SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB İki Maç Eksiğiyle 5. Sırada

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, iki maçı eksik olmasına karşın 9 puanla beşinci sırada yer aldı.

TVF Erkekler 1.Lig B Grubu’nda altıncı hafta müsabakaları oynandı. Grup’ta, altıncı haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor’un programa göre Gümüşhane ekibi Ünsal Group Şiran Akademi ile deplasmanda oynaması gereken mücadele, Malatya ekibindeki kovid-19 vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Turuncu yeşilli takımda yönetici, teknik heyet ve sporcularda çıkan kovid-19 vakaları nedeniyle TÜRŞAD ve Ünsal Group Şiran Akademi müsabakaları ileri bir tarihte oynanacak. Öte yandan Malatya ekibinde yönetici, teknik heyet ve sporcularda ciddi bir sağlık sorunu olmadığı, takımın antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda altıncı haftada oynanan müsabakalarda şu sonuçlar alındı:

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Asur Gençlik: 3-0

Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Yeni Kızıltepespor: 0-3

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Niksar Belediye: 3-2

Cizre Belediye-Dinamik Gençlik: 3-0

Grupta altıncı hafta müsabakalarının sonunda 6’da 6 yaparak 17 puan toplayan Cizre Belediye birinci sırada yer aldı. 12 puanlı Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci sırada bulunurken, 10’ar puanlı takımlardan Yeni Kızıltepespor üçüncü, Niksar Belediye ise dördüncü sırada haftayı tamamladı.

B Grubu’nda iki maçı eksik olan Malatya Büyükşehir Belediyespor 9 puanla beşinci sırada yer aldı. 8 puanlı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor altıncı sırada bulunurken, 6’şar puanlı takımlardan Akkuş Belediye yedinci, TÜRŞAD sekizinci, Ünsal Group Şiran Akademi ise dokuzuncu sırada haftayı tamamladı.

Grup’ta 5 puanlı Dinamik Gençlik 10, 1 puanlı Asur Gençlik ise 11.sırada yer alıyor. Son sıradaki Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’un ise henüz puanı yok.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 7.hafta müsabakalarının programı şöyle:

13.00 Niksar Belediye-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Tokat Niksar Spor Salonu)

13.00 Dinamik Gençlik-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu)

13.00 Ünsal Group Şiran Akademi-Cizre Belediye (Gümüşhane Şiran Spor Salonu)

14.00 Asur Gençlik-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor (Diyarbakır Şehit Halit Gürsel Spor Salonu)

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Akkuş Belediye (Malatya Merkez Spor Salonu)

15.00 Yeni Kızıltepespor-TÜRŞAD (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız