SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MEAH'nin Şehir Hastanesi Olması Çalışmalarında Sona Gelindi'

'MEAH'nin Şehir Hastanesi Olması Çalışmalarında Sona Gelindi'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (MEAH) şehir hastanesi olması için yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Tüfenkci, depremde tayin isteyip giden doktorların yerine de yeni atamalar yapılacağını duyurdu. 

Hastanenin deprem süresince kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Tüfenkci, “6 Şubat depreminden sonra hastanemiz kısmen az hasarlı olmasına rağmen hizmet vermeye devam etti. Bütün personelimiz depremzede olmasına rağmen depremzede vatandaşlarımızın açıkta kalmaması noktasında azami gayret gösterdiler. Kendilerine Başhekimimiz nezdinde teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Tüfenkci, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin şehir hastanesi olma yönündeki çalışmalarla ilgili de bilgi vererek, “Özellikle hastanemizi şehir hastanesi hüviyetine kavuşturma noktasında gayretimizi önümüzdeki aylar içerisinde ete kemiğe büründüreceğiz. Personel anlamında genel itibari ile iyi olmasına rağmen bazı branşlarda depremden dolayı ayrılan hocalarımızın olduğunu öğrendik. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde yeni atamalarla bu boşlukları dolduracağız. Sağlık personellerimiz zor şartlar altında görev yapıyorlar. Daha önce Pandemiden dolayı zor şartlar altında görev yapan personelimizin depremle beraber hem evleri hasar aldı, hem de hastanemizin bazı kısımları hasar aldı. O kısımların tamamı yenilendi ve tadilat gördü, hizmet vermeye devam ediyor. Bölgede ilklerden olan Hiperbarik Tedavi Merkezimizin de faaliyetine devam ediyor olması hem bölge için hem de depremde sonrası sürecinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızı tedavi edilmesinde önmeli rol oynadı.Ben emeği geçen tüm hocalarımıza, başhekimimize, personellerimize, teknik personellerimize, temizlik görevlilerimize, hasta bakım ünitesinde çalışan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • Orhan (6 ay önce)
    Eski hastanenin tabelasını değiştirip adına şehir hastanesi demek. Malatya ve Malatyalı ile dalga geçmektir. Yeni bir yerde yeni bir hastane yapar adıan şehir hastanesi dersen o zaman hizmet yaptım dersin. Malatyalıya bunu yapmanızdada haklısınız ben dahil oy verdik. Ama verdiğimiz oyun zerresini bile haketmiyormuşsunuz bunu bize gösterdiniz deprem sürecinde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çırmığtılı (7 ay önce)
    Gardaş bağ bağ ne demiş hacı hüso: Hastanenin deprem süresince kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Tüfenkci, 6 Şubat depreminden sonra hastanemiz kısmen az hasarlı olmasına rağmen hizmet vermeye devam etti. Bütün personelimiz depremzede olmasına rağmen depremzede vatandaşlarımızın açıkta kalmaması noktasında azami gayret gösterdiler. YALANIN bata senin. Söylerken yüzündemi kızarmiy. halen doğru dürüst hizmet yoğ, bazı bölümler kapalı, randevular 4-5 ay sonraya diyi. Yav ben anlamim valla ya biz çoğ safız, ya bu zevatlar çoğ zeki. Ne diyisiniz bu işide elazığlı naci hocaya sorağmı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Arkadaşlar vekil beg ''Çalışmalarda sona gelindi'' derken tabelayı basmak üzereyiz reklamcı ile anlaştık demek istemiş. Yoksa kim diyebilir ki deprem olan bölgede en hassas en önemli konu olan hastanelerin yaklaşık olarak 6 ay dükkanı kapattıklarını pansuman hizmeti dışında hiçbir şekilde muayene, ameliyat ve tedavi yapmadıklarını kim iddia edebilir. Düşünebiliyormusunuz malatyadaki hastanelerin personeli doktoru hemşiresi deprem var diye bırakmış gitmiş (sanki deprem bir tek onlara olmuş) yerine sivas'tan van'dan sadece hemşire gelmiş ve diyorki pansuman dışında yapabileceğimiz bişey yok sizin hastanenin personelinin tamamına yakını bırakmış gitmiş. Acil tedavi/ameliyat olacak insanların hepsi çevre illere gitti. Şimdi çıkmış tabela ayağı yapıyor millete. 6 ay neredeydiniz bey efendi. Millet olarak elimizden başka birşey gelmiyor ama yerel seçimler geliyor, HESAPLAŞACAĞIZ inşaallah. Vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Puturgeli (7 ay önce)
    Ağam egleniyor hastane 10 yıldır yapılmış şimdiye kadar nerdesin Ağam. Pütürge devlet hastanesi 9 aydır geçici yerde mevcut hastanenin akıbeti ne olacak Ağam...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (7 ay önce)
    Sayın bakanım mevcut hastanenin mevcut pozisyonunu değiştirmek yerine depremde hastane hasar aldı zaten yeni bir hastane yapılması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakikat (7 ay önce)
    Bırakın bu boş işleride şehir in inşaasına başlayın biran önce. Milleti boş beleş işlerle kandırmayın. Şehir hastanesiymiş. Kimi kandırıyosun. Normal bir hastane işte. 15 yıldır bir çevreyolu yapamadınız hala konuşuyorsun.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nedim (7 ay önce)
    Tabelayı değiştirip "ŞEHİR HASTANESİ" yazın olsun bitsin. Sözde çalışmalarınızın sonunda da SADECE TABELA DEĞİŞECEKTİR. Bırakın göz boyamayı da Hizmet kalitesini artırmaya çalışın lütfen...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    oooo ne güzel ne güzel yine açılış var yani. şire halay takımı paslanacaktı nerdeyse onlarıda çağırırlar işte.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Var olan hastanenin adi degisir hizmet olur. Var olan universite ikiye bölünür adi hizmet olur. Askeri havaalani sivil kullanimina acilir yeni hizmet olur. Helal olsun işte hizmet budur.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Allahım hiç bir dönem böyle zulüm görmedi bu şehir ... Üstümü başımı yırtasım geliyor. Bu adamlara oy verdiniz. Eserinizle övünebilirsiniz. Ama bu şehri bu hale getirenlere, vesile olanlara hakkım helal değildir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cemal (7 ay önce)
    Hastane aynıysa ne alaka ne saçmalıyorsunuz, yeniden şehre yakışır şehir hastanesi yapın. İnsanları kandırmayı bırakın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • aşkım_44 (7 ay önce)
    ahmet münir erkalin yaptığı kernek meydanı harika olmuşttu sonra mehmet yaşar çerçi geldi o dokuya karışmadı aynen devam etti arkasında akp. lı belediye başkanları geldi o güzelim kerneki yazboz tahtasına çevirdiler her gelen başkan yıkıp yenisini yaptı. gelelim devlet hastanesine devlet hastanesi de yazboz tahtasına çevrildi devlet hastanesi olarak yapıldı. sonra eğitim araştırma hastanese dönüştü sonra turgut özal üniversitesi hastanesine bir bölümü dönüşttüşimdide şehir hasatanesi deniliyor buda kernek meydanı gibi yazboz tahtasına dönüşttü. sadece tabele değişikliği olacak tabale başka birşey olmuyacak. gücünüz varsa yeni binalardan oluşan şehir hastanesi yapttırın.. bakın üç tane organiza sanayimiz var.. iki tane devlet üniversitesi var.. kuru kayısıda dünyanın % 85. malatyadan karşılanıyor türkiye ve avrupada birinci dünyada ikinici kara ciğer nakli malatyada yapılıyor ve yurt dışından hasta geliyor bakarmısınız hızlı tren sivasa geliyor ordan dönüp malatyanın ilçesi konumunda olan erzincana ordan kars ve erzurum aslında malatyaya gelmesi lazım ama malatya yok yazıklar olsun. şu an kullandığımız havalimanı askeri hava limanı havalimanını sivilleştiremedik yaa bülent tüfekçi sen gümrük ve ticaret bakanlığı yapttın ne faydan oldu malatyaya malatyada yurt dışı gümrük müdrülüğü varmı yok gümrüğü malatyaya getiremedin malatyada gümrük olsa almanyadan direk uçuşlar elazığa var malatyaya yok.. malatya sahipsiz kardeşim sahipsiz bunu söylerken kimsenin zoruna gitmesin malatya sahipsizzzzz bu kadar basit. belediyelere bakıldığında mehmet çınar çalışıyor gibi görünüyor ama vallahide billahide büyükşehir ve battalgazi belediyeleri fiyaskoo nerde sosyal aktivitesi olmayan varsa bizi bulmuş. bakıldığında önceleri fuarlar yapılırdı kitap fuarları.. yöresel fuarları fuarlar vardıa da vardı sonra kayısı ve filim festivalleri yapılırdı memlekette herşey bitti yasakladılar.. deprem oldu miletin morele .. gülmeye..stres atmaya ve eğlenmeye ihtiyacı var asıl fuarların ve festivallerin şimdi olması lazım ama nerde öyle vizyonlu yönetici
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (7 ay önce)
    Tabelaya şehir hastanesi yazılınca şehir hastanesi olmuyor, Allah tan şehir hastaneleri başka şehirlerde gördük, bizim aklımızla dalgannızı geçin, ama bu dediğinize kendiniz bile inanmazken inanacak çok büyük sayı var .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • lider (7 ay önce)
    allah aşkına yanı başımızda nüfusu yarımıza yaklaşmayan illerde bile şehir hastanesi mevcut.kimi kandırıyoruz tabela değişince hastane büyüyormu..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (7 ay önce)
    Malatya Devlet hastanesi olarak bir kan tahliline 197,97 ₺ ücret ödüyoruz şehir hastanesi olursa herhalde en az iki katını öderiz .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (7 ay önce)
    Şehir hastanesi statüsüne alıp ne yapacaksınız birilerine peşkeş çekip ranta kurban edeceksiniz insanlar daha çok para ödeyecek birileri cebini dolduracak. Deprem boyunca hizmet vermeye devam etti sözüne gelince insan biraz utanır yüzü kızarır; ikinci depremden hemen sonra hastanenin hasar almasından dolayı yoğun bakımda ki hastamızı yatakla birlikte yoğun kar yağışı altında dışarı attılar ancak ertesi gün yoğun çabalar neticesinde Elazığ şehir hastanesine yatırabildik yaaa sayın vekil siz neden bahsediyorsunuz yalaka ve yandaşlarınız dışında neden haberiniz oldu deprem dağıttığınız yardımları bile yandaşlarınız evlerine depolarına stokladılar cesaretiniz varsa mahalle başkanlarınızın ve muhtarlıklarınızı ve evlerini bir arattırın bakalım neler çıkacak ortaya onun için hiç konuşmayın sizlerin zihniyeti ve zikri bu
    %93
    %7
    Yanıtla
  • fatih (7 ay önce)
    Pansuman tedbirler bunlar. Şehir hastaneleri yapılırken bu mecralardan kendimizi parçaladık. Tek şehir hastanesi olmayan büyükşehir Malatya diye. Ama sesimizi duyuramadık. Neden her şeyimiz böyle. Havalimanı terminal binası yıllardır ilave inşaatlarla genişletiliyor. Şehre bir terminal binasını kazandıramadınız. Gidin karadeniz şehirlerine bakın da görün. Kuzey çevre yolu 25 yıldır yapılıyor.Hala bitmedi.Tam bir fiyasko. Yüksek hızlı tren dediniz. Malatya yeni programda yok. Hep derme çatma işler. Kral çıplak sayın vekil. Sizin icraatlarınız göz boyamaktan öte bir şey değil. İstediğiniz kadar boyalayın cilalayın tabela değiştirin. Oradan şehir hastanesi olmaz.En azından biz kanmayız.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • vatandaş (7 ay önce)
    Sayın vekil şehir hastanesi olunca hasta aynı gün muayene olacak mı.yoksa aylarca sıra bekle hastalık ilerlesin sonra muayene sırası gelirse tedavi ne kadar etkili olacak...bazı bölümlerde randevu bile 1 yıl sonrasına gelir diyor sekreterler...sizin hastayı daha çok hasta eden formülünüz bumu.80 lerde 90 larda hastanede kuyruğa girince o gün muayene olup çıkıyorduk.bugün ne oldu da randevu alamayacak duruma düşürüldü.hasta muayene olamadıktan sonra ne işe yarar hastaneniz.para ile bile muayene olmak istesek araştırma hastanesinde onlarca gün sonrasına yer yoksa şu gün tekrar arayın diyen sekreterler.tekrar tekrar aradığımızda randevu alamadık.pes ettik ...Allah kimseyi hastane kapısına düşürmesin.illa vekil mi araya sokalım randevu almak için...o da bize yakışmaz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdo (7 ay önce)
    Halk perişan ama mutlu kiralar uçtu gitti millet ev bulamıyor ama keyfi yerinde sorun değil suyumuz yok olsun ne güzel milletin şikayeti yok hastahanenin tabelasını mı degiseceksiniz değişin baba sesimiz çıkmaz ki bizim seçim zamanı oyumuzuda veriyoruz zaten isterseniz hiç bisi yapmayın yine oyumuz sizin :))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    İşte bu bir de bakanlık yaptı. Milletin aklı ile dalga geçiyor. Nasıl ki Berat Albayrak ın "Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız" dediği gibi. Tabelayı değiştirince bu halka ne faydası olacak? Halka yuttururuz mu, halkı kandırırız mı demek istiyor? Şehir hastanesi ile devlet hastanesinin farkını nasıl olsa bu cahil halk anlayamaz mı demek istiyor? Yeter artık böyle adamları seçmeyin, yazıktır Malatya ya. Bu ve bunun gibilerden Malatya ya bir fayda gelmez. Bir de halkı kandırma derdine düşmüşler. Ayıptır bu kadar da düşmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adıyamanın zurnası (7 ay önce)
    Çok ama çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki eğitim araştırma hastanemiz çığrından çıkmış bir hastanedir . Temizlikçilerin saat 2-3-4 gibi mesai bitmeden işyerinden çıkmalarından, personel kılık kıyafetinden, hastanenin düzensizliğini pisliğinden tutun hiç ele alınacak bir tarafı yok . Erzurum, elazığ, ve diğer illerdeki şehir hastanelerine gidin görün insana verilen değer işte orada, Malatya ya şehir hastanesi yapılmaması MALATYA halkına atılmış yüzyılın kazığıdır, umarım o hastaneyi yıkıp Erzurum gibi düzgün hastane yapılır 7 yıldızlı otel konsepti kadar güzel o hastane ve diğerleri . İnanın midemiz bulanıyor eğitim araştırmada .
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Bir bina üzerinde tüm hastane türlerini denediniz ve tek binada tüm hastanelerimiz Malatya ya kazandırıldı açılışınida yaparsanız süper olur. Hastanemiz de bir neredeyse her yıl açılışlara alıştı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fazilet-ül cehalet (7 ay önce)
    Her söylediklerine inanıyor ve bunu seçimlerde de tasdik ediyorsak buna da inanacağız.Olmaz olmaz deme olmaz olmazsa olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Çapsız fikirsiz vatandaşın fayda görmeyeceği hayaller memleketin tek derdide buydu tabela değişikliği.Önce çıkın bi sokakları gezin mememleketle alakalı radikal kararlar verin sonra tabela değişirsiniz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Çapsız fikirsiz hesapsız işler
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Nuri (7 ay önce)
    Sayın eski bakan bu hastane yapılırken neredeydiniz şimdimi aklınıza geldi hemen Bi tabelacıya ihale açın çünkü 6 ay ihale hazırlıkları sürer seneye buzamanlar tepeye malatya şehir hastanesi yazarsınız olur biter tıpkı Sivasa gelen hızlı treni malatyaya getirdiğiniz gibi bide utanmadan afiş asmışlar hayırlı olsun hızlı tren diye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mert (7 ay önce)
    sade tabela değişecekse tabelayı ben yaptırabilirim.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Can (7 ay önce)
    Malatya eğitim ve araştırma hastanesinde 4 gün kaldım son 2 aydırda kontrole gidiyorum ben hayatımda bu kadar pis ve hijyensiz bir hastane görmedim tuvalatleri berbat ve kokudan girilmiyor düzensizlik hat safhada başı boşluk almış başını yazık günahtır yetkililerin acil önlem alması gerekir
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Dr.Malatya (7 ay önce)
    Önce Malatya Devlet Hastanesi sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi daha sonra Turgut Özal Üniversitesi MEAH daha daha sonra MEAH Şehir Hastanesi… tabela değiştir dur kafalar aynı. Yıka yağla başka isimle sun nasıl olsa yiyen çok. Malatyam sen çok talihsiz bir ilsin deprem seni harap etti bu çapsız yöneticilerle, siyasilerle işin çok zor. Maalesef çok geriye gittin koca bir tarla köye döndün ne sen eski Malatya’sın nede sende yaşayanlar eski Malatya’lı… Bu kafayla düzelmen uzun yıllar alacak.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Maalesef Malatya zihniyet olarak hep geridir ve daha da geriye gitmektedir. Hayatımın en güzel yıllarını orada harcamış olduğuma o kadar çok üzülüyorum ki. Böyle kandırılmaya hazır, ama hiç bir zaman vefa ve adaleti olmayan Malatyalılara bir Malatyalı olarak niye katlandim ki.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Geri kafalı sen ve senin gibi düşünen zihniyetlerdir bende bir Malatya'lı olarak sen ve senin gibi düşünen Geri kafalıları burada barındırdığımız için çok üzülüyorum umarım gittiğin ileri kafalı şehir de ileri kafalı insanlarla başın beladan kurtulmaz.... Tanımadığım bir şahıs için bu sözleri söylediğim için kendime kızıyorum ama Ben ve bu şehirde yaşayan insanlara bu şekilde konuşma hakkını bu kadar kolay Bulmamalısın.... Ne diyeyim bu şehrin suyu havası sana yinede helal olsun.....
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (7 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Peki evi de yıkılsın mı? Malatyalılar beddua ede ede bu hale geldi. Bırakın şu şer lafları, hayır konuşun, bakın nasıl düzeliyor Malatya.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hadi sen halayına devam et. malatyayı senin gibiler bu hale getirdi zaten
    %89
    %11
    Yanıtla
  • tigra (7 ay önce)
    Evet bunu da gördük çakma hızlı trenden sonra çakma şehir hastanesi vallahi bravo 20 yıldır bitmeyen çevre yolu 20 yıldır bugün yarın hızlı tren malatya ya geliyor derken 52 şehir için hızlı tren projesi açıklandı malatya yok yani 20 yıldır bizim vekiller bizi kandırdı buda yetmez miş gibi sivas'a gelen hızlı trene dolmusculuk yaptılar bunun için birde tören yaptılar şimdi de olmayan şehir hastanesini yaptılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Bir üniversite, bir devlet, bir araştırma olmadı bu seferde şehir hastanesi yapınız, şehir hastanesi için bina ilk yapılmadan hastane binasının şehir hastanesine göre planlanıp yapılması gerekirdi, sonradan tabela degiştirmekle şehir hastanesi olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İstanbul (7 ay önce)
    Sayın cunhurbaşkanı yıllardır mslatya mitinglerinde biz mslatya ya şehir hastanesi yaptıkmı dediği zaman evet diyen milletiz bir çıkıp diyebildimi nerede şehir hastanesi şehir hastanesi dedinmi kalp hastanesi olacak onkoloji olacak daha doğrusu hepsi aynı binada olacak bizim nerede
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ferit (7 ay önce)
    Sayin vekil milletle dalga geçme gecebtay etlik şehir hastanesindeydimbir biransa bakan servis poliklinik leri bile MEAH dan daha büyük üstüne üstlük siz ilk önce şu şehir merkezine bir ağırlık verin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Allahtan korkun kesintisiz hizmet verdik diyor kadın doğum ve çocuk hastanesi olmasaydı malatyalilar rezil rüsva olurdu kim kadın ve çocuk hastanesini yaptıysa Allah razı olsun en azından helikopter pistini inşaatken yaptılar bunlar gibi sonradan monte etmediler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal (7 ay önce)
    Şehir hastanesi görmek istiyorsanız uzak değil komşu il ELAZIG da var gidip gezin hastane göresiniz.MEAH ta lavaboda ki musluğu açıp elini yıkamaya tiksiniyorum. Söylenecek yazacak çok şey var ama bu sayfaya sığmaz Yapacaksanız şehir hastanesi yapın da alkış çalalım.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • yıldırım (7 ay önce)
    birçok ilde şehir hastanesi gördüm. elazığ.. kayseri.. tekirdağ.. kocali gibi şehirlerde en az onlarca blok var valla sayın vekilim devlet hastanesinin sadece ismi değişecek değişen bişe olmuyacak gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (7 ay önce)
    sayın vekilim buda öznur hanımın hızlı tren malatyamıza hayırlı olsuna benzemesin veya sizin depremden sonra malatyalılara verdiğin müjde vardı ASELSAN malatyaya 1.5. miliyarlık yatırım yapacak demişttiniz ona benzememsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eczacı (7 ay önce)
    Baktılar ki bu saatten sonra malatyaya şehir hastanesi falan yapılmayacak, iyisimi milletin gözünü boyayalım, nasıl olsa oylar da artıyor halk memnun halinden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Yeni hastane yapacaksanız yapında tabela değişerek iş yaptigini zannedip, bizi de beyinsiz gören bu siyasileri tarih ve Malatyalılar asla unutmayacagi gibi gereken cevabı hem seçimde hem de yüreklerinde gösterecektir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • New Malatya (7 ay önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Buna gerçekten inanıyormusunuz Malatya’da işler tersine yürüyor ne kadar az iş yaparsan o kadar çok oy alıyorsun burada. Son 20 yılda Malatya büyük şehirler içinde sanayi, ulaşım, üretim, toplu taşıma, üniversite, şehir hastaneleri vs. her açıdan diğer şehirlere üçer beşer yapılırken bizde iyice geriye gidiş var. Buna rağmen bakin görün bu seçimde daha bir rekor oyla %75 verecekler zaten hükümet bizi çantada keklik görüyor ne yol, ne iş, ne sanayi ne konut yine uslanmıyoruz keşke diğer iller gibi hizmete oy verilseydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin (7 ay önce)
    Okuduğum en saçma icraat vallahi... Madem tabela değiştirmeyle hemen oluyor kaç yıldır niye akıl etmediniz :))) haa eliniz değişken bizim apartmanı da mesela bi TÜBİTAK teknokent falan yapsanız? Allah da sizi güldür(mesin asla)sün...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Bu nedir Allah aşkına hızlı Tren vaadettiler olmadı. Sivas' a gelen hızlı Tren sanki Malatyaya geliyormuş gibi makyajladılar. Şehir hastanesi olmayan tek büyükşehir olmasına, rağmen küçük bir yeri Şehir hastanesi diye makyajlayıp yutturmaya çalışıyorlar. İki şeritli bir yolu çevre yolu diye yutturdular. havaalanını söylemek bile istemiyorum. Adliye binası diye başka bir yeri makyajlamazlar inşallah...Bu şehir hiçbir güzelliği haketmiyor mu???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Asım (7 ay önce)
    Devlet hastanesini Malatyalılara şehir hastanesi diye yutturucaklar,sonrada kalkıp diyecekler Malatya’ya şehir hastanesi getirdik siz Malatyalıları gözünüzde ne kadar saf görüyorsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)Asım isimli kullanıcı yorumuna
    Maalesef ne deseler ne yapsalar inanırız,
    %100
    %0
    Yanıtla