SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB'de Tek Düşünce 3 Puan Almak

0
Güncellendi - 2017-10-14 01:24:20
MYB'de Tek Düşünce 3 Puan Almak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor,  sahasında Adıyaman 1954 Spor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, hem Dersimspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek hem de çıkışa geçmek istiyor.

Ligde geride kalan 3 haftada 2 karşılaşma oynayan yeşil beyazlılar, 1 karşılaşmayı kazanırken, 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Grup’ta 3 puanı bulunan Malatya ekibi, 14 Ekim Cumartesi günü 15.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada Adıyaman 1954 Spor ile kritik bir karşılaşma oynayacak.

Takımın tecrübeli defans oyuncusu Yunus Emre Eserdi (fotoğraftaki) ile takım kaptanı Cuma Nasır, zorlu karşılaşmayla ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Defans oyuncuyu Yunus Emre Eserdi, Adıyaman 1954 Spor’u yenip, grupta yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Eserdi, ligin ilk haftasında 1920 Maraşspor’u sahalarında 4-0 yendiklerini, ikinci haftayı bay geçtikten sonra deplasmanda Dersimspor ile oynadıkları karşılaşmada 1-0 mağlup ayrıldıklarını hatırlatarak, “Herkesin önemini iyi bildiği bir maçtı. Zor maç olacağını biliyorduk. İyi bir futbol oynadık ama istemediğimiz olaylarla karşılaştık. Hocamızın bizden istediği her şeyi yaptık. Oyun istediğimiz gibi giderken bariz hakem hatasından bir gol yedik ve mağlup olduk. Tabi biz buna sığınmıyoruz. Her maç öncesi hocamızın bize dediği gibi hakemi de yenmeliyiz. Bizim hakemle işimiz yok. Hakemi de yenebilecek oyuncularız. İstemediğimiz bir sonuç aldık” diye konuştu.

Eserdi, iç sahada oynayacakları maçların kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Dersimspor deplasmanında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ama o maç geride kaldı. Adıyaman 1954 Spor ile zorlu ve önemli bir maç oynayacağız. Hedefe yürüme adına iç sahada oynayacağımız karşılaşmalar bizim için daha büyük önem taşıyor. İç sahada kaybımız olmamalı. İç saha avantajını koruma istiyoruz. Adıyaman 1954 Spor iyi bir ekip, şampiyonluğa kuruldular. Bizde şampiyonluğa kurulan bir ekibiz. Bu karşılaşmayı kazanıp, önümüze daha açık bir şekilde bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Cuma Nasır ise Dersimspor deplasmanında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, sonucu direkt hakeme bağlamadıklarını kaydetti.

Nasır, Dersimspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Dersimspor deplasmanında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Henüz ligin başındayız ve bunu telafi etmek istiyoruz. Adıyaman 1954 Spor ile karşılaşacağız. Üst üste grubun iyi takımlarıyla karşılaşıyoruz. İç saha avantajını kullanıp, iyi bir sonuç almak istiyoruz.”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Adıyaman 1954 Spor  Cumartesi günü 15.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Gürcan Hasova, Halil Türk, Levent Taşdelgen hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız