SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Modifiyeciler' Malatya'da Buluştu

'Modifiyeciler' Malatya'da Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Modifiye* araç meraklıları Malatya'da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Malatya Motorlu Araçlar Derneği tarafından Büyükşehir Belediyesi yan tarafındaki alanda düzenlenen "3. Malatya Otomobil, Motosiklet ve Modifiye Festivali" çevre illerden çok sayıda modifiye aracın katılımıyla gerçekleştirildi.

"Güzellik Yarışması", "Desibel", "Basıklık", "DJ Performansı", "Moto show" ve "Drift Show" ile renkli görüntüler sunan modifiye araçlar, yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe katılanlar, müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Malatya Motorlu Araçlar Derneği Başkanı Mehmet Yaman, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a şükranlarını sundu.

* Modifiye ingilizce bir kelimedir, anlamı ise değiştirmek ve kişiselleştirmek demektir. Teknik olarak anlamı ise, bir şeyin üzerinde yapılan bir değişiklikle orjinalliğini bozmaktır. Genelde günümüzde bu kavram araçlar için kullanılmaktadır.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Aman ne kadar önemli bir haber iyiki verdiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Öd (1 yıl önce)
    Gördüğüm en gereksiz etkinlikti. Bu bir hizmet değil,halka yapılmış bir zulüm. Sanat,spor , hayvan, doğa...vb etkinlikler dururken böyle birşeye enerji harcamak çok anlamsız.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Layık olunan neyse o yapılmış!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Okan (1 yıl önce)
    Böyle bir rezilliğe destek olan belediyeye helal olsun hepsi birer trafik canavarı
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Gürültü yapıp kafa şişirmek, trafiği tehlikeye atmak ,saçma sapan hareketler ile trafikte ilerlemek fotoda görülen tarz araçlara mahsus.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)
    BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ! Dün İnönü Caddesinde Beyaz Tır kupası havalı kornaya asıla asıla bu bölgeye geldi. Millet bu tür araçlardan İllallah ederken birde festivali ? Çok yakışmış Malatya'ya, tebrik ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulvahap (1 yıl önce)
    O gün AVM ye gittim. Gitmez olaydım. 1 saatte girdim 1 saatte çıktım. İçerideki işim yarım saat sürdü. Araçlar birbirine vuracaktı. Polisi aradım etrafta arkadaşlar var tekrar söyleyelim dediler. Ben polis falan görmedim. Hangi akıl ve izanla böyle bir oranizasyonu şehrin göbeğinde yapmaya izin verdiler çok merak ediyorum.Çok meraklılarsa şehir mezarlığının orada bir sürü boş arazi var.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mişmiş Park fuar alanı var, orda da yapabilirlerdi, AVM'de çalışan biri olarak trafikden dolayı aracımla yarım saatte giremedim, akşam çıkarken yine öyle, hepsi desana bakıyor, birşey söyleyecek olsan hemen saldırmaya hazırlar, böyle bir şeyi şehir merkezin de yapılmasına izin veren Valilik ve Belediye yi kınıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)
    modifiye böyle yapılmaz . ancak sokaklarda caddelerde egzos ve müzik sistemi ile kafa şişirirsiniz milleti sıkıştırıp kazaya sebebiyet verirsiniz tükettiğiniz oksijen cabası tamamen boş adamların yeri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    2 gündür sesten gürültüden duramadık keşke yimpaşın orada yapsalarmış bu etkinliği.
    %100
    %0
    Yanıtla