SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Milletvekili Fendoğlu'ndan Yeni Başkana Ziyaret

Milletvekili Fendoğlu'ndan Yeni Başkana Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu (sol başta), MHP İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ( ortada) ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

MHP’de 3 yıldan beri görevi sürdüren Mesut Samanlı’nın milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılmasının ardından MHP İl Başkanlığına Gökhan Gök atanmıştı.  

Milletvekili Fendoğlu, MHP İl binasında yeni İl Başkanı Gökhan Gök'e başarılar dileyerek, partililerle bir araya geldi.  

Fendoğlu, “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri ile Malatya İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledik. Camiamıza ve Malatya’mıza hayırlı olsun.” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, ziyaret için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içini de çalışmalara ara vermeden devam edileceğini söyledi.  

Fendoğlu, Malatya Ülkü Ocaklarını da ziyaret ederek burada liseli öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • vatandaş (1 yıl önce)
    partınız tarıhın tozlu sayfalarında yer almaya hazırlanıyor.son 6 ayınızı ıyı degerlendırın.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    sayın vekilim teşekkeür ediyoruz inşallah mesut başkanımı görmek istiyoruz elinize emeğinize sağlık bu bayrak yarışı hayırlısı değişiklik şart
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Sayın Fendoğlu inşallah yine 1.sira vekil adayı olur, çünkü hakkında hiç bir şaibe olmayan, efendi ve dürüst bir insandır.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    evet hakkında şaibe olmayan efendi dürüst haklısınız ama ayrıca işte yapmayan , malatyaya bir faydası da olmayan , vekilliğin hakkını da veremeyen birisi. yani efendilik dürüstlük aramıyoruz biz. Malatya olarak çalışan faydası olan insanlar arıyoruz fendoğlu sınıfta kaldı ayrıca samanlı da bundan beter olur o yüzden mhp ye oy yok
    %80
    %20
    Yanıtla