SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonunda Makineli Tabanca Ele Geçti

Narkotik Operasyonunda Makineli Tabanca Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Narkotik ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyonda suikast silahı olarak kullanılan Thomson marka Otomatik Tabanca ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Malatya Emniyet Müdürlüğü  Naroktik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik Malatya merkezli Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda 889 adet uyuşturucu hap, 1.80 gram esrar ele geçirildi.

Toplam 6 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda suikast silahı olarak bilinen 1 adet Thomson marka Otomatik Tabanca ile 26 Fişek elde edildi.

Adli makamlara sevk edilen E.T.,  R.T. ve M.K. adlı şüpheliler  tutuklanırken,  A.L.E., M.B. ve M.A. adlı şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Gerçek (11 ay önce)
    Gayri meşru gruplar organizasyon şeklinde ve teçhizat bakımından aşama atlamış. Her zaman dediğimize ek olarak katalog suçlulara uzun süreli ceza ve bu insanları ceza evinde yatırmayın zorunlu çalışma yükümlülüğü ile rehabilite etmek gerek. Aksi takdirde ceza evine girip çıkmayı övünç olarak dile getiriyorlar. Zorunlu çalıştırma şart. kural tanımayarak toplum hayatına kast etmemeleri gerek.
    %100
    %0
    Yanıtla