SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Yönetiminden Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-03-03 01:06:51
MÜSİAD Yönetiminden Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şubesi Başkanı Hüseyin Kalan yönetim kurulu üyeleri birlikte Vali Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Başkan Kalan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı görevine seçilmesi ve yeni yönetim kurulunun oluşturulması sonrası ilk Vali Toprak’ı ziyaret ettiklerini belirterek kendilerini kabullerinden dolayı Vali Toprak’a teşekkür edip yönetim kurulu üyelerini takdim etti.

Tanışmanın akabinde Vali Toprak’a yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kalay, ilk kongrenin ardından gerçekleştirilen olağanüstü kongrede de tekrar aday olduğunu ve dernek üyelerinin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildiği belirterek “ Yönetim kurulu üyelerimizin ve dernek arkadaşlarımızın desteği ile görevimizi layığı ile yapacağımıza inanıyorum. İlimizin hak ettiği yere gelmesi için sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmekte. MÜSİAD olarak bizlerde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diyerek Vali Toprak’ında bu çalışmaların da her zaman için yanlarında olacağına olan inancını vurguladı.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı ve üyelerine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, başkan ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek “MÜSİAD’ ın gerek ekonomik kalkınmada, gerek sosyal kalkınmada gerekse de sosyal sorumluluk projelerinde ülkemizde önemli bir misyonu var. Bu anlamda Malatya’da da Malatya şubesi olarak sizlerinde burada aynı misyonu, aynı çalışmayı, aynı sosyal sorumluluğu, aynı ekonomik ve sosyal hedefleri, aynı birlikteliği, sevgiyi, hoşgörüyü yanı noktada iyi bir şekilde götüreceğinize inanıyorum.“ diyerek Malatya’nın daha ileri gitmesi noktasında gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya desteğini ve katkısını sağlayacağı belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız