SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV, 1150 Öğrenciye Burs Veriyor

0
Güncellendi - 2020-11-25 14:24:32
MEV, 1150 Öğrenciye Burs Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şube Başkanı Naim Kayısıcı, korona virüs salgını nedeniyle üniversitelerde yüz yüze eğitim ve öğretim yapılmamasına rağmen, 2020- 2021 ders yılında burs almaya hak kazanan 1150 öğrenciye burs verilmeye devam edildiğini, vakfın bugüne kadar burs verdiği öğrenci sayısının 33 bine ulaştığını bildirdi.

Genel merkezi İstanbul'da bulunan vakfın Malatya Şube Başkanı Kayısıcı, çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Sekizinci Cumhurbaşkanımız Sayın Turgut Özal'ın Onursal Başkanlığında ülke genelinde başarılı ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerinin eğitim öğretim ve sosyal ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak amacı ile eğitime gönül vermiş Malatyalılar tarafından 1985 Yılında kurulan MEV (Malatya Eğitim Vakfı) Ülkemizin eğitim standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaç edinmiş bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmet sunmaktadır.

Kuruluşundan bugüne kadar yaklaşık 33.000 öğrenciye burs veren ve halen vermeye devam eden Malatya Eğitim Vakfı, bursun haricinde Mütevelli Heyet Üyelerince Malatya İl Merkezi ve İlçelerinde 4 Anaokulu, 27 İlkokul, 11 Lise, 1 Yüksek Okul, 14 Sağlık Kurumu, 11 Hayır Kurumu ve Öğrenci Yurdu yaptırılarak hizmete sunulmuştur.

Yine Vakfımız tarafından MİAD Sevgi Evleri Projesi’ne katkıda bulunulmuştur.

Malatya Eğitim Vakfı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletine Ulusal ve Uluslararası düzeyde üstün hizmetlerde bulunması halkın eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerinden dolayı 5 Nisan 2007 tarihinde TBMM  Başkanlık Divanınca "TBMM Üstün Hizmet Ödülü" ile onurlandırılmıştır

Dünyayı ve Ülkemizi olumsuz olarak etkileyen Koronavirüs Hastalığı nedeniyle üniversitelerimizde yüz yüze eğitim ve öğretimin gerçekleşmemesine rağmen İstanbul’daki Genel Merkezimiz, Ankara ve Malatya şubelerinden daha önce burs alan ve yeni kayıt yaptırarak 2020-2021 yılında burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin mağdur olmaması için; Ekim 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Mayıs 2021 tarihine kadar genel merkezimiz, Ankara ve Malatya şubelerine burs için başvuran 1150 öğrenciye 8 ay süreyle burs verilmeye başlanmıştır.

Bu vesileyle kuruluşundan bugüne kadar 35 yıllık süre içerisinde eğitimi kendisine şiar edinen MEV Ailesine ve burs desteği sağlayan hayırsever Malatyalı İşadamı, Bürokrat ve Esnafımıza can-ı gönülden teşekkür eder, hayırlarının kabul olmasını dileriz."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Aralık ayı bursu yatan var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökce (3 yıl önce)
    Malatya egitim vakfına cani gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Allah razi olsun binlerce kez. Çok teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (3 yıl önce)
    Malatya Eğitim Vakfına bana ve birçok öğrenciye verdiği bursdan dolayı çok teşekkür ederim. Bu zor günlerde hem maddi hem manevi anlamda yanımızda olduklarından dolayı tüm burs verenlere ve yönetim kuruluna sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Allah tüm vesile olanlardan razı olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anıl (3 yıl önce)
    Başkanından üyelerine hepsinden Allah razı olsun.meslege gecince bende burs katkısı sağlamayı istiyorum.Desteklerini asla unutmayacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • nihal (3 yıl önce)
    Bu zor günlerde öğrencilerimizi mağdur etmeyen malatya eğitim vakfını taktir ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (3 yıl önce)
    Malatya Eğitim Vakfı'nın bu sene burs verdiği kişilerden biri olarak eğitimime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alihan (3 yıl önce)
    Malatya Eğitim Vakfının eğitime olan desteğinden ben ve benim gibi binlerce öğrenci yararlanmakta. Bu sebeple vakfın kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu bayrağı umuyorum daha da ilerilere taşıyabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burcu SARIL (3 yıl önce)
    Bu güzel hayırlara vesile olan bütün MEV Ailesine teşekkür ederim ve birçok daha hayırlı işlere imza atacağına canı gönülde inanarak sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    Memlekette, bursundan yönetimine siyaset karıştırmayan, gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere burs veren nadir ve saygın bir vakıf. Allah razı olsun emeği geçenlerden
    0
    0
    Yanıtla
  • Elif (3 yıl önce)
    4 yıldır mevden burs alıyorum ve Allah razı olsun onların sayesinde maddi açıdan sıkıntısız bir eğitim dönemindeyim. Okulum 5 yıl ve bitene kadar bursumda devam edecek bu bana ekstra bir rahatlık veriyor. Mesleğime kavuştuğum zaman bursiyer değil burs veren olarak bu vakfın bünyesinde olamaya devam edecem İnşAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyetisyen (3 yıl önce)
    feyzanur savata sayesinde burs alıyorum allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral Öztaş (3 yıl önce)
    Üyesi olmaktan gurur duyduğum Malatya Eğitim Vakfı bu yılda birçok öğrencimize desteğini sürdürmektedir, Eğitime katkı sağlayan başta yönetim kurulu başkanımız Naim Kayısıcıya , yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarının eğitim gönüllüsü arkadaşlarıma ve gençlik kolları üyelerimize sonsuz teşekkürler, eğitim için el ele, gönül gönüle .??
    0
    0
    Yanıtla
  • Burcu (3 yıl önce)
    Malatya eğitim vakfına bana ve birçok öğrenciye sağladıkları burs imkanı için çok teşekkür ederim. Sayelerinde maddi sıkıntı yaşayan birçok öğrenci rahat bir üniversite hayatı geçirebiliyor. İyi ki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yardımlarından dolayı Burhan Kılıçarslan abime ve vakfa çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslı (3 yıl önce)
    Malatya eğitim vakfına bana ve birçok öğrenciye verdikleri burstan dolayı çok teşekkür ederim. Sayelerinde maddi sıkıntılar yaşayan birçok öğrenci rahat bir eğitim hayatı yaşıyor. İyi ki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esra (3 yıl önce)
    3 yıl önce dörtyoldaki mev şubesine gittim müracat formumu doldurdum bana burs çıktı her ay düzenli olarak bursum hesabıma yatırılıyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum ileride ben de bir iş sahibi olursam bu vakıfa katkılarımı yapacağım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Malatya eğitim vakfının başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum bu zor günlerde öğrencilerimize yaptıkları katkılardan dolayı
    0
    0
    Yanıtla