SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Minnettarlığımızı Bildiriyoruz"

0
Güncellendi - 2018-06-16 00:28:43
A- A+ PAYLAŞ

AKPi Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Malatyalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel bayram ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı sağlar" dedi.

Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitliği ve huzurevini ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Çakır, ilk olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlıların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Çakır, bir süre sohbet etti.

Şehitliği ziyaret eden ve şehitlerin kabirlerine karanfil bırakan Çakır, şehit ailelerinin acılarını da paylaştı.

Şehitlik ziyareti sonrası konuşan AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Ramazan'ı idrak ettik, Rabbimize şükrediyoruz. Ramazan ülkemiz adına huzurlu bir şekilde geçti. Ramazan Bayramı da herkesin birbirine kenetlenmesi, bütün dargınlıkların ve kırgınlıkların bir tarafa bırakılarak, kaynaşmanın, dostluğun, kardeşliğin geliştiği, birlik ve beraberliğin geliştiği günler. Bizim için önemli ve kutsal özel günlerimiz. Bu vesileyle de büyüklerimiz, yaşlılarımızı hatırlamak, kimsesiz çocuklarımızı ziyaret etmek, bu arada da vatanı, milleti, bayrağı, bu ülkenin bütünlüğü için şehit olan kardeşlerimizi de ziyaret etmemiz bayrama çok uygun. Onların ailelerine vereceğimiz destek her şeyin ötesindedir. Bu vesileyle de şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehitlerimizin ruhuna Fatiha okurken, ailelerimize de minnettarlığımızı bildiriyoruz. Rabbim şehitliği göze almış evlatlarımızı ve bizleri o şuurda eylesin. Malatyalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel bayram ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı sağlar. Bütün alçakları, bütün bu ülkeye, vatanın birliğine ve beraberliğine kast etmiş ne kadar yapı varsa Rabbim onlarında cezasını versin" ifadelerini kullandı.

Çakır, daha sonra Siirt’in Eruh ilçesinde mayınlı saldırıda şehit olan Piyade Er Mikail Yaşa ile 15 Temmuz şehitleri Zekeriya Bitmez ve Fuat Bozkurt'un ailesini ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Torje (5 yıl önce)
    Şu üstte yorum yapanlar hic samimi degilsnz bilin istedim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus Yener (5 yıl önce)
    Malatyamızı marka şehir yapan 15 temmuzda aslan gibi duran çakır başkana selam olsun 9 yılda malatyamızı çehresini değiştirdiniz. 2 gün önce izmirden asker arkadaşım malatyaya geldi 2010 dada gelmişti ve malatyamızın çok ama çok değiştiğini söyledi ciddimisin Dedim vallahi çok ciddiyim dedi 2010 da geldiğimde malatya bukadar güzeldeğildi ve şehir görüntüsü yoktu ama şimdi şehire giriyorsun şehir havası var ve çok gelişmiş ama biz malatyalılar yapılanı görmüyoruz çakır başkan ne yaptı diyoruz yani birilerinin ağzıyla konuşuyoruz Rabbim bu Memlekete 1 çivi çakandan Razı olsun Tessekkür Çakır başkan Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Malatya yı 5 yıldızlı şehir haline getiren sayın Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürler Malatya her zaman seninle başkanım yolun açık olsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasim (5 yıl önce)
    Malatyada sehircilik anlaminda vekillerle yerel yonetimlerle uyumu ile sehrin cehresini degistiren ahmet cakir bu performansini vekilliklede taclanirirsa kazanan malatya olucak oylar Erdogana oylar Ak partiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    Yıllardır Malatya'nın değişmeyen kaderini göreve geldiği günden itibaren bozan ve 2 dönemlik belediye başkanlığında Malatya'ya yeni bir vizyon kazandıran Sayın Çakırdır. 24 Haziran'da şahsım adına ve duyarli vatandaşlarımız ile birlikte hizmetinizin karşılığını sandıklara yansıtıp kendisini meclise göndereceğiz bi İznillah. Yolun açık olsun Gönlü güzel vefalı adam. #VefaAdamıÇakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydoğan (5 yıl önce)
    Geçmişten gelen, köklerinizde hala mevcut olan alevi-bektaşi karşıtlığınız yüzünden şehit Songül Yakut hanımefendinin ismini Malatya stadına vermekten hicap duydunuz. Ergenekon-Balyoz kumpasında apoletleri sökülürken hepiniz sustunuz. Bugün de kalkmış şehadeti üzerinden oy toplama peşindesiniz. Yazık çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (5 yıl önce)Aydoğan isimli kullanıcı yorumuna
    Oy ile bunun ne alakası var şehitlik ziyareti yapılmış, her arefe gününde yapılıyor. Muhtemelen diğer şehitlerimizin de kabri ziyaret edilmiş, fotoğraf olarak da bu konulmuş ne var yani bunda. Hemde Çakır Başkan hiçbir zaman insan ayrımcılığı yapmamıştır. Herkese eşit mesafede davranmıştır, ben buna birkaç kez şahit olmuşumdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • o zaman bu ayrımcılığın olmamasını taçlandırmak üzere stada veya yeni açılacak bahçelerden birine adını versinler
    0
    0
    Yanıtla