SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nemrut'taki Otel 5 Yıl Sonra Yeniden Açılıyor

Nemrut'taki Otel 5 Yıl Sonra Yeniden Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Pütürge ilçesinde yer alan ve beş yıldır kapalı olan Nemrut Dağı’ndaki Pütürge Belediyesine ait Güneş Otel hizmete girmek için gün sayıyor. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, turizm acenteleri ile görüşüp, yapacakları reklam ve tanıtımlarla bölgeye daha çok turist çekmeyi amaçladıklarını söyledi.

Nemrut Dağı’nda Malatya sınırları içerisindeki tek otel olan Pütürge Belediyesi oteli hizmete başlıyor.

Beş yıldır kapalı olan otel yenilenirken, otelin iç ve dış restorasyonu gerçekleştirildi. İç tefrişatı tamamen yenilen otel, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşgın, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, AKP Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Sülük burada yaptığı açıklamada, “Otelimiz yaklaşık 5 yıldır kapalı durumdaydı. Otelin iç kısmında restorasyon ve tadilatlarını yaptık, misafirlerin rahat edebileceği ve konforlu bir hizmetin sunulacağı alan haline getirdik. Otelin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Gelenlerin güneşin doğuşu ve batışını en güzel şekilde seyredebileceği bir yer. Çevre düzenlemesinin de bitmesiyle burada bir gün kalmak için gelecek yerli ve yabancı turistlerin 2-3 gün kalmak isteyecekleri bir alan oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sülük, turizm acenteleri ile görüşüp, yapacakları reklam ve tanıtımlarla bölgeye daha çok turist çekmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Geçte olsa iyi yapılmış. Bir de Malatya dan Nemruta çıkan yolu, Adıyaman dan gelen yol ile birleştirseniz tam olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • delicavus (1 yıl önce)
    Oraya Hılton konseptinde bir otelin yapılması lazım!!!
    %100
    %0
    Yanıtla