SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonlarında 18 Gözaltı

0
Güncellendi - 2020-08-25 19:03:07
Narkotik Operasyonlarında 18 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik narkotik uygulaması yapıldı.

NARKOTİK DENETİMLERİNDE 10 GÖZALTI..

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye geneli narkotik uygulaması kapsamında kentte, narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen park, kafe, metruk bina ve bazı adreslere operasyon düzenlendi.

Yapılan çalışmada, 3,43 gram metamfetamin, 0,49 gram sentetik uyuşturucu, 36,77 gram esrar maddesi ile 11 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

8 GÖZALTI DAHA

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 8 zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, bir miktar uyuşturucu ile 4 pompalı tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 2 kılıç ve 1 muşta ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Halk (3 yıl önce)
    Polisimiz ve müdürümüz çok başarılı kutluyorum Fakat bu zıkkımın kaynagını kollarını bulup yok etmeden Sinek ölmeyle bitmez bataklık kurumazsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Polisimiz emek veriyor ,ama tv lerde de görüldüğü üzere bilmem 100 sabıkalı şu suçtan yakalandı diyor. Demekki polisimizin emeğine yazık oluyor, dışarı suçlu kaynıyor. Nerdeyse plaket verecekler suçluya...Allah asker polis ve devletimize zeval vermesin...
    0
    0
    Yanıtla