SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mitinge 100 Bin Kişi Katıldı"

0
Güncellendi - 2017-05-21 22:23:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü gerçekleştirilen Malatya mitingine 100 bin kişinin katıldığını söyledi.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır düzenledikleri basın toplantısı ilde miting alanını dolduran Malatyalılara teşekkür etti. İl Başkanı Hakan Kahtalı, cumartesi günü gerçekleşen mitinge 100 bin kişinin katıldığını belirterek, "Toplantımızın amacı, Cumhurbaşkanımızı karşılama esnasında Malatyalı hemşehrilerime yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Malatyalı hemşehrilerimi mutlu etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın her gelişinde olduğu gibi yine alanlara sığmadılar ve bu defa da 100 binin üzerinde Malatyalı hemşehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı o soğuk havaya rağmen alanı terk etmedi. Bu vermiş oldukları katkılardan dolayı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına ve Büyükşehir Belediye başkanıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Malatyalıların kendine yakışan bir ev sahipliğini yaptığını söyledi. Başkan Çakır, “Cumhurbaşkanımız Malatya’daki 1 milyar 100 Milyon civarındaki eserlerin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin de tanıtımı bir anlamda Malatya’dan yaptı. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya verdiği değeri de biliyoruz. Bu güne kadar Malatya’da yapılan Mitingler her zaman Türkiye’ye örnek olmuştur. Hem katılım hem heyecan ve coşku anlamında baktığımızda Sayın cumhurbaşkanımıza moral ve destek verdik. Malatya olarak bize yakışan ev sahipliği yaptık. Şimdiye kadar yapılan mitinglerin en büyüğüydü. Alana sığmadılar. Buradan Cumhurbaşkanımızın ziyaretleri bizim için son derece önemlidir. Hem çalışmalar, hem de yapılmasını istediğimiz taleplerimizi, ilettik. Büyükşehir Belediyemizde de güzel bir karşılama gerçekleştirdik ve Malatya ile ilgili bilgiler sunduk. Hem belediye anlamında hem de il genelindeki katılım ve düzenleme anlamında başarılı olduk. Bize destek veren bütün kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise konuşmasında Malatya’da yapılan mitinglerin Türkiye’ye her zaman referans olduğunu belirtti. Şahin, "Başta Sayın Valimiz olmak üzere, görev yapan Emniyet, jandarma, sağlık ve diğer personellere de teşekkür ediyorum. Önemli bir gündü. Kimsenin burnu kanamadan en iyi bir şekilde sonlanması da Malatya için iftihar duyacağımız bir konu oldu. Malatya’da yapılan mitinglerimiz her zaman Türkiye’ye referans olmuştur. Malatya Mitinginden fazla mıydı az mıydı diye. Organizasyon mükemmeldi. Sayı ise Emniyet ve valiliğimizin verdiği rakam 100 binin üzerinde idi. Bunun temelinde insanlarımızın 15 yıldır gönüllerine hitap eden Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın insanların gönlüne kurmuş olduğu o taht ile mümkün olmaktadır. İnsanlarımız o soğuğa rağmen saatlerce gelerek beklediler. Bu güne kadar yapılan Ak Parti dışındaki mitinglerde vaki olmamıştır. Tabloya baktığımız zaman 16 Nisan’da yapılacak Evet ve Hayır tablosunu bariz bir şekilde göstermektedir. Bu referandumu da yüzde 70 Üzerinde bir destekle alacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • mc kadir (7 yıl önce)
    Biz malatyaliyiz o gunde mitingteydik 150 bin kisi vardir sadece o alan degil sumer in ici bile doluydu ha tabi sizin gibiler bunu cekemez sonuna kadar evet tabiki evet
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    O alana 100 bin degil 50 bini sıgdirwmazsin daracik alanda o kadar insan olmasi imkansiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (7 yıl önce)
    Malatya adıyamanlı kartalının elinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz ÖZÇELİK (7 yıl önce)
    “2017 yılındayız. 2017'in sıfırının üzerine çarpı koyun, atın. Bir sıfırı kaldırdık. Ne kaldı 217. 11 ile 217'i toplayın ne oldu, 228. oldu. Bakın Malatya Mitingi 228 bin kişiydi. Bunlar tesadüf olamaz...” Devlet bunlara matematiği öğretmiş bence....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    ANLADIK KENİDİNİZİ BAYAĞI BAŞARILI GÖRÜYORSUNUZ. Peki Malatya içme suyunun neredeyse %70 i kaçak olduğu söyleniyor bu konuda bir şey yapıyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Konuşmasında Anayasa ile ilgili tek kelime yoktu. Bende dinlemeye gittim. Merak etmiştim ne anlatacak diye ama bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada uyumayan adam (7 yıl önce)
    Sirf 100bin kisi toplanmisti demek icin basin toplantisi mi yapmislar????. Ne gunlere kaldik taaa Arapgir in en ucra koylerinden araclarla 2 -3 demeden milleti toplamislar. Suriyeliler de cabasi Demekki Malatyada 100bin kisi hala derin uykuda
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevda (7 yıl önce)
    Ben dürbünle saydım 117.897 senin yanlışın olmasın kahtalı...)))).... Malatyamı bitirdiniz heryer berbatttttt
    0
    0
    Yanıtla
  • koylumehmet (7 yıl önce)
    Suriye kampinda devletin araclariyla zorla tasinanlarda icinde mi? Yada taseron olarak calisan garibanlara mitinge katilmak sartiyla bir gun izin verilecegi de uydurma zaten:))referendum isi zora giriyor zahar...:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankar (7 yıl önce)
    Madem rakam vermişler, bende bir rakam vereyim Türkiye'de işsiz sayısı 20 milyon...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Gelenleri,saydinizmi,100,bin,rakamini,buldunuz Bol,,keseden,atiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa BULUT (7 yıl önce)mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşlar, bileniniz varsa bana yardımcı olun toplanan kalabalığı tespit edeyim. Söz konusu miting alanı kaç metre karedir?Yüz bin kişinin eve dönüşü de bayağı külfetli olmuştur herhalde. Kim bilir kaç taksi, kaç minibüs, kaç otobüs nerelere park edilmiştir. Simitciler simidini satabildi mi? Malatya park AVM satışlarda patlama yapabildi mi? Bunlara da bakılmalı. Malatyalı siyasetcilerimiz böyle bir açıklamayı neden yapmış olabilirler. Tabi ki algı oluşturmak.Allah Malatyalı vatandaşlarıma sağduyu ihsan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Yok yok olmadı,mitinge 200 bin kişi gelmişti.Erdoğan'ın her mitingine AKP'ye göre hep 100 bin kişi katılıyor.Rakam sabit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Aboooooooooooooo Hakiketen bunlar saymayı bilmiyorlar Kendisi bir eğitimci olan Mustafa Şahin sormak lazım 1 futbol sahası büyüklüğünde olan bu alanın yarısı 1/2 lik kısmı miting için hazırlanmıştı bu alana 100 bin kişiyi hangi hesaba göre sığdırmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim (7 yıl önce)
    Halbuki kahtali bey yuzbinler diyordu :) ya suna tas catlasin 30 bin kisi deyinsene.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Matematik profesörünü getirsen o bile sayamaz.mübarek oluk oluk insan akımı vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • dr ali (7 yıl önce)
    ben 200 bin kişi saydım bi yanlışlık olmasın:))))
    0
    0
    Yanıtla