SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlık Hırsızları Bu Kez Kaçamadı!

Mezarlık Hırsızları Bu Kez Kaçamadı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehir Mezarlığı duvarındaki korkuluk demirlerini çalan 2 kişi, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Daha önce de, hırsızların hedefi olan Şehir Mezarlığı'ndaki son hırsızlık olayı Çarşamba gecesi saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Şehir Mezarlığı çevre demirlerini traktörle gelen bazı şahısların keserek römorka yüklediği yolundaki ihbarı alan polis ekipleri, hemen bölgeye hareket etti. Bildirilen yerde bulunamayan hırsızlar, ekiplerin aramaları sonucu saat 22.00 sıralarında Yaka Mahallesi civarında farkedildi.

Römorku mezarlıktan kesilen demirle yüklü traktör, 2 şahısla birlikte yakalandı. Römorkta mezarlıktan kesilen 27 adet demir parçası bulundu.

Şahıslar gözaltına alınarak Sanayi Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Mezarlık demirleri kesilip calinirken mezarlıkta bir yığın boş boş gezen güvenlikler nerdeymis
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Hırsızlık suç olmaktan sayılmıyor neredeyse.cezalar az olunca sonuç bu...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bu karaktersiz ciğeri beş para etmez insanlar millete çok zarar vermektedir Benim son bir ayda evimi 3 kere Talan ettiler yağmaladılar lakin ortada suçlu şu an yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İSİMSİZ BİRİ (1 yıl önce)
    Bostanbaşında da duraklardaki metal vidaları çalmaya başladılar. Duraklara oturunca ahşap parçalar havaya kalkıyor. Ayrıca her geçen gün ahşap parçalar da çalınıyor. Devlet malına zarar veriyorlar. Acilen ya mobese takılmalı ya da bekçi görevlendirilmeli. 22.00'den sonra yürüyüş yapamıyoruz. Sokaklar serseri dolu. Arabalarına benzin alacak parayı nereden buluyorlar anlamıyorum açıkçası. Neredeyse Her gece egzozlu araçlarla son ses müzik geçiyorlar. BU DURUMA BİR ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mert malatyalı (1 yıl önce)
    yazıklar olsun, ne hale geldi insanlık.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Ya hala kalkmadı mı şu hurda toplayıcıları. İnsanların özenle ,zorluklarla yaptırdıkları demir doğrama ne varsa adamlar çalıp çalıp götürüyorlar ve dörtte bir fiyatına satıyorlar. Bu hurdaları alan diğer üst hurdacılarda acilen ya parçalıyorlar yada preslerle ezerek doğru İskenderun'a sevk..Ne polis ne Jandarma malı hayatta bulamaz çünkü mal eridi üç kuruşa
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    Bu hırsızlar teşhir edilmedikçe bu işe devam ederler. Topluma yüzlerinin gösterilmesi onların bu işleri toplum içinde yapma cesaretlerini kırar. tanınırlar diye bir korku oluşur içlerinde.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Şeref haysiyet yoksunları para için bunlar herşeyi yapar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sayın MALATYA' lı Yorumunuz Çok Güzel Fakat Beğen%65 Beğenmeyen%35 Görünüyor Burdan Bakınca Demekki Bu Yorumunuzu Beğenmeyen Hırsız Tayfasına Bastıra Bastıra Sesleniyorum Sizin Dediğiniz Gibi Hırsızlık ŞEREFSİZLİK HAYSİYETSİZLİKTİR
    %75
    %25
    Yanıtla