SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV Kadın Kollarında Nöbet Değişimi

0
Güncellendi - 2021-12-13 00:07:45
MEV Kadın Kollarında Nöbet Değişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı'nın (MEV) Malatya Şubesi Kadın Kolları başkanlığına Deniz Akdeniz Topçu getirildi.

MEV Malatya Şubesinde görev süresi olan kadın kolları başkanı Meral Erkal'ın yerine Deniz Akdeniz Topçu ve yönetimi getirildi.

Devir teslim töreninde konuşan MEV Malatya Şube Başkanı Naim Kayısıcı, hep birlikte daha güzel hizmetler yapacaklarını belirterek, "Vakfımız 1985 yılında Turgut Özal tarafından teşvik edilmiş kurulmuş müstesna vakıflardan birisi. Her sene ilerleyerek giden bir vakıf. İstanbul genel merkezimiz olmak üzere Malatya ve Ankara şubelerimiz var. Güzel çalışmalarımız var gençlerimizle kadınlarımızla ve üst yönetimimizle hizmet veriyoruz. Bugüne kadar 40 bine yakın öğrenciye burs vermiş bir vakıf Malatya Eğitim Vakfı." dedi.

Bu yılda bin 500’ün üzerinde Malatyalı öğrenciye burs olanağı sağlandığını ifade eden Kayısıcı, "Geçen yıl pandemi olmasına rağmen evde öğrencilerin bulunmasına rağmen onlara da biz burs yine verdik aksatmadan. Her sene yüzde 20- 30 üzerine koyarak gidiyoruz. Hep beraber el ele vererek daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Malatya’da yapılan toplantının ardından Meral Erkal’e yaptığı hizmetten dolayı Vakfın kurucu ve Onursal Başkanı Fezanur Şavata tarafından plaket takdim edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Neyi baz alarak burs veriyosunuz demiş bir kardeşim, burs verilen tabiiki araştırılıyor, gerçekten ihtiyaç sahibi, bu bursa ihtiyacı varmı, aile yapısı, kendisinin durumu araştırılıp öyle veriliyor. Torpillik bir durum yok, zaten özel burs bu, devlet bursu değil karıştırmayın, ayrıca referans çok önemli. Referans demek torpil demek değildir güzel kardeşim. Burs verdiğimiz öğrenci marjinal bir gurup üyesi olup çıkarsa bunun vebali bizde. Dolayısıyla tabiiki herkese veremiyoruz bu bursu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan BARAN (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar ki tüm görevlerinde olduğu gibi bu görevi de layıkı ile yerine getireceğinden eminiz. Kendisini tebrik eder başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • talha (2 yıl önce)
    Yeni başkan doğru bir tercih olmuş.Malatyaya çok büyük katkıları olacaktır....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı öğrenci (2 yıl önce)
    hangi burstan bahsediyorsunuz? hangi kriterlere göre bursiyer belirlediniz? adamı olana burs hakkı tanınmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)malatyalı öğrenci isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru söylüyorsun bizzat şahidim
    0
    0
    Yanıtla