorum ve bu görevi en iyi yapacak kalitede bır ınsan...artık onemlı bır gorevde artık malatyalı bir var allaha şükürler olsun....BASKİL ve ADIYAMAN olayı nda yorumlarınızı cogunda haklısınız sayın malatyalı hemşerilerim... ERTAN BAŞKANIM seni cok sevıyoruz senın gibi mütevazi samımı bir adam yok, yolun acık olsun yigit ADAM
    0
    0
    Yanıtla
  • adam gibi adam görmemiş olsak
    0
    0
    Yanıtla
  • şengül (5 yıl önce)
    çakır seni arar olduk vallahi
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (5 yıl önce)
    MALATYADAN KAÇ BÜROKRAT KAYSERİ DE GÖREV YAPIYOR.BAKIN BAKALIM. ALMAZLAR. AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN. MALATYADA BU KURUMU YÖNETECEK ARKADAŞLAR VAR MERAK ETMEYİN. ELİNE SAĞLIK HACI BAŞKAN.BÜYÜKSÜN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Gitmesi iyi olmuş sevindim vatandasla muhatab olmuyordu sorunları ćözmuyordu işi sadece saray gibi yerde oturmakdi vatandaşın suyu varmış yokmuş ilgilenmiyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Cinnah (5 yıl önce)
    Bu eski başkan Çakır işi mi bilmiyordu yani. İşi bilmeyen adam milletvekili mi olacak? Polat başkan her işi biliyor, Çakır'ın görevden almadığı veya alamadığı birini hemen görevden alıyor. Bu mu yani???? O zaman Polat başkan değil vekilliği, bakanlığı hakediyo!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Allah için konuşmak gerekir özgür bey gerçekten malatyanın alt yapısını üstün bir başarı ile değişti biz paşaköşkünde oturuyoruz sularımız kokuyordu şimdi ise buz gibi lezzetli su içiyoruz konakta oturan akrabalarımız dua ediyorlar maskiye hergün suları kesiliyordu şimdi duacılar yapılan hizmet allah için güzeldi inşallah yanlış karar almazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • maruf (5 yıl önce)
    kendisine kaçak su baskını yapan genel mğdğrğ görevden almış. Şaşırmadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Akın (5 yıl önce)maruf isimli kullanıcı yorumuna
    Tespit on numara, şimdi işin garip tarafı hakkında başarısız diye onlarca haber yapılan maski genel müdürü şimdi kahraman yapılıyor, bu malatya ilginç memleket, ne yaparsan yap bazı yerlere gülücük vermezsen başarılı sayılmazsın, başkanlara gelince al birini vur ötekine, vizyon yok, idarecilik görgüsü yok,
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (5 yıl önce)
    Çok başarılıydı rahmetli. Suyun içinde yüzen, her köşede bile bi çeşmesi olan bir şehri susuz bıraktılar ve faturalar duble geldi ne diyosunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (5 yıl önce)
    İntikam soğuk yenen bir yemektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar ozcan (5 yıl önce)
    Büyükşehir belediye başkanı yeşilyurtta yaptığı hizmetlerden buyuksehirede yapar vay bu ülkenin haline
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Hacı polat efendi bu memlekete hesap vereceksin Malatyalı bunu unutmaz e.adiyamanli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    çok güzel olmuş maski ne yapıyor biri söylesin uyumayın su içemiyoruz pislikten
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Özgür bey ve mehmet colak sanirim malum birine kacak su kullaniyor diye tuta ak tutulmustu onun intimami sanirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    İyi oldu Malatya'da Malatyalılar görev yapması daha verimli olur inşalla sıra diğerlerine gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (5 yıl önce)
    İsmet Yalvaç da adamın adamın arkasından bir ağlamadığı kalmış öve öve bitiremiyor 8 lira suyun tonu ne yapmış 3 lira evlerinin yapmış �smet böyle yok şöyle çalışmış yok böyle çalışmış Öbürü de ölüyü Sanki adam kalmamış memlekette milletin anasını ağlattı bir eve 150 lira su mu gelir ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın müdür güle güle. Işıldakçılar hoş geldiniz. geçen sene referandum'dan bir hafta öncesi sitelerde kaçak su bulma müjdesi ile 80 bin lira uyduruk ihtarname ile etki yapanlar en az on ay sonrası yarısına razı oldular. Sayın Müdür O zaman ayıkmadın mı? baş edemedin mi? KUMPAS' ın kralı yaşandı. Yazık memleketime ya fetöş ya ışıldak kumpası kuruyorlar.. Sayın müdürler daha etkinler yetkinler de günlük menfaatleri uğruna dilsiz ş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)Hamza isimli kullanıcı yorumuna
    Hamza Bey, su fiyatlarının belirlenmesi MASKİ'nin tekelinde olup kafasına göre yaptığı bir iş değildir ve olamaz. Esasen, belediye başkanı nasıl isterse öyle olur. MASKİ Genel Kurulu teknik görüş bildirir ama belediye ne isterse öyle olur denebilir. Şimdi, son yıllarda AKP birçok belediyede az çok indirime gitti su fiyatlarında. Zaten, Malatya'da da su en pahalı falan değil ya, o da ayrı bir konu. Suda yaşanan artış MASKİ'nin yatırımları ve büyükşehir belediyesinin kararı doğrultusunda olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)Hamza isimli kullanıcı yorumuna
    He Hamza Beg. Biryerlerden illa ki bir şeyler bulup haksızlık da olsa savunacaksınız. "Bizden olsun, kötü olsun" mantığı. 1 kişinin yapabileceği işe 30 kişi alıp belediyede yatırmak neyin aklı? Belediyenin batakta olduğunu sağır sultan bile duydu. Elin oğlu gelecek sırf Malatyalılara eziyet olsun diye suyu en pahalı il yapacak öyle mi? Hadi diyelim öyle bir yetkisi ve hıncı var. Bu belediyenin onlarca üst düzey yöneticisi var (Üst düzeyleri tartışılır) Başkanı var, genel sekreteri var, Meclis'i var ayrıca bağlı olduğu bir parti var. Bunların itirazı oldu mu? Evet, doğru, Malatya, kendi kendine çıkan ve kendi kendine evlere ulaşan Allah'ın lütfu suyu neredeyse bedavaya mal ediyor ve kendi hemşehrisine en yüksek fiyattan satıyor. YOK BÖYLE BİR MANTIK! Demokratik bir ülkede olsa mümkün değil, kazara olsa bile Belediye Başkanı istifa eder. Ama siz kalkmış birimin başındaki kişiyi suçluyorsunuz. Nereli olduğu, kim olduğu önemli değil. Ellbette bu memlekette o birimi layıkıyla üstlenecek pırlanta gibi insanlar var. Ama dışarıdan kişilere iş bulunduğu gibi şimdi de bir başka liyakatsız yandaşa iş bulundu her zaman olduğu gibi. Resmin tamamına bakmak zor geliyor bizim insanımıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keçeli (5 yıl önce)
    Maskinin başarısı....? 1.Büyükşehirden önce Malatya merkez ve merkez ilçelerine gündüzbey kaptajdan gelen su veriliyordu.hiç sondaj kuyusu çalıştırılmıyordu.(maskinin iddia ettiği çok büyük su kaçağına rağmen?) Maski yaptığı çalışmalarla büyük ölçüde su kaçağını önlediyse neden dolayı Malatya merkezde 50.ye yakın sondaj kuyusu çalıştırmak zorunda kalıyor? Halbuki son yıllarda Malatya’da şebeke suyu artık kullanma suyu olarak kullanılıyor.içmesuyu olarak hazır su tercih ediliyor,yani tüketim (fazla olmasada) eskiye göre daha azaldı. 2.maski milyonlar harcayarak içmesuyu şebekesini değişme çalışmasını başlattı, Döşenen içmesuyu borularının randımanlı çalışması için ne kadar yeni boru döşemizseniz o kadarda eski boruyu iptal etmek zorundasınız. Maski döşediği boru kadar eski boruyu iptal ettimi?Hayı çünkü eski boruyu iptal edebilmek için boru döşediği bölgeyi besleyen su deposundan itibaren bütün sokakların aboneler dahil şebekesini yenilemek zorunda.yoksa eski boru iptalini yapamaz.Maski yanlış planlama ile biranda Malatya merkezin hepsinde birden çalışma başlattı.dolayısıyla hiçbiryeri bitiremedi.sadece eski şebekeye yeni borular ilave edilmiş oldu ve mevcut su daha fazla boru içersinde dolaşmaya başladı.şebeke ağı fazlalaştı,boru içindeki su fazlalaştı,kayıp daha fazlalaştı. Eski şebekedeki depolar arasındaki kod farkı,yeni şebekede uygulama nedeniyle birbirine karıştı. Yeni şebekenin randımanlı olması ve eski şebekeni tam anlamıyla iptali için maskinin en az 3.yıl daha merkezde kazı çalışması yapması lazım.bu mümkünmü? Gerek maddi gerekse siyasi(seçimler)nedeniyle önümüzdeki 2.sene kolay kolay merkezde kazı yaptırmazlar.2.seneden sonrada kimsenin aklına yarım kalan şebekeyi tamamlama gelmez.nasılsa Malatyalı sondaj suyunada alışmış olur... 3.malatyada İller bankasının döşediği son şebekenin boru basıncı 10.bar basınçtan dolayı borularda sıkıntı yaşanmadı.Ama nedense maskinin yeni döşediği boruları 60.bar olduğu söyleniyor.hadi yeni boru diye 20.barı tercihi anlarım ancak 60 bar niye?metre fiyatı 20 bara göre 5.kat fazla,ve sadece Samsun’da tek yerde üretiliyor diyeni merak ettim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben sizin yazıyı okuyunca yazacaklarımı bir çoğuna hakim olarak yazmışsınız teşekkür ederim sağol özgür efendiden gelen kasıntılı daire başkanlarınında beraberinde eşlik etmelerini bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Keçeli (5 yıl önce)Adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Maskide çalışan üstdüzey yetkililerinden cevap bekliyorum.milyonlarca liraya mal olan ve bitirilemeyeceğini bildiğiniz halde,uyarılara bu şekilde şebeke döşenmeyle pratikte randıman alınamayacağını çok iyi bilmenize rağmen sessiz kaldınız.Şimdi ne yapacaksınız? Şebeke döşeme işini devam ettirebilecekmisiniz?daire başkanlarının seminer,gezi ve inceleme adı altında devamlı yurt dışı seyahatlerinden aldıkları harcırahların toplam miktarı ne kadardır.Arıtma tesisinin eskisi gibi randımanlı çalışabilmesi için nelerin yapılması gerekmektedir?deniz bitti kara göründü.eskiler üzerine alınmayacak,yeni gelenlerde biz yapmadık diyecek.olan Malatyalının boşa giden parasına olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Burada yorum yapan arkadaşlara bakıyorum o kadar sığ düşüncelere sahipler ki aklım almıyor bu kafayı.Kardeşim ben Malatyalıyım burada yapılan Adıyaman muhabbetinden midem bulanıyor merkez nüfusun en az 100000 ini genel nüfusun 150000 nini oluşturan Adıyamanlı kardeşlerimizin yönetime dahil olması kadar doğal bi şey yok.Burası bir büyükşehir idaresi köy muhtarlığı değil ki.Kendini ve beynini geliştirememiş bu arkadaşlar burdan vizyon dersleri vermeye çalışıyorlar şaşırıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Belediyenin en başarılı bürokratlarından biriydi Özgür bey yolu açık olsun. Ertan beyde umarım üstesinden gelebilir onada başarılar dilerim. Ayrıca Hiçkimse vazgeçilmez değildir. Siyasettir olur böyle şeyler. Durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Adiyamanli birini getirin, Malatyalı beceremez. Biz Malatyalılarin geleceği Adiyamanlilara bağlı ;durmak yok Adiyamanlilarla yola devam. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kaya (5 yıl önce)ibrahiM44 isimli kullanıcı yorumuna
    önemli olan nereli olduğu değil neler yapacağıdır Adıyamanlıların emeği çok sen yat uyu Adıyamanlılar çalışır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet inanc (5 yıl önce)
    Hayırlısı sayın başkan kağıt üzerinde çalışmalara eyvallah etmez ve sahaya inerek yerinde bakar fakat inanıyorum ki bazı kendini bilmez kisileride gerektiği gibi alacak yerlerine kalifiye eleman getirecektir Durmak yok Yola devam başkan yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Öncelikle malatya için kayıptır, 81 ilde de saygı duyulan bir isim her taraftan takdir edilirdi, iski bile bazı konularda örnek aldığı şahsiyetti, yok kayseri yok adıyaman bırakın bunları adam 4 yılda 20 yıllık kurum kulturu ve çalışma prensibi koydu , artık her ile başka yerden adam geliyor, önemli olan işi bilmesi, özgür bey daha da iyi yerlere gidecektir, ama maski kazandığı birikimi 2 yılda kayıp edebilir liyakatsız adamlar yüzünden
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun Aydın (5 yıl önce)
    Anlayamadığım garip bir karar. Özgür bey bence de çok başarılı bir genel müdürdü.Bu dönemde görevden Alınmasının siyaset dışında hiç bir rasyonel izahı yok.Hacı başkan Malatyalı Ertan beyi getirerek siyasi güç kazanmak istemiştir. Ayrıca Ertan beyde bildiğim kadarıyla şeleleci değildir. Yorumlara bakınca her anlamda insan üzülüyor. Yok Kayserili yok şelaleli yok Adıyamanlı yok mühendis yok muhasebeci ucuz yorumlar. Önemli olan ehil olmaktır gerisi teferruattır. Özgür beyede Ertan beyede hayırlı olsun. Başkan elbet Malatya için böyle karar aldı. Doğru mu yanlış mı zaman gösterecek. Aslında ne desek boş. Olan olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • önce sınavsız memur yapıldı, sonra sekreter, sonra müdür. Milletin oğlu da 1400tl maaş için sınav sınav dolaşsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan beye haksızlık yapmışsın Mehmet bey. Adamın memurluğa ihtiyacı mı var.Başkan yardımcılığı genel sekreter yardımcılığı yapmak her babayiğidin altından kalkacağı bişey değil. İyi o zaman tüm bakanlar başkanlarda KPSS ye girsin. Komik olma
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam ne demiş sen ne diyorsun haksızlıkları alkışlamayın yukarda ALLAH VAR ER YA DA GEÇ HAK YERİNİ BULACAK HAK YİYENLERDE HESABI VERECEKK
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Hepiniz aynısınız.Ahmet Başkanı Arar Oldukk..Gelen Gideni Aratırmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı mıstafa (5 yıl önce)
    yahu şu adıyaman malatya zırzavat lafını bırakın artık okur arkadaşlar, ingiltere londra nın belediye başkanı Pakistanlı , amerikanın birleşmiş milletler güvenlik konseyindeki temsilcisi niki Hindistanlı daha sayayım mı. kıymetli erdoğan rizeli istanbulun tüm ilçelerini rizeli trabzonlu bayburtlu erzurumlu ispirli gümüşhaneliler yönetir. yeter ki başarılı olsun isterse filipinli olsun baş tacıdır. ama özetle söyleyeyim ki malatya 12 eylülden beri iyi yönetilemiyor. inşaallah uğur bey uğur getirmiş olsun aziz malatyaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • evoo (5 yıl önce)
    gelen kişi sadece kendinden olana yakın... şimdiye kadar verdiğim oylar size haram zıkkım olsun... yöneticilik cehennemine odun taşıyanlar için kolay bir iş... durmak yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (5 yıl önce)
    Hani bu MASKİ kurulduktan sonra kaçak su denetimi yapılmıştı.Evinde işyerinde benzinliğinde kaçak su kullananlar tutanakla tespit edilmişti.Denetleyen gariplerden bazıları Yıldıztepe Mahallesinde bir evde aynı durumu tespit etmişlerdi, sonra bu evin sahibi olan ve yıldızı sonradan daha da parlayacak birini tespit ettiklerini MASKi ve belediye camiası konuşmuştu. Daha geleli 10 gün olmadan hemen faturayı o denetimi yaptıranlara kesenlerle bir ilgisi var mı acaba bu görevden alma işleminin. Çok merak ettim de!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutluyürüyüş (5 yıl önce)
    Kayserililer ve diğer Malatyalı olmayanlar herkes memleketine kardeşim. Sayın Baskan bir sürü gereksiz müdürlük var bunlara dabi el at inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı uğur beyde Adıyamana gidecek o zaman he mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ne yani gitmesi çokmu zor malatyada malatyalı kalmamışmı 24 haziranı bekle gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Burada Özgür Özdemir'in aleyhinde sallayanların söylediklerinin tümü faşsa-fisso, hava-civa.Malatya'yı değil kendi menfaatlerini düşündükleri için burdan yeni gelenlere takla atıyorlar.Eski Orman ve Su Bakanlığı müsteşar yardımcısı, Türkiye'nin önde gelen su uzmanlarından, halen Ankara ASKİ'nin genel müdürü olan hemşerimiz Prof.Dr.Cumali Kınacı, Özdemir'in Malatya'da yaptıklarını Ankara için örnek aldıklarını söylüyor.Unuttuysanız arşivlere bakın.Türkiye çapında kaç ğitim toplantısı Malatya'da düzenlendi.Daha geçenlerde 81 vilayetin beledoiye yetkilileri Malatya'ya geldi.Bunu yapan Malatya'ya alt yapıda çağ atlatan adamı yediler.Birileri zil takmış oynuyor.Yazık Ertan beye bunlarla çalışacak.Yazık oldu Malatya'ya. Büyükşehir belediye başkanı Malatyalı birini göreve getirmişmişde şu da bu da. Hadi gidin işinize be. Hem bu Büyükşehir belediye başkanı Adıyamanlı değil miydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (5 yıl önce)
    En başarılı bürokrat olması yetmemiş miş. Aziz mübarek Ramazan ayında adamı söyletiyorsunuz. Kayserililer Malatyalılar ayrımı yaparak kurumun huzuruna, birliğine, beraberliğine kibrit suyu döken kimdi? Sözleşmeden kadroya geçip de yasal olarak nakil hakkı olmadığı halde gayri yasal yollarla Kayseriden naklen getirdiği personeli Genel Müd. Yard. yapan ben miyim? Sözleşmeli memur olarak getirdiği Kayserili arkadaşlara fiili daire başkanlıkları yaptırıp evrakda Malatyalı Daire Baskanlıklarına imza attıran yani davulu Malayalıların boynuna asıp tokmağı Kayserililerin eline veren ben miyim? Satın alma süreçlerindeki bir takım işlemlerle ilgili kendisini uyaran daire başkanı, şube md ve hatta hizmet alım personellerini darmadağın eden ben miyim? Kayseride getirdiklerine aynı gün kadro verip Malatyalıları cezalandırıp yıllarca süründüren ben miyim? Trafik kazası geçirmiş müdürün evine geçmiş olsun ziyaretine gidip adama hasta yatağında görevden alındığını tebliğ eden ben miyim? Bugün MASKİ de gezdiğim her odada bayram vardı. Gelin sorun veya bir anket yapın. Eğer kurumda %10 arkadaşımız memnunsa, Allah razı olsun derse ben hemen istifa edeceğim. Bugün maalesef hiç bir arkadaşımız "işin rast gelsin" demiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kale (5 yıl önce)
    olay şundan ibaret maski müdürü git su fiyatlarını aşağı çek yaşasın yeni başkan helalin var çakır kaça veriyordu hacı ağa kaça veriyor işte fark işte başkan olay bu yaşasın yeni başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • şahin (5 yıl önce)
    bu akp içerisinde etkili olan bir grubun yaptırdığı operasyonun devamıdır.Aynı adamlar önce hiçde parlak bir belediyeciliği olmayan Polat'ı büyükşehire getirttiler,sonra ona belediyenin belkide en çok bilimsel çalışan kuruluşunun başındaki adamı yedirttiler.Depolardaki ihale kavgasını ve giden adamın direnişini bir malatya biliyor.Ertan beyin kişiliği için bir şey demiyorum ama bir mühendis işi olan bu işi layıkıyla yapabileceğini düşünmüyorum.özgür beyi uyutamayan çapsızlar işten anlamayan biri geldi bize gün doğdu artık ayaklarımızı uzatır rahat ederiz keyfindeler bunları yazdıranlarda yazanlarda onlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Sözüm alttaki harun beye siz sanirim o alltaki eski borulari görmediniz tabi klimali odadan ciktiginiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • doğan (5 yıl önce)
    Muhasebeci olan birisinin teknik konu olan bir alanda ve Malatyalı mühendis sanki yokmu bu biraz Liyakati olmama anlamında düşünüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)
    Başkan çakır da giderken değişen borular ile gurur duyuyordu.Ne garip değil mi? O milletvekilliği ne gitti boruları değiştiren görevden alındı gerçek fani dünya. Malatyalı olmayan birinin gittiğine sevindim. Ama Senaryoya üzüldüm.Bakalım işin ehli bir Malatyalı mı gelecek yoksa değişsin diye değişmiş mi olacak..'''
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Kral öldü yaşasın kralcılar dökülmüş ortaya. Madem eski genel müdür bu kadar sıkıntılıydı neden daha önce ayağa kalkmadınız. İşi mühendislik olan kurumun başındaki akademisyen- mühendis gidiyor, bir muhasebeci genel müdür oluyor bunlar davul çalıp oynayacaklar. Eskisine yutturamıyordunuz değil mi.Hem o genel müdürüde getiren sizin partiniz sizin öbür haberlerde tepeye sıçrattığınız Çakır getirmedi mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bildiğim kadarıyla belediye bünyesinde öyle tırıvırı bir yer değil en iyi mühendislik eğitimini veren 2-3 üniversiteden biri olan İTÜ'yü bitirmiş 2 kişi vardı. Biri bir sküre önce yolsuszluk iddiasıyla işten çıkarttıkları Mehmet merd biri de özgür beydi.İkisini de yiyiverdiler ne ilginç değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayserililer ne var ne yok silip supurduler borç batagina suruklediler nereden bileceksiniz daha 15 yılı varken tuttu alt yapıyı degistiler kusura bakma ama senin işine taş konuldu sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (5 yıl önce)
    Bide park bahçe ve peyzaja el at başkanim
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    maski çalışanları maski genel müdürünün görevden alınmasını sağlamışlardır artık yan gelip yatabilirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Malatya hiç istemedi kayserilileri Malatya'ya yakışan oldu Malatyalı bir insan geldi başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutluyürüyüş (5 yıl önce)
    HACI BASKANIM SENİN ALLAHINA KURBAN MALATYANIN ÇOÇUKLARI ARTIK GÖREVE GELSİN.DEVAMI GELİR İNŞALLAH MALATYALI OLMAYANLAR YÖNETİCİ HEP.YÜREĞİMİZE SU SERPTİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    "Maskide çalışan biri olarak söylüyorum hangi başarıdan bahsediyorsunuz. Mevcut borular 25 yıl ömürlüyken ve daha 15 yıla yakın ömrü varken o boruların yanına 50 yıl ömürlü diyerek yeni hat döşedik. Bu yeni hattın maliyeti 400 milyon liraya yakın. Maski 10 yıl boyunca beli doğrultamaz artık, borç ödemekten yatırım yapamaz artık. Maski şuan maaş ödeyemez halde haberiniz var mı."
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    insanlari tanimadan yorum yapanlarin sonu hic iyi olmayacak ecel hepimize var omur serveti tukenir gider onu guzel seylerle dolduranlara mujdeler olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Ertan Başkanım evvel Allahın izniyle her işin üstesinden gelir. Düne kadar maski belediyeye bağlı bir müdürlüktü. Dünde yönetti yarında yönetir. Rahatı bozulanlar, tanımayanlar, şakşakcılar, kuyruk acısı olanlar şimdi buradan saldırmaya başlamış e ne yapsınlar rahatları kaçacak ya hepsi ondandır. Ertan Başkanım Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • sanane (5 yıl önce)
    Yazık oldu Malatyam. kaliteli ve liyakat sahibi bir insan nasıl harcanır onu gösterdiler. kaybeden yeni ve her zaman ki gibi malatya oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (5 yıl önce)
    Malatya belediyesi maski için en güzel kararı vermiş Malatyayı bilen Malatyada üst düzey protokollerde görev almış elini taşın altına değil gövdesini ateşe atan beyefendi düzgün bir şahıstır Maski kurumu büyük bir şirkettir bu şirkette yetim hakkı koruyacak hesap soracak ve hesap verecek liyakatlı omurgalı düzgün bir Malatyalı yönetimizdir bu konuda Malatya büyükşehir belediye başkanı Hacı Uğur polat beyi tebrik ediyorum Malatya halkı beklesin ve görsün Malatya halkı su konusunda emin olun ki refaha kavuşacak ( su konusunda ufak mebla paralar için o kadar evler icralık oldu basit olarak çok çok düşük rakam olarak icralık olan aylelere müjdeler olsun şimdiden maski genel müdürü Ertan Mumcu beye başarılar diler. Malatya maski hakettiği genel müdüre nitekim ulaştı tekrar tebrik ederim başarılar dilerim.( 10 yıllık ömrü olan su borularını değiştirerek rant kazandıran tüm Malatyayı delik deşik eden liyakatsiz insanları göreve getiren özgür ozdemirin gitmesi Malatyaya kazançtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • akpartili (5 yıl önce)Oguz isimli kullanıcı yorumuna
    Sıra diğer Malatyalı olmayan yöneticilerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'lı olanlar da gidecek ışıldakçı Adıyamanlılar gelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • şengül (5 yıl önce)
    yazık malatya için büyük hizetler projeler yaptı konakta lağım suyu içiyorduk bizi kurtardı işi rast gelsin şelale gösterdi gücünü adıyamanlılar maskiyide ele geçirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebu muhammed şamil (5 yıl önce)
    Su üzerine akademik kariyeri olan Özgür Bey gibi kıymetli bir kardeşimizin malatya mızdan gitmesi malatya mız için büyük bir kayıptır. Özgür Bey döneminde altyapı çalışmalarında değiştirilen içme suyu borularını vatandaşımız görse değil ki o sudan içmek O borulardan akan suyu hayvanlarına bile içirmezler. Özgür Bey döneminde bu boruların çoğu değiştirildi Ama ne yazık ki Ehil olan insanlar birer birer güzel malatyam dan uzaklaştırılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Ahh Malatyam ahh. Şelaleci değil diye adamın başını yediler. Adam sistem kurdu. Kurumsallaştırdı adamı yediler yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Size çalışan değil bilen değil partinin kimi gösterdiği adamı göreve getirerek yaranmak lazım adam Türkiyenin ileri gelen bu işi bilenlerindendi yazık oldu malatya ya yıne kaybeden sahipsiz malatya oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Özgür beye yazık etmişler. Heryerden işlerin nasıl yürütüldüğünü öğrenmeye gelirlerdi. Ertan ne anlar bu işten
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzerr (5 yıl önce)
    Şelale darbesi adamlar heryere adiyamanlı yerleştirme derdine düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Adiyamanlilari cekemeyenler anten taksin ne bu ayrimcilik malatyalidan cok malatyaliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • seçimde göreceğiz sabır ozaman malatyamı adıyamanmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Seçimde ne göreceğiz Allah'ın izniyle kazanacağız bunlar varya bunlar 50 TL 100 TL icra gönderdiler garibanin 50 TL odeyemezken bunlar 600 700 TL icra masrafı koydurdular sen neden bahsediyorsun sayayim kanıtları var elimde
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (5 yıl önce)
    bu devran sizede kalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesli (5 yıl önce)
    Kesinlikle malatyamiza yakisan bir adam adam gibi adam. Malatyana sahip cik. On numara bes yildiz kesinlikle olmasi gereken adam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin gunay (5 yıl önce)
    H.ugur polati kutlariz.malatya malatyaliya sahip cik.maski bitmisti sikayetler diz boyu idi tporlarsa ertan baskan toplar malatya gozun aydin
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci önce kendi memleket ine gitsin yesilyurt belediyesi adiyamanli abuzer dolu buyuksehir de zaten yuzde 60 adiyamanliydi bununla yuzde 80 olur vah malatya vah malum vakfin oyuncağı oldun bu memlekette yasanilacagi kalmadii
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    İlk hedef Yol Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığıydı. Görevden alarak tepki çekeceklerini bildiklerinden iftira atarak görevden uzaklaştırdılar. Yol dairesinin operasyonun da ismi geçen sayın genel müdürüde kullandılar. Kullanıldığını bilmeden arkasında duracaklarını sandı. Ama bugün onunda ipini çektiler. Tıpkı Destek Hizmetleri Daire Başkanına yapıldığı gibi. Gücününüz yettiğince uğraşın başaramayacaksınız!.. Güneş balçıkla sıvanmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhonn (5 yıl önce)
    Maski sancılı bı kurumdu Ertan müdürle kısa zamanda düzelecektir nihayet bizden biri geldi hoş geldin Ertan Mumcu görevinde başarılar diliyorum..indirim bekliyoruz kısa zamanda müdürüm ilk işin bu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Ertan bey giderse Mehmet günere yer açılmış olur.senaryonun 1.ayağı tuttu.2.ayağı bekleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Çok mutlu oldum İnönü mahallesi Cihangir sokaktayim bize kuyu suyu verdiler çay bile demlenmiyor icmiyoruz yolun altına hep kuyu suyu verdiler Malatya'ya bir kaynak suyu getirdimi hayır vurdu sondajı altı su olan ilimizde çıkardı suyu verdi çevre yolunun altına kurtar bizi kuyu suyundan sayın Hacı Uğur Polat başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen de öyle Malatya'ya şirin görünmek için çalışıyoruz demek için sayısız 5 üzerinde kuyu vurdular biz 5 biliyoruz daha neler neler yaptılar çoğuda bilmiyor için iç yüzünü
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Cok arayacaksiniz ozgur beyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan başkan adam gibi adam Allah'ına kurban Ertan başkan.ne araması Malatya kurtuldu yeter kayserilere
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya kayserililerden kurtulu ve maski nefes alır Allah'ın izniyle Ertan beyinde gayreti ile Allah yar ve yardımcın olsun Ertan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • bir düşünür (5 yıl önce)
    arapgire suyu malatya vermemeli. aksine fırat suyu kıyamete kadar tükenmeyeceğine inandığımız bir su dur hem de dünyanın en berrak sularından biri. keban baraj kapaklarından akan suyu isale hattıyla malatyaya getirirseniz kıyamete kadar malatyanın su problemi arıtmaya ihtiyaç duymayacak şekilde çözülür. ğayrı çabalar çocuk oyunudur. yarın şu yer altı suyu deprem ile tıkanırsa malatya kurur serveti tarım olan malatya biter. maski böyle bir yüzyılın projesi ile uğur polatı tarihe yazar. bi
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Çok şükür adam gibi adam geldi Allah'ıma bin şükür hemde Malatyalı hiç yoktan Malatya'yi bilen Malatya'da yaşamış bir başkan Polat başkanım doğru yolda devam ediyor çok teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle burak bey malatyada kendi insanımızin olmasi çok iyi oldu bunu butun malatya biliyor tekrar teşekürler azınıza sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Örnekli orhan (5 yıl önce)
    Malatyalı omurgalı birine maski teslim edildi.baskana helal olsun Maskiyi güzel günler bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Utku yiğitvar (5 yıl önce)
    Başkanımı tebrik ederim.Ama diğer müdür yardımcılarınıda görevden alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (5 yıl önce)
    Ertan bey,yerel yönetimi bilen ve süreci yönetecek kapasitede birisidir. Başarılı olacağını dusunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDEŞ (5 yıl önce)
    Oncelikle Ertan beyi tanimadan ve neler yaptigini bilmeden yorum yapan arkadaslari kiniyorum...Ertan bey belediyecilik konusunda butun altyapi bilgi ve deneyimine sahip ehil bir insandir...ciddi ve ozveriyle yillardir geceli gunduzlu ve hatta ailesinden bile taviz vererek kisin tuzlamada karla mucafelede yollarda yada cadirda sabahlamis,yazin sicaginda asfaltin icinde yer almis bir insandir...sahsi gorusum maski deyil buyuk sehir baskanligini hakiyla yonetecek kapasitesi vizyonu olan fedakar bir idarecidir...tanimayanlar birgun gitsin bizzat tanisip oyle yorum yapsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harbi44 (5 yıl önce)
    Memlekette Mühendis kalmadı herhalde? Yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinerji (5 yıl önce)
    Büyük kayıp çok Çalışkan birisiydi, yeni görevinde başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    O zaman diğer tüm kentlerdeki Malatyalıları da görevlerinden atsınlar! Mantığa bak! O makam bilgi, birikim, çalışkanlık ve ileri görüşlülük gerektirir. Vardıysa Malatyalı olup Özgür Özdemir ayarında biri, onu getirselerdi. Ama yoktu da o geldi, çok da iyi olmuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Yazık oldu Malatyamıza, Malatya kaybetti... Kritik ve kocaman bir kurumu kuran, vizyon ve misyon sahibi ehil birini görevden alıp da yerine su ve su yönetimiyle alakası olmayan birinin getirilme sebebi nedir? Yazıdaki Cemaat işaret ve iması isabetlidir. 1 yıl içinde MASKİ çalışanları Özgür Özdemir'i mumla arar, mumla... Biz Malatya olarak da yeni ihtiyaçlar hasıl oldukça Özgür Bey'in birikim, çalışkanlık ve ileri görüşlüğünü ararız. Yolu açık olsun. Biz kaybettik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya nasıl haberler ve yorumlar yapılıyo aklım almıyo. Malatyalı yoneticiler yok diye hem haberlerde hem yorumlarda yerden yere vuruyodunuz. Alın görevden alındı dışardan gelen birisi. Daha neyi eleştiriyosunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Disardan gelmesi değil adam okumuş tırnakları ile gelmiş adam yardımcı doçent olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün Malatyalı (5 yıl önce)
    MASKİ genel müdürü su yönetimi konusunda ciddi Alt yapı yatırımlarına imza attı. Yeni gelenin bu konularda hiçbir deneyimi yok... Bu atamanın gerekçesi nedir? Hacı bey yanlışla başladı hadi hayırlısı...
    0
    0
    Yanıtla
  • YAZALIM. TWİTTERDEN. BAŞKANA POLATTAN BŞKAN İSTEMİYORUZ. YOKSA AKP. YE HAYIR DİYELİM
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (5 yıl önce)
    Yok motas genel mud genel sekreter olacak????
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Hayirli olsun ertan bey e ba$srilar önce memur yapìldi simdi mudur
    0
    0
    Yanıtla
  • Haddini bil.kayseriler saltanat kurmuşlardı bilmeden konuşma Ertan bey helâli Garibi fukarayı bilen biri merhametli ve çok çalışkan maski onun için çocuk oyuncağı başkanım daha iyileri layık tebrikler hacı başkan yetenekli zeki ve dürüst yakıştı Malatya'ya..kayserilerin saklavanligini yapmayın Ertan başkan çok büyük bir şans varolasin Ertan başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • bu kadar tartışmadan sonra adamı inceledim Adamın kayserili değil Nevşehirli olduğu yazıyor sadece okulu orada okumuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    İnş tüm dışardan gelme müd ve daire Başkan'ları görevden alınır
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    MASKI'nin basına neden mühendis biri atanmıyor ? Ertan bey hangi meziyeti veya yeteneginden dolayı bu atama yapiliyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Koç (5 yıl önce)
    MASKİ Genel Müdürü Özgür Bey veda toplantısı yaptı ve devir teslimin Salı günü olacağını söyledi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Dinçoğlu (5 yıl önce)
    Adamın ataması yapıldı bile ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Sıra Motaşa da gelir mi?
    0
    0
    Yanıtla