SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nazilli'de Malatyalılara Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-03-16 06:21:59
Nazilli'de Malatyalılara Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde desteklerinden dolayı üyelere teşekkür etti.

Nazilli'nin MHP'den yeniden aday olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Malatya Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Mesut Öztunç ve üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Alıcık, “Nazilli’de yaşayan Malatyalı kardeşlerimiz artık buralı. Burada büyüdüler ve hayatlarının büyük bölümünü burada geçiriyorlar. Biz kardeşlerimizden çok memnunuz. Onlar da her zaman bizim yanımızda oldular. Dün olduğu gibi bugün de desteklerini gördük, hissettik. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

‘Başkanımız yürüsün, biz her zaman arkasından yürürüz” diyen Öztunç, “Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği olarak başkanımıza her zaman destek vermeye hazırız. Kendisi her zaman bize sahip çıktı. Arkamızda durdu. Biz de bu seçim döneminde başkanımızın yanındayız” sözlerini kaydetti.

Nazilli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız