SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta ve Mahallelerde 60-70 Kaçak Göçmenle Kovalamaca!

Mezarlıkta ve Mahallelerde 60-70 Kaçak Göçmenle Kovalamaca!
A- A+ PAYLAŞ

Devriye gezen polis ekibi Kaynarca Mezarlığı'nda 60-70 kişilik yabancı uyruklu şahsı görünce, polisle bu şahısar arasında kovalamaca başladı.

Saat 13.30 sıralarında mezarlıktaki yabancı uyrukluları farkeden polis ekibi, takviye isterken, şahısları da kovalamaya başladı. Nereden, nasıl geldikleri bilinmeyen, ancak yabancı oldukları belirlenen şahıslar Kiltepe, Melekbaba ve Kaynarca bölgesine doğru dağılarak kaçmaya başladılar. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, “kevgire dönen sınırlardan akın akın gelen ve ülkeyi yol geçen hanına çeviren” göçmenlerden son farkedilen gruptakileri bulabilmek için çevrede geniş çaplı araştırma yaptı.

Araştırmalar sonucu, Afganistanlı oldukları belirlenen şahıslardan 14'ünün yakalanabildiği, diğerlerinin bulunması için çevrede araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    İran, Irak, Suriye, Afgan, Pakistan... Malatyalı hariç memlekette yok yok. Birleşmiş Milletler gibiyiz MaşAllah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aslanbey (1 yıl önce)
    Zaten hiç stokçuları kovalamazlar .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Ülke yol geçen hanı. Elini kolunu sallayan geliyor. Sınırda geçirenler, göz yumanlar, yollarını bulanlar bunlar esas hain. Vay güzel kim ülkem vayyy.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Sınırı geçip (1 yıl önce)
    Buraya gelenlere dokunmamak lazım, bırakın gitsinler batıya, yavaşlatmayin ki diğer sınırdan geri çıksınlar
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Batıda dört gözle bekliyor zaten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Türkiye'nin ortasına (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    kadar nasıl geldiği hiç önemli değil, batı kabul eder mi önemli olan bu
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Batı yol geçen hanı değil bura gibi ve kimsenin gözünün yaşına bakmazlar..
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sınırı geçip (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    600 km gelmişler sen halen batıdan bahsediyorsun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Doğu ve güneydoğu sınırından elini kolunu sallayarak içeriye girenler kapıkuleden asla çıkamazlar.Zaten hiç çıkan da yok.Dünyadan haberin yok
    %100
    %0
    Yanıtla