SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mimarlar Odası'nın Binası da Yıkıldı

Mimarlar Odası'nın Binası da Yıkıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Mimarlar Odası Şubesi'nin bulunduğu bina da depremlerde aldığı ağır hasar nedeniyle kontrollü olarak yıkıldı.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda Turgut Temelli Caddesi üzerinde bulunan ve Mimarlar Odası Malatya Şubesi’nin de uzun yıllardan beri faaliyet gösterdiği Elmalıoğulları Apartmanı’da ağır hasar alması nedeniyle yıkıldı.

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok uzun süre  şehrimize, meslektaşlarımıza ve mesleğimize hizmet verdiğimiz, anı biriktirdiğimiz manevi bağımız olan Mimarlar Odası binamız da yıkıldı. Bundan sonra yeni bir sayfa açarak tüm çalışmalarımıza daha büyük bir gayretle devam edeceğiz.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Naci Görür (1 yıl önce)
    ÜLKEYİ DEPREME HAZIRLAMAMIN ÖN KOŞULU: Ülkeyi depreme hazırlamanın ve deprem dirençli kentler oluşturmanın ön koşulu geçmiş depremlerden ders çıkartmaktır. Onun için Maraş-Gaziantep depremleri ile yönetim (yerel ve merkezi) ve millet olarak yüzleşmek şarttır. Depremde hedef hiç veya minimum can kaybı vermektir. Bu depremlerde bu kadar kayıbı neden, nasıl, nerede, neyi eksik yaptığımız veya yapmadığımız için verdiğimizi araştırmak, bulmak, muhasebe etmek ve üzerimize düşen sorumluluğu kabul etmek zorundayız. Bunu yapmadan, bu anlayış ve bilince ulaşmadan kentlerimizi deprem dirençli yapamayız çünkü hatalarından ders çıkarmayan bir anlayış bunu başaramaz, sevgiyle Naci Görür
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bizim apartmanda inşaat mühendisi oturuyordu hanım bu bina çürük diyorlar taşınalım dedikçe bende inşaat mühendisi çürük binada oturumu hanım inanma dedikodulara diyordum 2.depremde bina yerle bir oldu, mimarlar odasının bulunduğu bina bu durumdaysa niçin bu halde olduğumuzun resmidir, burada amacım mimarlarımız yetersiz demiyorum bizim inşaat mühendisi gibi kendi odalarının bulunduğu binayı bile kontrol etmemişler.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • mimar (1 yıl önce)
    Mimarlar odası hiç mi baktırmamış binası sağlam diye
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Aylarca Sultansuyu haberleri yaptınız. O binalar yıkılmasaydı suanda büyük bir trajediyle karşı karşıya kalmıştık. Bu açıdan bir özür borcunuz var mimarlar odası Malatya şubesine sayın site editörleri. (Etikette eski haberleriniz hep olur nedense bu habere koymamışsınız!)
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Elektrik mühendisleri odası binasıda malesef yıkıldı
    %89
    %11
    Yanıtla