SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mercan'da Şampiyonluk Sevinci

0
Güncellendi - 2019-01-23 00:55:39
Mercan'da Şampiyonluk Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi'nde grubunu namaglup şampiyon tamamlayan Mercan Koleji Spor Kulübü'nde büyük bir sevinç yaşanıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Türkiye Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi'nde Malatya grubu ayağındaki maçlar tamamlandı. Mercan Koleji Spor Kulübü, Malatya Su Sporları Kulübü, Tunceli Munzur Üniversitesi ve Şanlıurfa GAP Spor Kulübü takımlarının yer aldığı Malatya grubunda büyük heyecan yaşandı.

İlk gün müsabakasında Tunceli Munzur Üniversitesi’ni 3-0, ikinci gün ise Şanlıurfa GAP Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup eden Mercan Koleji Spor Kulübü, üçüncü gün Malatya MASUS Voleybol ile finalde karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup eden Mercan Koleji Spor Kulübü, Malatya gurubunda şampiyon olarak, Türkiye finallerine gitme hakkını elde etti.

Mercan Koleji Spor Kulübü Kadın Voleybol Takım Antrenörü Hayrullah Keleş, 2.Lig hedefiyle çıktıkları yolda Malatya grubunu namaglup şampiyon tamamladıklarını ifade etti.

Keleş, bölgesel lige en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Uzun süredir bir çalışma içerisindeydik. Bölgesel lige en iyi şekilde hazırlandık. Çalışmalarımızın karşılığında da Malatya grubunda oynadığımız üç müsabakayı kazanarak, grupta şampiyon olduk. Şimdi önümüzde Türkiye finalleri var. Türkiye finallerinde de aynı başarıyı gösterip, Malatya'yı Kadınlar Voleybol 2.Lig'de temsil etmek istiyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız