SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'yü 'Toparlamaya Çalışan' Rektöre Organize Saldırılar!

MTÜ'yü 'Toparlamaya Çalışan' Rektöre Organize Saldırılar!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) yolsuzluk, usulsüzlük, yasa dışı uygulamalar, haksız zenginleşme ve skandal iddialarıyla anılan, YÖK’te de birinden 'Lüzum-u Muhakeme- Yargılanması' çıkan bir çok soruşturma dosyası bulunan eski rektör Aysun Bay Karabulut ile gayriresmi olarak üniversite yönetimine ortak ettiği kocasının, üniversitenin darmadağın edilen imaj ve prestijini yeniden toparlama çabası içerisinde olan mevcut rektör Prof.Dr. Recep Bentli'ye yönelik dezenformasyon faaliyetleri sık aralıklarla devam ederken, son olarak Karabulut'lar döneminde alınan bazı personelle ilgili Prof.Dr. Bentli'nin hedef yapılması kapsamındaki iddialar, mevcut rektör tarafından yalanlandı. Akrabası olarak gösterilen kişilerin, eski rektör Aysun Bay Karabulut tarafından işe alındıkları ya da görevlendirildiklerini belirten Prof.Dr. Bentli, "Üniversitemiz ve tarafıma ilişkin, bazı basın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan kadro ve atanma ile ilgili iddialar; tamamen gerçek dışı olup deprem sonrası zor şartlarda iş yapma enerjimizi yok etmeye yönelik iftiralardır." dedi.

MEVCUT YÖNETİMİ TACİZE YÖNELİK DEZENFORMASYON TAM GAZ..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başarısızlığı ve hakkındaki iddiaların ardından yeniden rektörlük görevine atamadığı, rektörlüğe atanan Prof.Dr. Bentli'ye görev devir teslimine katılmayıp, daha sonra da lojmanındaki demirbaş tespiti ile ilgili yapılan bir işlemle ilgili 'hırsızlık' suçlamasıyla ortalığı ayağa kaldıran eski rektör Aysun Bay Karabulut’un, kendi rektörlük görevi döneminde  kuruma alınan ve o dönem kurumun idari yönetim olarak en üst yönetici olan Genel sekreterlik görevine getirilen N. Karakaş ve bazı personelin, üniversiteyi skandal ve yolsuzluk gündeminden çıkartarak bilim kurumuna dönüştürmeye çalışan mevcut rektör Prof. Dr. Recep Bentli tarafından üniversiteye alınmış gibi algı yapılması, mevcut rektöre yönelik son 'tezgah' olarak gündeme geldi.

Prof.Dr. Bentli'nin bazı yakınlarını üniversiteye aldığı yolundaki iddialar, ilk olarak Karabulut'ların kontrolundaki sözde bir gazeteci tarafından gündeme getirildikten sonra, bazı basın organları ve sosyal medya sitelerinde de bu iddialar yer buldu.

Dile getirilen iddialar şöyle ve gerçek durum şöyle:

-S. Sezer (Recep Bentli’nin teyzesinin kızı) Akçadağ MYO’da Laboratuvar veteriner Sağlık kimya mezunu öğretim görevlisi – Aysun Bay Karabulut döneminde kuruma alındı.

-S. Bentli (Recep Bentli’nin amcaoğlu) Kale Turizm MYO’da öğretim görevlisi – Aysun Bay Karabulut döneminde kuruma alındı.

-N. Karakaş(Recep Bentli’nin eşinin kardeşinin eşi)  Tıp fakültesi Dekan yardımcısı – Aysun Bay Karabulut döneminde kuruma alındı, o dönem dekan yardımcısı ve genel sekreter olarak görev verildi. Prof. Dr. Bentli göreve atanınca, genel sekreterlik görevinden aldı.

-N. B. Canbay (Recep Bentli’nin teyzesinin kızı) Destek personeli biriminde temizlik personeli – Aysun Bay Karabulut döneminde kuruma alındı

"GENEL SEKRETER YAPILAN PERSONELİ BEN GÖREVDEN ALDIM"
Recep Bentli, belirtilen personellerin kendisinin Malatya Turgut Özal Üniversitesine Rektör olarak atanmasından önce kuruma alındığını belirterek, iddialara yer veren Sözcü Gazetesi’ne şu açıklamayı yaptı:

“Bu kişilerin üniversitede göreve başlama süreleri benim rektör olarak atanmamdan önceki dönemlerde gerçekleşmiştir.  Ayrıca yeterince araştırma yapılması durumunda, rektör olarak atanmadan önce kadromun İnönü Üniversitesi'nde olduğu, bu kişilerin atandığı dönemlerde öğretim üyesi olarak dahi Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile bir ilişkimin olmadığı kolayca anlaşılabilecektir. Malatya Turgut Özal Üniversitesine atanmaları dışında verilmiş olan görevler de (örneğin N. Karakaş'ın dekan yardımcılığı) ben göreve başlamadan önceki dönemde gerçekleşmiştir. Hatta kendisi Dekan Yardımcılığına atandıktan sonra ek olarak Genel Sekreterliğe görevlendirilmişti. Ben göreve başlayınca farklı bir Genel Sekreter ataması gerçekleştirdim. Yani görev vermekten ziyade halihazırda yürütmekte olduğu göreve başka birini atadım.”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, ayrıca kamuoyuna yönelik yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kaydetti:

“Üniversitemiz ve tarafıma ilişkin, bazı basın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan kadro ve atanma ile ilgili iddialar; tamamen gerçek dışı olup deprem sonrası zor şartlarda iş yapma enerjimizi yok etmeye yönelik iftiralardır. Bu iftiraların hangi mahfillerde ne amaçla hazırlanıp servis edildiğini bilmekte ve yakından takip etmekteyiz. Bahsi geçen tüm kişilerin kadro ilanları, görevlendirilmeleri ve atanma süreçleri, benden önceki rektör tarafından yapılmıştır. Dolayısıyla bu süreçlerin şahsımla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Rektörlüğüm döneminde yapılmış gibi lanse edilen bu iftira, manipülatif ve dezenformasyon içerikli asılsız haberlerin yakın takipçisi olacağımı ve müfterilerle ilgili tüm yasal haklarımı saklı tutacağımı, Kamuoyunun dikkatine saygıyla sunarım.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • resul (3 ay önce)
    sizinle gurur duyuyoruz recep hocam kim ne derse desin yolun açık olsun allah yardımcın olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • resul (3 ay önce)
    yazık boyle dürüst bir insanı bu kadar basit harcayamayacaksınız malatyanın medarı iftarı recep hocam kışilikli onurlu asil bir insan allah yolunu acık etsin hocam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Yanlış yerde yanlış adam arıyorsunuz İnönü üniversitesine bir bakın orda daha çok liyakatsız akraba var mevcut rektör zamanında alınan kişiler incelenirse her şey ortaya çıkar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (4 ay önce)
    Yargıda bunların (eski rektör ve avanesinin) cezasını vermiyor okadar yolsuzluğa rağmen anlamıyorum mülki amirler size sesleniyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (4 ay önce)
    Recep bentli Allah yardımcın olsun ablası bacısı eniştesi Malatya yi güzel...... Hallettiler bırakın da dürüst adamlar işlerini yapsınlar Aysun hanım bitti daha ne uğraşıyor sunuz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MLT4463 (4 ay önce)
    Rektörün başarılı işler yapacağı açık görünüyor. Şahsım ne Üniversite nede buna bağlı kişilerle uzaktan yakından alakam yok. Malatya'nın yerli ailelerinden biriyiz. YALNIZ bir konu genel yorum yapmak istiyorum. Şimdi Tüm Üniversitelerde eş-dost-hısım-akraba had safhada basından öğrendiğimize göre ; Şunu sormak istiyorum ; Bu üniversitelerden öğrenim-başarısı beklemek ne kadar doğru mu? Dünya sıralamasında konumları nedir ? Akademik çalışmada eserleri var mı? Devletimiz takip ediyordur muhakkak. Eğer Uluslararası bir akademik başarısı yoksa Tüm Üniversiteler Devlete yük edilmeden kapatılmalıdır. Bunu belirli periyotta takip etmek gerekiyor. Yoksa haberde bahsedildiği gibi birilerinin oyuncak alanı olarak kalacak ve heba edilecektir...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Bu Aysun Öznur Çalık'ın en büyük imtihanı. Bence Recep Bentli de bu tür haber ve iftiralara takılmadan yoluna devam etmeli. Aysun Karabulut'un seviyesine düşmemeli. Recep Bentli beyefendi ve işine motive bir akademisyen olarak görünüyor. Aysun Karabulut'un sosyal medyasına bakın seviyesini anlarsınız. O villanın önünde ağlama görüntüsü var ya orada bitti akademisyeligi bence.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Turgay ilaslan (4 ay önce)
    Recep bey çok düzgün ve çalışkan bir yönetici kesin birilerinin açıklarını bulmuşturki saldırıyorlar doğru yoldasın hocam
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Abdullah (4 ay önce)
    Yeşilyurt yerleşkesine çok yakın oturuyorum. Rektörleri tanımam. Önceki rektör zamanında bir çivi çakılmadı. Yeni rektör geldikten sonra yoğun bir çalışma var. Eğriye eğri doğruya doğru.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Hamdi (4 ay önce)
    Öznur Çalık'ın bacısı Aysun Bay Karabulut, 4 yıllık rektörlük süresi içinde 12 tane rektör yardımcısı, 4 tane genel sekreter, en az 20-30 tane daire başkanı, sayısız şube müdürü ile çalışabildi. Aysun Bay Karabulut'u tanıma fırsatını bulan, 'Tanımaz olaydım" diyerek arkasına bakmadan kaçıyordu. Bu arada, görevinin ilk 2 yılında da 4 tane VİLLA sahibi oldu.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Berna (4 ay önce)
    Bu Abla Öznur Çalık ve Malatya nın başına kendi elleriyle bela ettiği eski rektör bacısı Aysun Karabulut ve eş rektör kocası Ercan Karabulut resmen AK partinin sırtına bindiler, en büyük zararı AK partiye verdiler, bunların en kısa sürede kökten cezasını inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verir !
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 ay önce)
    Yeter yahu GEREKENİ YAPIN ARTIK !!!! Kim ki bunlar ! Bu kadın Aysun ve Kocası Ercan nın hadsizlikleri çoktandır boylarını geçti. O liseden terk eline klavye almış Istanbuldan Malatya üzerinden herkese iftira atan ve attıran bu eski rektör tayfası boş beleşler işte. Depremden çıkmışız canımızın derdindeyiz bunlar yüzünden bu ülke bu halde işte ! utanacağı yerde iyice azıttılar. Rektör Bentli derhal MALATYANIN tüm SİYASİLERİ birleşip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a bildirin. Hem geçmişteki suçları hem de bu yaptıklarından dolayı artık GEREKENİ YAPIN !!!!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Rektörlük yapamacak birine sırf abla torpili ile böyle taşıyamayacağı bir makam verilirse bunlar olur işte ! Rektörlük dönemi boyunca da 12 Rektör yardımcısı, sayısız genel sekreter ve yardımcısı değişti. İdari görevlerde ordan alıp oraya atmalar insanları , mobing davaları açıldı sayısızca ve kaybetti, inönü universitesi ile ortak iş yapacağına "orayı bitireceğim demiş" , MTÜ üniversitesinden yedikleri , götürdükleri, jipler , villalar varken ve hala bunların hesabını vermek yerine hala insanlara saldırıyor , saldırtıyor yemleyerek sözde gazeteceleri e bu da zeka ister işte bakın bu bile yok ! Sonunu yine burdan okuyacağız !
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Alper (4 ay önce)
    İt kimin çanağını yalarsa onun borusunu öttürür. Kurt aç kalır ama asla köpekleşmez. Recep bentli itin borusunu duymaz, işini yapar.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 ay önce)
    Hocam gerçekten iyi niyetli bir insan. Bilimsel olarak bi şeyler yapma peşinde. Keşke bu haberi yapanlar tam olarak araştırıp bu haberi yapsalardı. Yazık ki yayıncılık kalitelerini ortaya koydular. Üniversitede eğitim anlamında bir çok faaliyetlerle daha iyi hale getiriliyor. 26 puan üniversiteler arası sıralamada yükselmiş. Kimse neden bunu görmüyor. Eskiyi yeniyi bırakın artık. İnsanlar zaten yorgun argın hizmet peşinde. Bu çirkinliği yapan Allahtan korksun kuldan utansın. Memlekete hizmet eden baş tacıdır.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • hocam Allah yar ve yardımcın olsun (4 ay önce)
    Recep hocam Allah seni korusun. Bu problemli insanlar toplumun başına bela. bu hanımefendi ve beslediği gazeteci tayfasını Allah ıslah ede. Islah olmuyorlarsa da Allah korunmasız bir şekilde toplumun önüne bıraka. Sayın hocam güzel hizmetlere devam sizin akraba kayırmacılığı yapmadığınızı yapmayacağınızı her insaflı Malatyalı ve seni tanıyan herkes bilir. harama bulaşmayacağını bilir. milletin duası siz ve sizin gibi yöneticilerle. siz ve sizin gibi dürüst çalışkan özverili insanlar olmasa toplumun hali nic olur. rabbim sayılarınızı artıra. güç kuvvet vere. sabrınızı artıra.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • İsimsiz (4 ay önce)
    Ben bu üniversitenin bir mensubu olarak Recep Hocadan memnun ve razıyiz. Personele eşit davrandığını düşünüyorum. Hocanın amacı üniversiteyi kalkındırmak ve önceki dönemki olumsuz imajından kurtarmaktır.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Tarık (4 ay önce)
    Tüm Malatya bu kadınla baş edemiyorum. 20 tane yolsuzluk, usulsüzlük davası var, yökten ilerleme cezası almış diyorsunuz, bu kadar da ha ere rağmen bu kadın hala böyle davranabiliyor şuursuzca yani !, bunun arkasında duran bi yapı olduğu çok aşikar ! MHP ye girme çabaları da kendini kamufle etme amacından olduğunu düşünüyorum !!!!!
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Çınar (4 ay önce)
    Yeter bu abla kardeşin yaptıkları gözleri doymuyor. Öznur hanım kaç yıl vekillik yaptı hala belediye başkanlığı peşinde.. Aysunu MHP kapı dışarı etti hala içlerine sızmaya çalışıyor bu kadar yüzsüzlük olamaz.. yaptıkları hakkında söylenenleri sanki olmamış yapmamış gibi tetikçilerine haber yaptırıyor. Götürdüklerini usulsüz yollarla kazandıklarını şimdi tetikçi medya bozuntularını yediriyorlar. Yaptığı açıklama ablasının arkasına sığınması hem küçüklüğünü hemde acizliğini gösteriyor.. Recep hocam taktire şayan dürüst çalışkan ve liyakatli bi insan ALLAH işini rast getirsin. Meyve veren ağaç taşlanır hocam yolun açık olsun biz senden razıyız ALLAH ta senden razı olsun..
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Polat (4 ay önce)
    Ahlaklı insan adaletsizlik yapmaz. Benden önce yapılan yanlışa göz yumuyorsam bu şekilde adaleti sağlayamam. Önceki yanlışı düzeltmek zorundayım. Göz yumma recep hocam. Mevcut inşaat bölümünüzde de çok yolsuzluk dönüyor. Performans analizi diyerek deprem mağduru malatyalılar bi kat daha mağdur ediliyor. El atın lütfen
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Diğer üniversiteden mi yazıyorsunuz? :) :))
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Bostanbaşı ndan yazıyorum. Mağduriyet diyorum, deprem diyorum ama sen bunu ti'ye almak istiyorsun öyle mi? Diğer üniversite den yazsam öğretim görevlisini niye rektöre şikayet edeyim. Ortaokul talebesi misin sen?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Huzur (4 ay önce)
    Recep bey adam gibi adamdir, yorum beğenmemekle olmaz.Şuphesi olan kendini sorgulasın.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Bir şey yapmalı (4 ay önce)
    Bakın artık arsızlık sınırını geçtiler , bu haberler insanlara attıkları iftiralar, yazılanlar bu kadına işlemiyor anlayın, yüzsüzleşti iyice, demekki gerekli üst mercilere de burdan haberler gitmedi ! Malatya da bu kadar siyasetçi, belediye başkanları, 2 Rektör birleşip artık şu kadının yaptıklarını en üst merciye sayın Cumhurbaşkanımıza iletsenize TOPLUCA !
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Murat (4 ay önce)
    Sayın Rektörümüz Bentli, en zor zaman da Malatya da il sağlık müdürlüğü yapmış, başarılı bir yöneticidir, bu kadar karaktersizce olaylarla karşılaşmamıştır eminim, lakin siz bir Rektör iken bu haberleri kimin yaptırdığını biliyorken bu sözde gazeteciyi hiç muhatap almayıp yolunuzda ilerlerken aldığınız kararlardan asla dönmemelisiniz! Bu karaktersizlere de bu işin pahalıya patlayacağını da artık gösterme zamanıdır!
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Salih (4 ay önce)
    Rektör Bentli nin işi zor. Universite içinde idari kadro da , hocalarda hala Aysun nun maşalığını yapan adamları var. Kımbilir nasıl bir göbek bağları varsa ! Eski rektörün klasik taktikleri sayın Bentli aman diyim sizin yanınızda Aysun nu kötülerler size yalakalık yaparlar sizden makam mevkiyi alırlar veya eski makam mevkilerini korumak için elinden geleni yaparlar ama bunlar bildiğiniz münafıklar işte arkadan ona çalışıyorlar. Yoksa bu sözde gazeteci içerideki sizin toplantı gün ve saatinize kadar nerde öğreniyorda haberler yapıyor ! Eski idari de çalışan müdür, şef , memur, genel vs. kim varsa komple değiştirmeniz, eski konumdaki rektör yrd. , genel sekreter ve onun yardımcısı ve daire başkanlarının yani pis işlerine kimler imza attıysa hepsini bir bir çıkarıp cezalarını almalarını sağlamanızı öneririm, kimseye güvenmeyin bu kadın ve onun adamları maskeleri çok rollerini de iyi oynarlar, aman dikkat !
    %64
    %36
    Yanıtla
  • MALATYA BELEDİYELERİNDEN NEMALANDIRMAYIN ! (4 ay önce)
    Bu sözde gazeteciler Murat Karakoç u ve akıl hocası Murat Çetin i Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güler, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar destekliyor ve Belediyelerin matbaa işlerini bu İstanbulda yaşayan sözde gazetecilere vererek Malatyanın ekmeğini kesiyorlar. Bakın tüm sorun burda ! bu sözde gazetecilere 3 Belediye Başkanı destek veriyor. Aysun a eski mv. Abla Öznur destek veriyor bunlar tabi böyle hoyratça davranırlar !!!!! Acilen bu gazetecilerin malatyadaki tüm BELEDİYE DESTEKLERİ , PARA KAYNAKLARI kesilmeli ! Gereken cezalar da verilmeli . Yoksa daha da aldıkça azarlar ....
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Belediyeler arpalık olmuş ha. Yazıklar olsun. Bir Malatya 'li olarak hakkımı helal etmiyorum. HARAM OLSUN.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tayfun (4 ay önce)
    Abla Öznur ne ise bacısı da aynısı. Şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi yok geri çekilmek zorunda kaldı falan demeyin. Malatyaya yaptığı hatalardan biri de başımıza getirdiği bir bela da bu bacısı işte. Oznur da Aysun da ve bunlar gibi olan herkes Malatya dan bu Ülke den def edilmeli, gerekli cezalar verilmeli. Bak bakalım bir başkası daha yapabilir mi böyle
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kadir ağa (4 ay önce)
    Benim babaannemin bir lafı vardı "aç köpekler bayram eti ile doymaz" O Aysun nun yemlediği beslemelere söyleyin , bu iftira yalan haberlerle karnı doğmayacağı gibi daha çok başı ağrır
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Harun (4 ay önce)
    Peki ablası Belediye Başkanı adayı olursa ne olacak. Bunlar daha da güçlenmez mi? Malatya neden kurtulamıyor bu durumdan.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 ay önce)
    Rektör Hepsini takip edemez. Ama Aysun Karabulut döneminde alınan personellerin referans olduğu kişiler hala Aysun gibi sıkıntılı insanlar Valilikte kritik yerde çalışan çalışan şimdi turgut özal üniversitesine ataniyor
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet bey (4 ay önce)
    Rektör Recep Bentli dürüst, çalışkan bir. İnsan. Bu zamana kadar hiç bir usulsüzlüğü çıkmadı. Allah yolunu açık etsin.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • MURAT ADIGÜZEL (4 ay önce)
    Prof.Dr.Recep Bentli ile 2010-2012 yılları arasında çalışma imkanımız olmuştu.O dönem kendisi Özel bir hastanede Başhekim olarak çalışıyordu.Recep hocamız Türkiyede ender rastlanabileceğimiz dürüst ahlaklı haramla,adam kayırmayla ilgisi olmayan müstesna bir kişiliktir.Böyle insanlar malesef günümüzde yok gibi keşke bir üniversite yönetimi görevi değilde Daha üst bakan Cumhurbaşkanlığı gibi görevler kendisine verilmesini isterim.Cebini menfatini düşünmeden yapacağına inanıyorum.İstanbulda yaşıyorum sadece haberi görünce yazmak istedim.Üstüme bir borç bildim.Uzun sürelerdir görüşmemediğim bir hocamız.Allah yolunu bahtını açık eylesin
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Selim (4 ay önce)
    Yazıklar olsun bu kadına bu zihniyetlerin tamamına, resmen ülkeye bu dünyaya zararlar !
    %78
    %22
    Yanıtla
  • murat (4 ay önce)
    Bir kişi kız kardeşinin kariyeri ile bu kadar kolay oynar mı? bu eski rektör yüzünden her ne kadar beğenmesem de Öznur Çalık geri plana çekilmek zorunda kaldı.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Büyükşehir adayıdır.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hepsi, Öznur olursa " oy verirsem şerefsizim" der. Öznur %80 oy alır. Malatya'daki şereflilerin sayısını bilin bakalım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hak Adelet (4 ay önce)
    Eski rektör resmen şaşırmış durumda. Cumhurbaşkanımızın atadığı Recep Bentliy'i muhalefet gazetelerine haber yaptırıyor. Bunların hepsini eski rektör yaptırıyor. Ak partiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bunun bilgisi kesinlikle iletilmeli. Eski rektörün hesabını kesmeliler.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (4 ay önce)
    Bu nasıl bir hırstır arkadaş. Bir insan kendini ancak bu kadar rezil eder. Bir insan ancak memleketine bu kadar zarar verir. Aysun hanım kendini bırak artık MALATYA ma zarar veriyorsun çek elini bu memleketten, istediğin kadar uğraş bu saatten sonra kendini temize çıkaramazsın. Ona buna çamur atmakla olmuyor bIrak adam işine baksın ya YETER YETER. Bu memlekete borcun var, bu memleket seni REKTÖR yaptı. Bu saatten sonra nasıl borcunu ödersin biliyormusun. Namazını kıl, duanı et ve her vakitte Allah Malatya ve Malatyalılar için yardım dile...Allah seni Affetsin....
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Selçuk (4 ay önce)
    Yeni Rektörümüz Bentli sarı öküzü 1 kere vermeyecekti, alınan kararlardan dönülmez, gerisi gelir adama iş yaptırmazlar demiştik, o zaman da yazmıştık, hiç bir zaman geri adım atmamalı ! Bu tip insanlara pabuç bırakılmaz !!!
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Vay be bu Aysun ile Neşe çok iyiydi , bir de Neşenin çok samimi olduğu iş ortağı, kankası bir önceki genel sekreter Özlem A. vardı. Birlikte az iş çevirmediler üniversite de ! Onu neden hiç yazmıyor bu sözde gazeteci acaba !!!! Hala birlikteler mi Özlem ile acaba !
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kemal (4 ay önce)
    4 yıllık rektörlüğü boyunca kocası ile yediği, götürdüğü, personele yaptığı baskılar, sürgünler yetmedi 2. Rektörlük verilmediğinden beri çıldırdı Aysun B.K. Gittiği ilk günden beri olay yaratıyor, yok villama girdiler de, ağlamalar vs. Işini yapan, çalışkan insanlara şeytanın dahi aklına gelmeyecek busözde gazeteci ile iftiralar, kumpaslar olacak şekilde gazete haberleri yaptırıyor. Kendisi kendisinin imzası ile verilen uyduruk sertifikalarla alakasız insanları bölümlere aldı yerleştirdi, Kim bilir ne karşılığı !!!!!! Bir de Aysun bu gazetecinin Murat K. un kız kardeşini de ilandan 1 gün önce gene kişiye özel ilanla üniversitede işe aldı. Şimdi de habire bu sözde gazeteciye tetikçilik yaptırıyor. Kalemini satma karşılığı bu gazetecinin kız kardeşini işe almış yani !!!! Peki ya diğerlerinden ne aldı acaba !!!! Zaten Murat K. nun da hangi yapıya mensup olduğunu yazdınız. Demek ki Aysun la aynı yapıdalar !!!
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Bütün bu olanların müsebbibi Öznur hanımdır. Kardeşini rektör yapan ve destekleyen odur. Öznur hanım siyaseten tasfiye olmadıkça malatya rahat etmez. Sayın cumhurbaşkanımız bu ablamızı çağırıp kefil olduğu kardeşi ve yaptıkları ile ile ilgili sorgulamalıdır. Bunların huyu böyledir. Şu andada alttan alta bb adayı olmaya çalışıyor. Allah malatyamızı korusun. Recep hocam seni bir malatya tanıyor. Allah yar ve yardımcın olsun. Bir taraftan hizmet üret bir taraftan bu bataklık ile uğraş zor iş. Ayrı a bu gazetecilere para veren ilçe bb kamunun parasını bunlara verdiğiniz sürece rezil olmaya devam edeceksiniz. Allah iki yakanızı bir araya getirmeyecek. Bu öznur ve ailesi hakkında gerekli hukuki işlemlerin tümü yapılmadikça malatyaya ve malatyanın düzgün insanlarına rahat yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Ee bay aysun dönemindeki yapılanları açığa çıkarmayıp bişey olmamış gibi devam edeyim ne şiş yansın ne kebap dersen böyle olur ..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Batu (4 ay önce)
    İftira attıkları ve yaptığı yanlı yazılar O kadar aşıkarken bu açıklamayı gereksiz buldum .
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Meltem (4 ay önce)
    Aysun Karabulut denilen insan yeter artik yeter utanma yok mu sen de ! Nasıl bir bela oldun yapışın kaldın elini çek artık. Bütün Malatya camiasına sesleniyorum Allah rızası için şu kadının yaptıkları adına herkes bir seyler yapsın. Bu kadının rektörlük döneminde yaptıkları inanılır gibi seyler degildi. Yaptıkları yolsuzluklar da cabas ! Rektörlükten alındı nereye saldiracagini ne yapacağını şaşırdı. Halihazirdaki rektör Recel Bentli ye yönelik parayla yalan haberler yaptirmadan turun da neler neler ! Murat Karakoç isminde ne idüğü belirsiz bir eleman var liseden terk güya gazeteci olmuş. Bir haber sitesi kurmuş ve İstanbul da yaşıyor bu kisi edepten yoksun bir şekilde aldığı para karsiliginda Allah korkusu olmadan inanilmaz igrenc ötesi bir uslupla haberler yapiyor. Aysun Karabulut denilen bu bela da bu adama paralar verip Recep Bentli aleyhine haberler yaptiriyor. Adamın kullandigi üslup kelimeler bile okumaya mide bulandiricak cinsten ! Recep Bentli döneminde akrabalari alindi denilen kisiler vallahi de billahi de bizzat ben biliyorum hepsi Aysun Karabulut döneminde alinan kisiler. Bahsedilen N.Karakaş Aysun Karabulut döneminde aldınız hatta Genel Sekreter yapıldı , Recel Bentli rektör olunca adam genel sekreterlikten aldı hatta, bahsedilen akademisyenlerden S.Bentli özel bir hastanede diyetisyen iken Aysun Karabulut döneminde alındı hatta mayıs 2022 falandı tarihi, Recel Bentli ise Ekim 2022 gibi atandı. Bahsedilen S.Sezer Aysun Karabulut döneminde alındı ve gene bahsedilen N.Bahar Canbay da aynı sekilde Aysun Karabulut döneminde alinmistir. Yani insan Allah tan korkar bu haberleri yaparken. Malatya artık bu bela kadına cok iyi bir ders vermelidir. Rektörlüğü döneminde koca universiteyi mahvettigi yetmedigi gibi bela gibi Malatya ya zarar vermekte ! Bu kadın nasil bir bela nasıl bir şey Yarabbim Allah düşmanından uzak etsin seni Ey Aysun ! Bu kadına derhal gereken cezalar verilmeli ve parayla iftiravari haber yapan bu haber siteleri kapatılmalı
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hamdi (4 ay önce)
    Aysun Bay karabulut ve kocasının çalışmaları ve faaliyetleri aynen Öznur Çalık'ın siyasetine benziyor. Kendi yaptıkları kötülükleri çok rahat bir şekilde başkasına mal edebiliyorlar. Aysun Bay Karabulut'un rektörken burada çalışan şehit oğluna yaptığı zulüme yönelik dosyasını bilen ve gören varsa MHP ve Ülkü Ocaklarına göndersin. Aysun Bay Karabulut, resmi gazetede yayınlanan personel alım ilanından 1 gün önce şimdi tetikçisi ve kapı kulu olan sözde gazetecinin bacısına sertifika vermiş ve ilanda o sertifikaya sahip olabilenler başvurabilir diye şart koymuştu. Tabiiki işe o sözde gazetecinin bacısı işe alındı. Şimdi o sözde gazeteci ercanın emir eri gibi koşturuyor. Ercan da sürekli iz bırakıyor. Hiç farkında değiller akıllarınca.
    %87
    %13
    Yanıtla