SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Akça Performans Yetersizliğinden Kadro Dışı

Murat Akça Performans Yetersizliğinden Kadro Dışı
A- A+ PAYLAŞ

Altay, Portekizli golcü Marco Paixao'nun disiplinsiz davranışları sebebiyle, stoper Murat Akça'nın ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Altay'da, Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun istifasının ardından 2 şok gelişme daha yaşandı. Siyah-beyazlı kulüp bir açıklama yayımlayarak Marco Paixao'nun ve Murat Akça'nın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Altay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "A Takımı oyuncularımızdan Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır."

Murat Akça, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'dan Altay'a gitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Baba (2 yıl önce)
    Murat Akça banko oynuyordu, Altay'ın kadrosunu siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla