SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir Yine Yoğun Bakımda

0
Güncellendi - 2020-01-12 05:09:30
Mersedes Kadir Yine Yoğun Bakımda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın renkli simalarından olan 'Mersedes Kadir', KOAH ve solunum yetmezliği şikayetlerinin artması üzerine bir kez daha hastanelik oldu ve tedavi altına alındı.

Asıl adı Fatih Kaydı olan, yollarda ucuna dikiz aynası taktığı kavak ağacıyla gezinen 'Mersedes Kadir'in, daha önce de hastanede yatarak tedavi gördüğü KOAH ve solunum yolu rahatsızlıklarının yeniden ortaya çıkması üzerine Özel Gözde Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı, evinin bulunduğu Tecde Mahallesi'nin Muhtarı Ali Yiğit tarafından, sosyal medyada duyuruldu. Yiğit, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malatya'nın sevilen yüzü Mersedes Kadirimiz yine yoğun bakımda. Rabbim şifalar versin. Malatya Sıtmapınarı Gözde Hastanesi'nde" dedi.

Mersedes Kadir, 8 Kasım 2018'de hastalanarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, burada KOAH ve solunum yetmezliği teşhisi konularak 25 Kasım 2018 gününe kadar yoğun bakımda tedavi görmüş, durumu düzelince taburcu edilmişti.

Mersedes Kadir'le yakından ilgilenen Tecde Mahallesi Muhtarı Yiğit, o dönemde yaptığı açıklamada, “Mersedes Kadir’i herkes seviyor. Kimse incitmek istemiyor. Ancak çok önemli bir husus var, Mersedes Kadir’i seven esnaf ve vatandaşlar başta alkol olmak üzere sigara vermesinler. Zamanında müdahale edilmeseydi, çok kötü bir sonuçla karşılaşabilirdik. Mersedes Kadir’i sevenler gerçekten seviyorlarsa alkol vermesinler, verenleri uyarsınlar. Alkol ve sigara nedeniyle son dönemde konuşamıyor ve ayakta duramıyordu. Tedavisini ardından daha rahat ve anlaşılabilir bir şekilde konuşmaya başladı. Alkol vermek Mersedes Kadir’e yapılabilecek en büyük kötülüktür.” diye ricada bulunmuştu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mersedes Kadir, özel hastanede tedavi altında

ARŞİV FOTO: Mersedes Kadir sağlıklı günlerinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ali Yıgit (4 yıl önce)
    İnşallah kadirimiz sağlığına kavuşur kavuşmaz kardeşinin evine alacağız.Ayrı bir oda ekleyip kadirin sağlığıyla yakından ilgilenmesi için bakım aylığı da almak için girişimlere başladık.Alkol işine gelince yakınen takip edilecek ve alkol veren kişi yada kişiler olması halinde Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız.Hastalığı bu sefer sıkıntılı bu gûn en son aldıığım bilgi ciğerler tamamen iflas etmiş.Solunum yetmezliği için tedavisi sûruyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (4 yıl önce)
    Mercedes- Benz Kadir beye geçmiş olsun, Tanrı şifasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • O Allah (C.C.) ki şifa verendir. Lütfen yüce yaratıcının ismini doğru kullanınız. Rahman, Rahim ile başlar Sabır ile biter O'nun isimleri, 99 adettir. Ancak sizin zikrettiğiniz bu 99 isimden biri değildir . O isim ise bir dayatmadır, İslam inançsızlığının simgelerindendir. Yüce Allah katında geçerli tek din ise İslam'dır. Daha dikkatli olalım lütfen...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kömür soba hava pisliği Çoğu ülkede yok Bu ülkede milyonlara insan oldu bundan dolayı kadir de bundan dolayı bu hâlde
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    cebinden dudağından ağzından düşmeyen milletin bol bol ikram ettiği sigaradan ve içtiği içkiden olamaz değil mi. sadece hava kirliliği.
    0
    0
    Yanıtla
  • devletci (4 yıl önce)
    seçim yok siyasiler kadiri netsin ziyaretleride yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Haha kesinlikle prim yapamazlar ya artik şov bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)devletci isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylüyorsun seçim olsa ziyaretcisi çok olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (4 yıl önce)
    geçmiş olsun kadirim kadir deli değil ona kötü aliskanlik sigara içki veren insamlar kadire kötülük yapmaktadirlar onu verenler iylik yapiyormuş gibi düşünüyorlar aslinda en büyük kötülugu yapiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mukaddes (4 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    Allahtan acil şifalar dilerim dualarımız MALATYA'mızın gururu kadir çok çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Fatih kaydi gercek adi 1984 doğumlu Malatyalilar hiç iyilik yapmadı bira ve sigara vererek mercedes kadir e neden oldular
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalilar (4 yıl önce)
    Kadir kardesime Allah şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ah malatyam sende alkol kelimesiyle anildinya daha ne diyimki birde Mercedes kadire veriyorsunuz yazıklar olsun KOAH hastalığının tam bir cozumu yoktur alkol ve sigara insana yapılan en büyük kötülüktür
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Allah acil şifa versin lütfen kadir kardeşimize sigara vb ona zarar verecek hiç bir şeyi vermeyelim şu anda onsuz cadde ve sokakların tadı yok .
    0
    0
    Yanıtla