SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Merkez İlçelerde 14 Bin Haneye Kömür Dağıtılacak

Merkez İlçelerde 14 Bin Haneye Kömür Dağıtılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde Yeşilyurt ve Battalgazi kaymakamlıkları tarafından 2022 yılında toplam da 13 bin 850 ton kömür dağıtılacağı ve kömürden yararlanacak olan hane sayısının da 14 bin 332 olduğu bildirildi.  

Battalgazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından da 2022 yılında toplam  7 bin 750 Ton kömürün 8 bin 232 haneye Vakıf tarafından belirlenen miktarda kömür dağıtılması işi ihaleye çıkarıldı. Battalgazi Kömür Dağıtımı ve İstifi İşi hizmet alımı ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2022 Yılı Kömür Nakliyesi, Dağıtımı ve İstifi İşi hizmet alımı işini ihaleye çıkardı. Buna göre; Yeşilyurt ilçesinde 6 bin 100 ton Kömürün 6 bin 100 haneye dağıtımının yapılacağı kaydedildi. İhale ise 2 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Jale (1 yıl önce)
    Suriyelilere versinler onlarda parayla başkalarına satsın zaten hepsi Suriyelilere gidiyo o kömürler öncelik hep onlarda benim vatandaşım 3.sinif hep
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aleks (1 yıl önce)
    Yapılan iş güzel lakin usul yanlış. -Muhtarlar kendi yakınlarına veya oy aldıklarına veriyor. -Zamansız dağıtıldığından geçmiş oluyor. -Kömürü alan kişiler, çayocaklarına,kahvehanelere satıyorlar düşük fiyatla -Kömürün kalitesi düşük olduğu için havayı kirletmekten başka faydası yok - Gerçek ihtiyaçlısını bulmuyor. durumu iyi olanlara daha fazla veriliyor.. -Genelde ev yerine ahır ,kümes vb yerlerde kullanılıyor..
    %72
    %28
    Yanıtla