SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meteoroloji: Sıcaklık Düşecek, Yağışlı Hava Gelecek

Meteoroloji: Sıcaklık Düşecek, Yağışlı Hava Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli’de sıcaklıkların 5 ile 7 derece azalarak mevsim normallerine, yer yer ise normallerinin altına ineceğini bildirdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yaptığımız son değerlendirmelere göre; Bölgemiz bu geceden itibaren itibaren serin ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi beklenmektedir. Yağışların bölgenin kuzeyinde yer yer kuvvetli olması tahmin edilmektedir. Halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 5 ila 7 derece azalarak mevsim normallerine, yer yer mevsim normallerinin altına inmesi beklenmektedir. Rüzgarların önceleri güneyli, zamanla kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esmesi tahmin edilmektedir. Oluşması muhtemel riskler ise ani sel, su baskını, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalardır” denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız