SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mesirelere Sıcak Akını

0
Güncellendi - 2018-08-26 19:34:02
Mesirelere Sıcak Akını
A- A+ PAYLAŞ

Hava sıcaklıklarının 39 dereceye kadar yükseldiği kentte, vatandaşlar serinlemek için mesire alanlarını tercih etti.

Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı'nı tercih edenler, ağaçlık alanlarda bulunan kamelyalarda dinlendi.

Serinlemek için gölette deniz bisikleti süren Murat Kalkancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıcaklardan kaçmak için mesire alanını tercih ettiklerini belirtti.

Kent merkezinin sıcak olduğunu dile getiren Kalkancı, "Ailecek pikniğe geldik, kent merkezinde hava çok sıcak. Serin diye Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'na geldik. Burası serin güzel." diye konuştu.

SICAKLIK ARTACAK

Bu arada Meteorolojiden yapılan açıklamada, Malatya’da hava sıcaklıklarının 1-3 derece artacağı ifade edildi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı kapsayan bölgede hava sıcaklıklarında 1 ile 3 derece arasında artış olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği de ifade edilerek havanın az bulutlu ve açık geçmesinin beklendiği kaydedildi.

Malatya’da hava sıcaklığının 38 derece olmasının beklendiği belirtilirken, hava tahminlerine göre, bölgede en yüksek hava sıcaklığının ise 42 derece ile Adıyaman'da olacağı belirtildi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • irfan (5 yıl önce)
    tek mesire alanı orduzu oranında aşağı gölge yerlerini suriyeliler işgal etmişler bir aile geliyor on tane çardak işgal ediyorlar kendilerine küçük suriye yapmışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    saat kulesi önemli birde çiçek ek sök dik lale devri misali malatya uyumaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya belediyesi uyumaya devam etsin, elazığ'a 1 milyon metre kareye yakın cip mesire alanı, hürriyet parkının 10 kat büyüklüğünde kültür park, 180 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alan yapıldı. malatya'ya da çiçek, böcek, saat kulesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Tek mesire alanı orduzu orada da adım atacak yer yok malesef. İspendere desen ELEKTİRİK yok su yok yazık
    0
    0
    Yanıtla