SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt Belediye Hacettepe İle Yenişemedi

M.Yeşilyurt Belediye Hacettepe İle  Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Ankara ekibi Hacettepespor ile 0-0 berabere kaldı. Turuncu yeşilliler, sezonun ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamadı.  

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 26.haftada sahasında Hacettepespor’u konuk etti. Karşılaşmaya iki takımda istekli başlasa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.  

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken, Yeşilyurt Belediyespor son dakikalarda baskı kurarak, oyunu rakip yarı alana yığdı. Yeşilyurt Belediyespor, son dakikada oyun üstünlüğünü eline alsa da golü bulamadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.  

Stat: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

Hakemler: İlker Yasin Avcı, Ahmet Oğuz Yılmaz, Mehmet Kirişçioğlu, 4.hakem Aykut Sergin  

Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir, 14.Caner Çolak (Dk.64 Furgan Polat), 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.59 Mehmet Atik), 18.Berk Yiğit Karadağ, 21.Selim Dedekoç, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 29.Caner Yılmaz, 44.Erhan Gözetlik (Dk.67 Sefa Saz), 55.Burçin Yüksel, 88.Hamza Alper 
Yedekler: 25.Muhammed Enes Salik, 4.Furgan Polat, 11.Avni Kürşat Özmen, 13.Alperen Arslan, 19.Sefa Saz, 20.Mehmet Suha Yiğit, 66.Mehmet Atik 
Teknik Sorumlu: Mustafa Ceviz

Hacettepespor: 1.İhsan Turgut Kırveli, 2.Fahrettin Ülger, 8.Ataberk Gök (Dk.90 Mustafa Yorulmaz), 9.Sarp Ekinci (Dk.90 Berkan Ünal), 14.Ali Eren Karadağ, 15.Erhan Şengül, 19.Mehmet Can Güngör (Dk.67 Tolgahan Mulla Çiçek), 23.Veli Ortakcı, 26.Doğan Can Gölpek (Dk.59 Mehmetcan Yıldırım), 29.Cebrail Serçek, 67.Alpay Cin (Dk.46 Zafer Göktuğ Erdem) 
Yedekler: 24.Altan Polat, 3.Tolgahan Mulla Çiçek, 5.Kemal Emirhan Aydın, 11.Mehmetcan Yıldırım, 20.Berkan Ünal, 30.Zafer Göktuğ Erdem, 66.Mustafa Yorulmaz 
Teknik Sorumlu: Avni Okumuş

Sarı Kartlar: Erhan Gözetlik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Alpay Cin (Hacettepespor)  

HABER: Ferdi DURDU

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bizi yaniltmadiniz ,futbolun dibe vurduğu altyapı ve amatöründen oyuncu çıkmayan bir ilde olacağı budur.
    %100
    %0
    Yanıtla