SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Ölmeztoprak'tan Konteyner Kentlerde İnceleme

Milletvekili Ölmeztoprak'tan Konteyner Kentlerde İnceleme
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da kurulan konteyner kentlerini ziyaret edip, depremzedelerle sürekli iletişim halinde olan AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Samanköy, TCDD ve Gündüzbey Konteyner Kentleri'ni kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Ölmeztoprak, afetzedelerle doğrudan iletişim kurarak, sorunlarına destek sağlamaya odaklandı. Vatandaşların ihtiyaçlarını dikkatlice dinleyen Ölmeztoprak, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek destek sağladı.

Samanköy’ deki Konteyner Kent'e 3115 konteynerde 8 bin 448 vatandaşın yerleştirildiğini Gündüzbey Konteyner Kenti'nde 142 konteynerde 496 vatandaşın bulunduğunu ve TCDD Konteyner Kenti'nde ise 290 konteynerde 290 ailenin barındığını belirten Ölmeztoprak, Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgedeki depremzedeleri düzenli olarak ziyaret ettiklerini, depremzedelerle sürekli bir dayanışma içinde olduklarını vurgulayarak, "Devletimiz; milletimizi yalnız bırakmıyor. Hak sahibi olan vatandaşlarımızın evleri de Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi kısa sürede inşa edilecek inşallah." dedi.

Ölmeztoprak, depremzedelerin karşılaştığı güçlükleri ve taleplerini dikkatlice dinleyerek, bu süreçte devletin sürekli olarak yanlarında olduğunu ve destek sağladığını belirtti. Ziyaretler sırasında, mevsimsel şartlar nedeniyle oluşan talepleri alıp, ihtiyaçların acilen karşılanması noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarla detaylı diyaloglar kurdu. Isıtıcılar, giyim yardımları ve benzeri ihtiyaçların, ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından karşılanacağını belirten Ölmeztoprak, bundan sonraki süreçte de ek taleplerin hızlıca çözüleceğini vurguladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • erhan (4 ay önce)
    akpınardaki esnaflar zor durumda inşaat alanına konteynerlarını taşıttırdılar yetkililir 15 gün dür elektrik yok bu insanlar siftah yapmadan dükkan kapatıyorlar bu inşaat alanı olan yere bu kadar esnafın konteynerlerini taşıttıranlar bakan geldikten sonra şimdi tekrar burdan taşıyın diyorlar sizin aklınız yokmuydu inşaat alanı olan yere esnafın işyerlerinin taşınamayacağı malatyada analitik düşünceye sahip bir yönetici yok bu kadar esnafın zararı ne olacak sizin tuzunuz kuru tıkır tıkır maaşınızı alıyorsunuz esnaf ne yapacak ya elektriklerini bağlayın orda kalsınlar yada zararlarını karşılayın secim zamanı görürsünüz bakalım kimse size oy vermeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlx (4 ay önce)
    Sayın Cumhurbaşkanı Kızılay Esen kart 12 devam edecek dedi ama 3 ay verip kestiler. Haberiniz olsun sayın vekil
    0
    0
    Yanıtla