SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Necatibey OO, Namağlup Bitirdi, Play-Offa Kaldı

Necatibey OO, Namağlup Bitirdi, Play-Offa Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol 2.Ligi G Grubu’nda mücadele eden Necatibey Ortaokulu Spor Kulübü, grubun son maçında Şanlıurfa ekibi Güneşin Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü’nü 33-14 mağlup etti. Grubu 16 puanla namağlup lider tamamlayan Necatibey Ortaokulu Spor Kulübü, bir üst lige yükselmek için Play-off mücadelesi verecek.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Aziz Aras-Mustafa İnce hakem ikilisi yönetti. Necatibey Ortaokulu Spor Kulübü, birinci periyodunu 17-7 üstün tamamladığı karşılaşmayı 33-14 kazandı.

Grubu namağlup tamamlayan Malatya ekibi, Play-off’ta mücadele edecek.

Necatibey Ortaokulu Spor kulübü Play-off karşılaşmalarını 4-8 Nisan 2022 tarihinde Sinop'ta yapacak. 12 takımın katılacağı mücadele sonunda ilk 4 takım 1.lig'e çıkma finali oynayacaklar.

Antrenör Yeliz Fırat, "Play-off mücadelesinde elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. İnşallah bir üst tura çıkarız. Çalışmalarımız ve gayretimiz bunun için." dedi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız