SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler, Gazze Yararına Kermes Düzenledi

Öğrenciler, Gazze Yararına Kermes Düzenledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde İsrail'in saldırısı altındaki Gazze yararına kermes gerçekleştirildi. Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından okulda, geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere kermes düzenlendi.

Kermeste, evlerde hazırlanan pasta, içecek ve yemekler satışa sunuldu.

Bazı öğrenciler de kumbaralarında biriktirdikleri paraları Gazze'ye ulaştırılması için okul idaresine teslim etti.

Kermese, İlçe Kaymakamı Sefa Gülyer ve İlçe Milli Eğitim Müdür Fevzi İnce, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kermesten elde edilen gelirler, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin'e gönderilecek.

Okul Müdürü Mahmut Kul, Müslüman kardeşlerine yardım etmek zorunda olduklarını belirterek, "Kimisi güç ve kuvvetiyle kimisi diliyle kimisi de maddi ve manevi olarak yardımlarını gönderebilir." dedi.

Evde yaptıkları yemekleri Filistin için satışa sunduklarını belirten öğrencilerden Zeynep Polat da karınca misali destek olmak istediklerini söyledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatan daş (3 ay önce)
    Bence Ekonomisi güçlü, petrol zengini, sudi Arabistan gibi Arap ülkeleri yardım etsin, geçim sıkıntısı çeken kendi aç halkınıza yardım edin. Gidin adaklar kesin sessizce konteynırda kalanlara dağıtın, daha büyük sevap kazanırsınız. Evde çağan çocuğun aç, sen bilmediğin bir mahallede dilini anlamadığın yabancıyı doyurmaya çalışıyorsun. Haritada yerini göster desem bulamazsınız Filistini Gazzeyi.
    %40
    %60
    Yanıtla