SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MİMSAN Firmasından İstihdam Atağı

MİMSAN Firmasından İstihdam Atağı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşlarından Mimsan, Teknoloji Okulu’nun yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Şirket, iki ay boyunca Mimsan Teknoloji Okulu’nda yetiştireceği 60 kişiyi, Malatya’daki fabrikalarında istihdam edecek.

Yapılacak olan istihdam konusunda bilgi veren Mimsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Enver İlhan, “Mimsan Teknoloji Okulu’nun yeni dönem kayıtlarının başladı. Mimsan Teknoloji Okulunda, argon kaynak, mekanik montaj ve termik santral operatörlüğü alanlarında yetiştirilecek 60 kişi, iki ay sürecek eğitimlerin ardından Mimsan’ın Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarında göreve başlayacak. ArgonKaynakçısı, Mekanikmontajcı ve termik santral operatörü olarak istihdam edilecek adayların, 18-35 yaşları arasında, en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Adaylar, eğitime başladıkları ilk günden itibaren, maaş, SGK, yemek ve servis olanaklarından yararlanabilecek” dedi.

İlhan, yeni işe alımlarla birlikte istihdam kapasitesinde büyüme sağlayacaklarını ifade ederek, “2022 yılının son çeyreği itibariyle Malatya’daki üretim tesislerinde 400 kişiye istihdam olanağı sunduk. Mimsan, üretim kapasitesinin büyümesi nedeniyle gerçekleştireceği yeni işe alımlarla birlikte istihdam kapasitesinde de yüzde 15 büyüme sağlayacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız