SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD'ın Genel Kurulu Yapıldı

MİAD'ın Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin 15. olağan genel kurul toplantısı İstanbul Double Tree By Hilton Avcılar Otel’de gerçekleştirildi, yönetim kurulu Yunus Akdaş başkanlığında yeniden oluşturuldu. 

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın katılımıyla düzenlenen toplantıya iki yüzü aşkın iş insanı katıldı. 

Toplantı divan heyetinin oluşumu ile başladı. Divan Kurulu başkanlığına Şahin Özer, Başkan Yardımcılıklarına ise Durcan Altan ve Yavuz Kır seçildi. Şehitler için saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu. Geçmiş dönem faaliyet raporu ve mali raporların ibrası sonrası 15. dönem yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının seçimi gerçekleştirildi. 

Protokol konuşmalarında sırasıyla MİAD YİK üyesi Kemal Naci Ekşi, MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, Milletvekili Bülent Tüfenkçi söz aldı. 

Yapılan seçim sonrası söz alan MİAD Başkanı Yunus AKDAŞ yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yeni dönemde önemli projeler gerçekleştireceklerini vurguladı. Akdaş eğitime önem verdiklerini Malatya eğitim master planının yapılması, yenilenmesi gerektiğini ifade etti. 

MİAD'ın icra kurulları şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Yunus Akdaş, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Adnan Çoban, Ahmet Güler, Ahmet Bağdat, Arif Karaca, Burhan Polat, Cengiz İktimur, Emin Yüksekdağ, Erdem Hüsnü Aslanoğlu Erol Altan, Fatih Tan, Fikret Işık, Haluk Özcan, Hamza Boztepe, Hasan Alpar, Hazreti Akdemir, Hikmet Tanrıverdi, İrfan Aslan, Kenan Derviş Peker, Mehmet Çetinkaya, Mehmet Zeki Baykal, Miraç Can, Murat Gönültaş, Mustafa Paşahan, Nurettin Yaşar, Ömer Gümüştekin, Prof.Dr. İlhan Erdoğan, Savaş Ramazan Şakar ve Vahap Munyar.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Fatih akdaş, Ali Yıldırım, Kasım Eraslan, Bülent Koca, Baki Budakoğlu, Fatih Kıvanç, Mehmet Taş, Mehmet Hanifi Yılmaz, Rahmi Fırat, Hüseyin Kaya, Tuğba Fırat, Abdullah Güvenilir, Hacı Ahmet İlhan, Abdullah Karul, Serdar Öktem, Mehmet Bilçe, Furkan Karaduman, Adem Gezercan, Celal Kanbay, Recai Yargı, Mehmet Sevinç, Abdurrahman Baydemir, Alim Orhanoğlu, Hakan Berktaş, Selahattin Öner, Can Ar, Sinan Güneş, Selman Kayış, Hasan Karaca ve Ferhat Ayhan.

DENETLEME KURULU ASIL: Mustafa Kınacı, Caner Sürmeli ve Ahmet Dağlı.

DENETLEME KURULU YEDEK: Ilgın Sinan, Eralp Yalvaç ve Ali Malik Düzgün.

DİSİPLİN KURULU ASIL: Ahmet Turan Koçer, Mahmut Güleçlier ve Yusuf Gürbüz.

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Ahmet Şamil Onur, Durcan Altan ve Melih Tüfenkci.

Genel kurul toplantısı, üyelerin dilek temennilerini belirtmeleri sonrası, çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız