SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB, Eksik Rakibe Mağlup

0
Güncellendi - 2020-10-12 22:29:46
MYB, Eksik Rakibe Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 4.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 70 dakika 10 kişi oynayan Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’a 1-0 mağlup oldu.

İkinci sezonunu yaşadığı 3.Lig’de sezona 'şampiyonluk’ parolasıyla başlayan ancak 3 haftalık süreçte 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, hafta içerisinde teknik direktör Alaattin Gülerce ile yollarını ayırmış, Nihat Balan ile anlaşmıştı.

Ligin 4.haftasında deplasmanda Edirne Belediyesi Paş Edirnespor ile karşı karşıya gelen turuncu yeşilliler, 70 dakikada 10 kişi oynayan rakibine 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 30.dakikada Uğur Adem Gezer kaydetti. Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’da Mazlum Demir, 20.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde geride kalan 4 hafta sonunda 1 kez galip gelirken, 1 karşılaşmada berabere kaldı, 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

STAT: Edirne 25 Kasım Stadı 

HAKEMLER: Eren Özyemişcioğlu (Aydın Bölgesi-Klasman Hakemi), Fatih Deveci (İzmir Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Baykal Tuna (Aydın Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Ege Tünak (İzmir Bölgesi-Bölgesel Hakemi) 

EDİRNE BELEDİYESİ PAŞ EDİRNESPOR: 1.Cihan Şentürk, 5.Anıl Yıldırım (Dk.77 Serkan Bakan), 9.Ahmet Baykal, 11.Harun Özcan (Dk.77 Berk Karadağ), 12.Mazlum Demir, 20.Güney Gençel, 21.Hasan Gündoğdu (Dk.76 Yiğit Kotan), 24.Uğur Adem Gezer, 39.Enis Çeliksu, 53.İlyas Sarı (Dk.69 Mehmet Yıldızaç), 80.Ümit Can Tokcu (Dk.36 Alperen Kuyubaşı) 

YEDEKLER: 99.Yusuf Karagöz, 4.Alperen Kuyubaşı, 10.Bülent Kocabey, 17.Serkan Bakan, 18.Yiğit Kotan, 61.Mehmet Mustafa Yıldızaç, 70.Berk Yiğit Karadağ 

TEKNİK SORUMLU: Ahmet Yavuz 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 25.Mustafa Gürbüz, 4.Yasin Elmas, 8.Fatih Ergen (Dk.46 Cihad Ateş), 10.Emre Gemici, 11.Akın Akman (Dk.88 Sıddık Çelik), 17.Ali Kemal Başaran (Dk.73 İzlem Anıl Balakkız), 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan (Dk.59 Talha Aydemir), 44.Erhan Gözetlik (Dk.72 Gökhan Payal), 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik 

YEDEKLER: 69.İsmail Cengiz, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 7.Talha Aydemir, 14.Gökhan Payal, 16.İzlem Anıl Balakkız, 29.Cihad Ateş, 80.Sıddık Çelik 

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan 

KIRMIZI KART: Dk.20 Mazlum Demir (Edirne Belediyesi Paş Edirnespor) 

GOL: Dk.30 Uğur Adem Gezer (Edirne Belediyesi Paş Edirnespor) 

SARI KARTLAR: Enis Çeliksu, Cihan Şentürk, Serkan Bakan (Edirne Belediyesi Paş Edirnespor), Ali Kemal Başaran, Akın Akman, Mücahit Çakır (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    iki takım kurulacak kadar transfer yapıp, sonra hocayı kovup, yeni hoca ile maçlara çıkmak ancak bizde olur. Bu takım altyapı olacaktı sözde ancak herkes namı yürüsün istiyor. Malatyaspor yönetimine sırt dönen yerel yöneticiler nedense transfer üstüne transfer yaparak Yeşilyurt ile üst lige çıkma derdine düştü. Madem Malatyaspor ile sorununuz var ve elinizde kaynak var bu konuda daha sert bir hamle yaparak kulubü tekrar belediye bünyesine alaydınız. Malatyaspor borcunun ne olduğunu anlayan yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Lig başlamış transfer bitmiş ani ve saçma bir şekilde hoca değişikliği yapılıyor madem hoca değişikliği yapılacaktı yeni hocanın talepleri doğrultusında transfer yapılsaydı daha iyi olmazmıydı, bir sözünümde yms için, kadroda bulunan gençleri sqğa sola göndereceğinize neden yeşilyurta veripte şehrin ikinci profesyonel takımına üst lige çıkma yolunda destek olmadınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak paşa (3 yıl önce)
    Beceriksiz altyapı hocaları olduğu sürece Malatya'dan futbolcu çıkmaz adamına göre futbolcu seçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    10 kişi oynayan takıma yenildiniz sizden hiçbirşey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • taksici veli (3 yıl önce)
    o nihat balanın ne başarası varki bu takımın başına getirildi 80 dakika rakip 10 kişi bu nasıl tepeden başa gecti
    0
    0
    Yanıtla
  • murat tankız (3 yıl önce)
    ne kadar futbol dan anlıyoruz daha ligin başı takımın tamamı yeni takım uyum sağladıktan sonra seri galibiyetler gelecektir çünkü kadro kaliteli ve ligin en iyisi eleştiri için çok erken
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyum sağlayana kadar lig biterse görürsün. Edirnesporun topçuları aynı anadan mı doğma
    0
    0
    Yanıtla
  • yorum kalite
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Gençlik spor il müdürlüğünün acil soruşturulması lazım. Neden Malatya da profesyonel liglerde takımlarımız çoğalamıyor en net örneği bu Yeşilyurt işte. Geçen yıl 15. Oldu ve pandemi kurtardı bu yıl en kolay grupta ligin en pahalı 3. Takımı ve 70 dk 10 kişi oynayan takıma yenildi. Vatandaşlara hizmet olarak toplu taşıma araçlarından toplanan para çöp vergisi gibi ilçe belediyelerine ve su faturası gibi büyükşehir belediyesine ait olan paralar vatandaşa hizmet için değil de bunlara veriliyor. Gençlik spor il müdürünün ve Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet çınarın acil soruşturulması lazım. Ve yönetimin de soruşturulması lazım. Teknik heyet ve futbolculars gelince onların da dikkatinin çekilmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Mülaimmm gençlik spor ile Yeşilyurt belediyespor un yenilgisi arasında nasıl bir bağlantı kurdun.Demekki Malatya spor, Fenerbahçe vs.. yenildiği zaman Spor bakanı soruşturulacak :)) senin yüzünden çok güldüm..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevzu Yeşilyurt değil Malatya futbolu. Olurken "beyin" olarak bilinen organı kullanmanı tavsiye ederim çöpçü kardeş :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Okurken
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Mevzuyu şimdi daha iyi anladım pardon
    0
    0
    Yanıtla
  • Dikkat değil kulak olacaktı o :)
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Malatya'nın genetiğinden futbolcu çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    İyi takım kurulmuş.İlerleyen haftalarda kendini belli eder.Kadro süper.Geçen hafta ÇANKAYA yı deplasmanda 4-1 yendiler. Geçen hafta bizi yenen FATSA bu hafta kendi sahasında ÇANKAYA ya 3-1 yenildi.Bu ligler biraz karışık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Baştan sona 10 kişi oynayan Edirnespor a mağlup olan Yeşilyurt Belediyespor dan hiçbişey olmaz. Boş bir takım yapmışlar yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen de öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ne bekliyorsunuz bu ilde amatör varmiki futbolcu çıksın yesilyurtta oynasın Malatya futbolu gelişsin bakiniz Karadeniz'e hataya Antalya'ya Ege'ye liglerde kaç tane takımları var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)Efsane Malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Kimse maçı izlememiş sadece skora bakarak yorum yapıyor helede Malatya li hocamız başında diye daha bir iştahla klasikkk Malatya taraftari Myb skor uretmedikce ağzıyla kuş tutsa olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Olmaz tabi skor lazım başarı için maç kazanana puan veriyorlar iyi oynayana değil
    0
    0
    Yanıtla