SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdür 'Eksik Kutlama' Yanlışını Düzeltti

Müdür 'Eksik Kutlama' Yanlışını Düzeltti
A- A+ PAYLAŞ

5 Haziran'da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ülke genelinde 500 tam puan alan 193 öğrenciden 4'ünün bulunduğu Malatya'da, sonuçların açıklandığı gün yaptığı paylaşımda sadece sayıyı verip genel kutlama yapan, ikinci paylaşımında ise birincilerden sadece Battalgazi Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Alper Aktekin'in adını vererek kutlayan, diğer 3 öğrencinin adını 'unutan' Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, malatyahaber.com'un konuya ilişkin haberinin ardından, 'eksik' kutlamalarını tamamladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir, yaptığı yeni paylaşımda LGS şampiyonu 4 öğrencinin da adlarını vererek kutlarken, bunlardan ilk gün adını unuttuğu 3 ismi makamında ağırladı. Özdemir, LGS sınavının Malatyalı şampiyonlarından Barkın Arda Hazar, Ömer Faruk İskender ve Semih Ağdemir'i ve ailelerini makamında kabul etti.

Müdürün ilk gün adını verdiği Alper Aktekin'in katılamadığı kabulle ilgili olarak, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından "İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hatice ÖZDEMİR LGS Türkiye birincilerinden Barkın Arda Hazar'ı, Ömer Faruk İskender'i ve Semih Ağdemir'i tebrik ederek, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti." açıklaması, fotoğraflarla birlikte paylaşıldı.

Bu arada, ilk gün sadece Alper Aktekin'in adının verilip kutlandığı paylaşım kaldırılırken, yerine 4 öğrencinin adlarının birlikte yer aldığı yeni paylaşım yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 'hata telafi ettiği' kabul ve paylaşımlarda, ilk gün unutulan 3 öğrencinin okullarının adının verilmemesi yine dikkat çekti ve bunların özel okul olması nedeniyle paylaşılmamış olabileceği yorumu yapıldı.

malatyahaber.com

GÖRSELLER: İl Milli Eğitim Müdürü, ilk gün adlarını açıklamayı ‘unuttuğu’ 3 LGS şampiyonunu makamında ağırladı, kutladı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Öğretmen (1 yıl önce)
    Son müdür atamasında ve proje okulları konusunda sıkıntılar olduğu söyleniyor. Son müdür değişikliklerinde haksızlığa uğradığını düşünen bir müdürün dava aşamasında olduğu ifade ediliyor. Eğer bu durum doğruysa yeni müdür için hiç hoş bir durum değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 yıl önce)
    İl Müdürü şu anda proje okullarına haksız ve hukuksuz atamalarla meşgul olduğu için aklı başka yerde.Tum toplantılarında haktan bahseden Müdürümüzü atamalar açıklanırken göreceğiz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Atanan bürokratlar liyakat ile atanmadığı için bu yapılanlar normal. Önce yanlış yap, sonra gelen tepkiler üzerine düzeltmeye çalış. Bu hükümet döneminde en çok yaşadığımız durumlar bunlar. Zamanında 100 bin sığınmacıdan fazla almayız, 100 bin kırmızı çizgimiz demişlerdi. Memleket doldu sığınmacı, biz kaldık azınlıkta.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya yönetici anlamında deneme tahtasına dönmüş durumda.Yeni müdüre burayı basamak olarak kullanıyor bir kaç aya gider.Özalin Malatya sinin düştüğü hale bakın.İl ve ilçe yöneticilerinin hepsini özellikleri seçmişler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bilge (1 yıl önce)
    Öncelikle Malatya'ya bayan bir milli eğitim müdürü atanmış olmasını takdirle karşıladığımı belirtmek isterim. Ancak bu yaptığı doğru işleri alkışlayacağım yanlış ya da eksik işlerini eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Milli eğitim müdürünün sadece devlet okulundaki öğrencinin adını anıp özel okul öğrencilerini yok saydığı önceki açıklaması yanlıştı. MalatyaHaber sayesinde bu yanlıştan dönülmüş görünüyor. Bunu takdir ettim. Ancak bu defa da üç başarılı çocuğun okuduğu özel okulun adını açıklamaktan kaçınmış olması bence milli eğitim müdürünün bir başka yanlışı olmuş. Özel okullar bu ülkenin okulları değil mi? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı değil mi? Özel okullar da pekâlâ eleştirilebilir ancak bu onların yok sayılmasını haklı kılmaz diye düşünüyorum. Son söz: Malatya'dan LGS sınavında dört Türkiye birincisi çıkmasına çok sevindim. Başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başarı öğretmen,veli ve öğrencilerimizindir hepsini kutluyorum,gerçek başarı sahipleri kenarda dururken, başarıyı il ilçe yöneticileri ve okul müdürleri paylaşamaz, madem başarının çoğu bu il ilçe idarecileri ve okul müdürlerinde, bu sınavda sonuncu olan ilimiz hangisi ise bu yöneticileri o ile gönderelim o ilinde başarısı artsın diyorum.
    %73
    %27
    Yanıtla