SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Servis Aracında Şoförden Öğrencilere Dayak!

Servis Aracında Şoförden Öğrencilere Dayak!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir okul servisi şoförünün trafikte durdurduğu araçta bulunan üç ilkokul öğrencisine tokat attığı anlar kameralara yansıdı.

Olay, 18 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde bir ilkokulda öğrenim gören öğrencileri okul çıkışında evlerine götürmek için alan A.A. bir süre trafikte ilerledikten sonra aracı durdurarak üç öğrenciyi tokatladı. Rahat tavırları ile dikkat çeken A.A. daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken olay anı ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentte bir servis şoförünün araç içerisindeki öğrencilere şiddet uyguladığı iddiası üzerine konuyu idari olarak incelemek üzere müfettiş görevlendirdi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Malatya Minibüs ve Umum Servis-Araçları Odası Başkanı Mesut İnce olaydan haber olur olmaz servis sürücünün işine son verildiğini belirterek ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonucunda olayla ilgili tahkikat başlatıldığını söyledi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

61 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu görüntü de dayak atıldığını nasıl anlıyorsunuz iftira atmayın video varsa gösterin ifade veren aileler öyle birşey yok diyor çamur at izi kalsın çocuklar dövüşmüş adam ayırmış iftiracılar mahkemede şöför ile görüşürler!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (1 yıl önce)
    Bu araçları denetlemek bu kadar zor mu,,neden denetlenmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muallim (1 yıl önce)
    Peki Akıncı Lisesi ndeki taciz iddiaları ile ilgili haberler Nerde. Sapıklık normalleri mi. Yoksa öğretmenlerin arkası mı kuvvetli
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bir plaket daha (1 yıl önce)
    Mesut İnce bir daha bir daha Selahattin beye yağlı ballı en iyi başkan plaketi ver bir daha. Bak nasıl üstünü örter kapatır. Trolleriniz dislike yapsada sonuç değişmeyecek
    %75
    %25
    Yanıtla
  • M.C (1 yıl önce)
    herkesin yorumu kendince haklı o zaman şunu söyleyeyim 20 lira az vermek için önüne gelen servise çocuklarını vermek niye dışarıda görüyoruz 20 kişilik serviste 30 tane çocuk ayakta gidiyorlar bence veliler denetlenmeli sonra çocuğuma böyle oldu şöyle oldu demesinler
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Çok saçma bir yorum..Her mahallenin servisi ayrı, seçme şansın yok.öğrenci velisi olmadığınız belli
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Piyasanin tek akillisi siz degilsiniz sirket olan okullarda tani ki dediginiz gibi ama okul yönetimdeki servislere bakin ayni binanin önünde ayni okulun 2 servisi ayri ayri ögrenci indirio
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Abi teksastamısın sen hangi hayal diyarındasın
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Tüm servis soforlerini zan altında bırakmayalım. Ben de şehir merkezinde öğretmenlik yaptım. Servis yapan şoförler kibar saygılı, bir sorun olduğunda öğretmen ile görüşen üsluplu kişilikli insanlardır. Halen de çalışıyorlar. Tabi ki yapılan hareketi tasvip etmiyorum.Servis içerisinde bazen görüyorduk. Çocukların istediği müziğe kadar çalıp bir abi kardeş ilişkisi içinde keyifli bir sekilde çalışıyorlar. Bizlerde okulda servis ile giden öğrencilerimize serviste nasıl davranılması gerektiğini anlatıyordum. Bazen servis şoförü arkadaslardan bilgiler alıyorduk.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Black (1 yıl önce)
    Yine yesilyurt milli egitim yine denetimsizlik. Cemal efendinin siyasetle işleri bitse eğitime de el atacak
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Yasaklı madde kulanan alkoli trafige çıkanlar soygun gasp yapanlar sapıklar katiler çocukları darp edenler sizin bizim evladımız kardeşimiz hiçmi annelerin babaların suçu yok biz nasıl bir evlat yetişdirdik diye düşünmeyenler bir suçlu arıyor belediye hükmet polis suçlanıyor biz insanlığımızı unutup gidiyoruz suçlu bizleriz aileler herkesin elinde telefon sanal alemde yaşanıyor bir doktoru darp eden insan içine çıkabiliyor
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Halil KILIÇ (1 yıl önce)
    Bir koltukta üç karpuz taşıyan yani okullar ve fabrikalar arasında mekik dokuyan, hız kurallarını hiçe sayan, çıkarı gereği öğrencimizi taşımaktan vaz geçen, niye diye sorduğumuzda okul idaresinden aldığı destekle kendini haklı gösteren.Hizmet için değilde Tamamen daha çok para kazanmak için o işi ehil olmayan kişilerce yapan Servis hizmeti anlayışı işte bu. İstisnalar kaideyi bozmaz ancak bende anlattığım kötü örneğe denk geldim. Şu an çocuğumu kendim okula bırakıyorum,okuldan çıkış saatinde işte olduğum için gecikmeli çocuğumuzu okuldan alıyoruz. Bizde sevisçi mağduruyuz. Ancak sesimizi duyuramıyoruz. Yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil Yılmaz (1 yıl önce)
    S plaka araclara bakin kural kaide dinlemeden basıyorlar gaza.plaka sahipleri bunların eline vermis araci köle gibi calistiriyor hele sabahları milletin ystune cikacaklar
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Fahri (1 yıl önce)
    O şöförü ifşa etin ki kim olduğu bilsin insanlar bundan sonra hiç bir yerde iş bulamasın Allah senin belanı versin..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Burak Yılmaz (1 yıl önce)
    İki tarafı dinlemeden karar vermek doğru değil. Olayın aslını şöforden dinledikten sonra daha doğru karar verileceğini düşünüyüm.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • şiddet (1 yıl önce)
    şiddetin her türlüsünü kınıyorum ama şimdiki çocuklarda düşman başına saygı yok şımarık
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Belediyenin trafik birimi neden bu adamları kontrol etmiyor ceza kesmiyor acaabaa
    %90
    %10
    Yanıtla
  • SIKI DENETİM (1 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın hemserilerim denetim konusunda emniyet birimleri olsun trafik şube olsun bu servisleri günlük denetliyor zaten. Sabah servis saatlerinde ve akşam servis saatlerinde yeni devlet hastanesi ve makro önününde olsun sıkı denetim yapıyolar. Bu adamın ögrenciye bu şekilde vuracağını emniyet güçleri nasıl kestirecek. Emniyetin servis konusunda sıkı denetim yaptığını tekrar belirtip bu sorununda servis veya serviscilera mâl edilmesi büyük bi hak yoksunluğudur kul hakkıdır. Sizden ricam fevri ve genelleme yapmadan yorum yapılmalı. Saygılarımla..
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Beyefendi denetim yapılsaydı öğrenciye tokat atan adam görevde olmazdı
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Denetimin yeri,adresi olmaz.Belliyse buna denetim denmez.Denetim kimsenin bilmediği yer ve tarihte yapılır.Saygılarımla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Denetim yapılacağını bilen adam oradan geçmez bile öyle denetim mi olur :)Denetim böyleyse işimiz iş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Servis kafasina gore güzergah degistiremez. Belliki bu sektörden degilsiniz. Denetimden kaçmak mümkün değil. Ayrıca kaçmak icinde bir sebep yok siz rahat olun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • O dediginiZ gibi olmuyo iste. Servierin sık gectigi yerler hangisini sayayım size. Belliki bu sektörü bilmiyosunuz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ben servis şöforü değilim.Ancak 30 yıllık şöforüm.Denetim ve kontrol noktalarının sayıca fazla olması sana göre önemli olabilir ancak her şöfor bu kontrol noktalarını biliyorsa buna denetim denirmi diyorum?.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Servislerde kamera yok mu? Bu nasıl bir iş. Kamerasız okul servisi olur mu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Dün yani 18/012023 Çarşamba günü akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Mıhlıdut caddesi üzerinde kavşaktaki yaya geçitinde benimle birlikte iki bayanla karşıya geçmek için beklerken okul servisi olduğu içindeki öğrencilerden anlaşılan servis minibüsü yaya geçidini kapatacak şekilde durup öğrenci indirince şöföre kardeşim yaya geçidini kapatıyorsunuz iki metre ilerde dursanız olmaz mı diye uyardığımda bağırarak hakaretler ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı geçmekte olan vatandaşlar müdahale etmesine rağmen küfür etmeye devam etti bu normal bir insan davranışı değil bu servislere çocuklarımızı emanet ediyoruz hiç tınmadan ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar lütfen trafik ekipleri tarafından bunların alkol ve uyuşturucu muayenesi sık sık yapılmalı psikolojik testlerden geçirilmeli aynı zamanda bu aracın ve şöförün görüntüsü bende saklı sosyal medayada yayınlamadım çünkü camında okulun logosu ve ismi yazılı ; şöförlük dünyanın en kutsal mesleği insanlar hiç tereddüt etmeden canlarını mallarını çocuklarını namuslarını emanet edebiliyorlar bu onurlu mesleğin içindeki çürük elmalar ayıklanmalı eski saygınlığına kavuşturulmalıdır. Allah onurlu ve haysiyetli şöför arkadaşlara kazasız belasız mesailer versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    İlçe milli eğitim taşımalı eğitim birimleri muhakkak bir gün incelenecek . İncelendigi zaman nelerin yapıldığı günü geldiğinde tespit edilir .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali koç (1 yıl önce)
    O okulda öğrencim var servisciyide tanıyorum o kişi böyle insan değildi olmayacaktı ama olmuş yapmaması gerekirdi şundan da emin olsun bu işin peşini bırakmayacağız...
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Servislerdeki bütün sıkıntıların sorumluğunu bu kişiye yıkmayın. Olayı öğrenmeden yorum yapmayın. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayın. Asıl sorumlu denetim yapmayan başta il mem ve yetkili kurumlardır. Burada ise olay farklı. 4. sınıf öğrencilerinin kavgasını ayıramayan servis görevlisi şoförden yardım ister. Şoför arkaya geçip çocukları ayırıp yerlerine oturtmaya çalışırken hava lojmanlarının nizamiyesinde görevli askeri görevli olaya müdahale eder.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali koç (1 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Olayı bilmemek mi benim çocuğum o okulda o kişiyi de tanıyorum...Nizamiyedeki asker müdahale yapmıyor başka olaylar oluyor söylemek istemiyorum öğrenmek istiyorsan okulumuzdaki velilerimizle konuşun ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Demir (1 yıl önce)
    Toplu taşıma araçlarına denetim yapılmalı bu araçlar hiç denetlenmiyor ne otobüs ne minibüs ne servis
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tas kayıp (1 yıl önce)
    Bu nasıl olur ya. Yine ulusal medyadayız. Yine üzülen biz utanan biz. Bu kadar denetimsizlik olmaz. Şöförler oda başkanlarının ağzına bakıp şekil alandan belediyeci olmaz. Başkan olmaz. Selahattin beyden de Mesut İnceden de Şevket Keskinden de olmaz. Saklamak vicdana aykırıdır. Suça ortak olmaktır. Bize dürüst, ahlaklı, titiz, bilgili, birikimli, işini yapan her saça ayrı tarak vurmayan idareciler lazım. Bu 3 çocuk ve ailesinin üzüntüsüne ne dicez. Diğer veliler olarak biz bu denetimsizlikten zaten korkmaya başladık. Okul yönetimleri veliler hep birlikte belediye ve emniyeti sahaya daha aktif sokmasak durumlar pek iç açıcı değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HACI (1 yıl önce)
    Bunu yapan her kimse şiddetle kınıyorum gerekirse ehliyeti alınmalı veya ticari araç kullanması yasaklanmalı en azından..ama yapılan yorumlara bakıyorum da hemen insanların hepsini aynı kefeye koyup linç etmeye ne kadar meraklısınız..her camiada işe yaramaz insanlar mutlaka var ,olacakta bu sadece taşıma sektöründe degil,ama işini layıkıyla yapan sizlerin canını,tükettiğiniz gıdaları,tüm mamülleri karlı buzlu yollarda sizler sıcak yataklarınızda yatarken bir yerlere kavuşturmaya çalışan ,işyerlerinize ,evlerinize,okulunuza ulaştırmaya şoför arkadaşlar var..her an her türlü tehlike ile karşılaşarak bazen de canları ile ödeyerek..sizler klavye kahramanlığı yaparken sabahın köründe sizler yatarken karlı buzlu yollarda mücadele veren..ama bir kazada olumsuz durumda en acımasızca eleştirilen linç edilen yine bu insanlar...lütfen hepsini aynı kefeye koyup hepsini birden linç etmeyin...her camiada çürük elmalar mutlaka vardır
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Servisler zamanla yarışarak bir günde değişik birden fazla okul ve fabrikanın taşıma işini yapıyorlar bir işten diğerine yetişmeye çalışan taşıt sürücülerinin hız limiti dışında araç kullanmaları kazalara davetiye çıkarıyor yeterli denetim yok olsada sonuçta hiç bir şey olmuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandas (1 yıl önce)
    İnsanla direkt temasta olan bu gibi meslekler çeşitli testlerden geçmeli. Bilimsel olarak bu testlerden geçen kişilere 3 yıllığına vize verilmeli. Olası bir şikayette bu testler süre gözetmeden tekrarlanmalı. Kişinin TCK göre olası bir cezasında ehliyeti dahil tüm yetkinlikleri elinden alınmalı. Biz bugün haberlerde birine şahit olduk bilmediğimiz çocukların korkusundan anlatmadığı neler oluyor servislerde bilmiyorum. Allah korkusu kul utanması olan kişileri rabbim çoğaltsın inşallah...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gercekci ol (1 yıl önce)
    Burda işlenmiş ağır bir suç var. Yaptığı gercekten ayıp. Fakat diğer arkadaşın dediği gibi bu suç servis dışındada işlenebilirdi. Bütün serviscilere mâl edilmemeli. Şimdi bu olayı yaşanmadı farzedin iyide bi denetim uygulandığını düsünün eminimki bu kişi denetimden eksiksiz geçer belgeleri tam olup bu işi yapmaya uygundur. Bu yüzden denetleme derken şoförün vicdanınmı denetleyecekler. Konu çarptırılmamalı , bu konununda adli boyutta incelenip gereken yaptırım uygulanmalı.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Bahri (1 yıl önce)
    Öncelikle şu UKOME ne iş yapıyor. Ulaşımı böylemi koordine ediyorlar. S plakaları böyle mi düzenleniyorlar. Bugünler de 200 kişiyede S plaka vereceklerdi. Arabalar kaç yaşında olacak , şöförler hangi nitelikte olacak, hangi eğitimden geçmiş olacak vb şartları belirlediler mi? Belediye meclisi bu yönde ne karar almış yada alacak. Sürekli belediye başkanına yağcılık yapan konuşmalar duyuyoruz. Ayrıca sahada bu araçları denetlemekle görevli ulaşım trafik ekiplerini sahada denetim yaparken hiç ama hiç görmüyoruz. Sahada sadece bazen emniyet trafik var. Biz hergün trafikte kontrolsüz servisleri görüyoruz acaba belediye şimdiye kadar kaç Ceza kesti. Mesut İnce ve Şevket Keskin toplu ulaşımda denetimi bıraktılar mı? Bu gidiş başka sorunlara davetiye çıkarıyor. Hülasa reklam tanıtım konserlerden büyükşehir belediye başkanımız hizmet etmeyi akledemiyor. Elbet devran döner UKOME ve meclis kararlarıda denetlenir.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Veli (1 yıl önce)
    Servisleri ve taşımalı eğitim araçlarını okullarda nöbetçi öğretmenler kontrol ediyorlar bu öğretmenlerin görevi olmamalıdır öğretmenler gördükleri eksiklikleri tutanağa bağliyorlar ama sonuçta değişen bir şey yoktur yanlış yapanlara değişik araç ve taşıt sürücüleri ile taşıma yapanlara gerekli yaptırımlar uygulanmalı gerektiğinde taşıma işinden men edilmelidirler.denetim görevi emniyet,jandarma ve belediye trafik tarafından sürekli yapılmalıdır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ferhat (1 yıl önce)
    bu nasıl bir vahşiliktir ya. Bir kısım servis şoförünü tenzih ederim. Adamlar bir sürat yapıyorlar aklın durur. Sol şeritide kimseye bırakmıyorlar, ne sinyal ne de selektörü umursuyorlar. Cep telefonu da ellerinde. Allahtan bazı şoförlerde çok saygılıve kurallara uyuyorlar. İşte bu duyarlı servis şoförlerinin yüzü suyu hürmetine bu dengesizlerde serviscilik yapabiliyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu haberde servis şoförünün trafikte yarattığı tehlikeden degil uyguladigi şiddetten bahsedilmiş. Bu gerceklesen uygunsuz davranışı bir öğretmen bir doktor veya bir simitçide yapabilirdi. Yapılan bu hadsiz davranışın hesabı o kisiden sorulmalı, servisciler diyip genelleme yapılmamalı. Platform başlığı kaza olsaydı bnde il genelinde araba sürmeyi beceremeyen eli ayağına dolanıp tehlike yaratan acemi araç sürücülerinden bahsederdim. Saygılarımla
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Bir araçla günde bir kaç okulun taşıması yapılırsa sürücüler zamanla yarışırsa kaçınılmaz olarak sürat yapacaklardır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • İsimsiz şoför (1 yıl önce)
    Ben eski bir hükümlü olarak servis şoförüyüm ayrıca turlara gidiyorum. Simdi bi denetleme olsa benim bile işime son verirler. Oysaki aracıma binen inenin ettigi teşekkürün haddi hesabı yok. Binen herkes önce Allah'a sonra bana emanettir. Ama iste bu tip kişilerin yaptığı uygunsuz davranıs herkesi etkiler. Anlatmak istedigim işten çıkarılma korkum yok fakat ben işimi dört dörtlük yaparken boyle bi olayın yaşanıp serviscilerin tamamına kötü bilinmesi üzücü. Yaşanan bu durumun kesinlikle gözden gecirilmesi gerek. Ayrıca meslektaşım olan bu arkadaşı şiddetle kınıyorum. Kafan kaldırmıyosa yapma kardeşim ne demek öğrenciye vurmak. Yüzkaramız....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Belediye bu yorumu okusunda bir zahmet denetim yapsın!.onun dışında minibüsler tıka basa dolu kontrol eden yok kelle koltukta gidiyoruz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • İsimsiz şoför (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu yorumun hangi kısmından dolayı öyle soylediniz anlamadım ama dedigim gbi her servisci her şoför aynı degildir belirtmk istedgm bu. Ayni kefeye koyanında vicdanına ne dyelim. Not: denetim konusunda kesnlkle katılıyorum, pskoteknik alma şartları ağırlastırılmalı
    %69
    %31
    Yanıtla
  • sayin moderatörler benim belirmek istedigim husus herkes ayni degildir. Ayrica işimi kaliteli yaptigimi belirttim. Eski hükümlü şoför olamaz diye bi kanun mu varki benim yorumuma bu yorumu yapmış. Ne demek bu yoruma bakılıp denetlenmeli biz isimizi saygiyla sevgiyle yapiyoruz. Bu hakan kişisinin yorumunu kaldırmanızı rica ediyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gardaş eski bir hükümlü olarak bunları yazdıysan canı gönülden tebrik ederim seni. Mesele insan olabilmek mesele din ya da mezhep değil insan olup insanca yaşamak...
    %62
    %38
    Yanıtla
  • İsimsiz şoför (1 yıl önce)Cafana isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler kıymetli abim. Yol yordam bilen insanın hali başka olur. Kesinlikle öyle insanca yaşamak doğrusu. İşimizi temiz yapıyorsak Allah'da razı olur kulda . Saygılar
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Servislere çocuğunuzu teslim etmeyin.ne denetleyen var şöförleri ne arabaların güvenliğini denetleyen var yürüyerek gitse çocuğunuz daha güvenlidir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tunç (1 yıl önce)
    - Bu kişi bu meslekten men edilmeli - Servis, minibüs, otobüs, taksi gibi hiçbir işte çalışmaması için gerekenler siciline işlenmeli - Yüklü bir ceza yazılmalı ve aracı trafikten men edilmeli - Çocukların aileleri servisçiyi mahkemeye vermeli, bağlı olduğu oda bunlara çeki düzen vermeli - İnsanlar size çocuğunu dövmesi için mi para ödüyor Yoksa bunun gibiler çoğalır, bunlara kim psikoteknik raporu veriyor, o kurumu da ceza yazıp kapatmak lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burdan alırlar minibüs şöförü olur merak etmeyin :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Servis şoförleri ve taşımalı eğitim şoförleri araştırılarak işe alınmalıdır diğer bir konu bu işlerde resmiyette ismi olan taşıt sürücüleri ve taşıtlar sürekli değişmektedir bu konuda okulların önlerinde emniyet ve jandarmanın kontrolleri etkili olmaktadır, inşallah bizim dönemimizde olduğu gibi bütün öğrenciler evlerine en yakın ilkokul, ortaokul ve liselerde okurlar bizlerde bu servislerden kurtuluruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    3 gün önceden zarf gönderip 15 tatilde servis yapmadığı halde para alan kimse haram zıkkım olsun..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    Ben servis sürücüsünün işine son verildiğine inanmıyorum.gaz alma açıklaması
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali koç (1 yıl önce)bek isimli kullanıcı yorumuna
    Verildi benim o okulda öğrencim var bu olayı bırakmayacağız emin olun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Qariban (1 yıl önce)
    O adamın toplu taşıma kullanması bile yasaklanmalı bırakın servis sürmeyi veliler size çocuklarınıza vurasiniz diye değil okula goturesiniz diye sizlere para veriyor
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bunlar daha iyi günler (1 yıl önce)
    O minibüsçüler servisçiler oda başkanını ve şöförleri hizaya getiren eski ekibin yerinde yeller eserse olacağı budur. Ulaşımda servis araçlarını gençleştiren minibüslere zorla kameralar taktıran eski ekipten kimse kalmadı ki. Mehmet Müdür kaptanlığa döndü Zeki Başkan Kayesiye gitti Ali Başkan istifa etti. Ondan sonra mesut ince ve ekibi büyükşehirde UKOMEDE herşeyi tersine dönderdiler. Bakın malatyahaberin arşivine görürsünüz. Araba yaşlarının büyütülmesinden, durak yerlerine, fiyatlamadan denetimsizliğe tüm kuralları tek tek Mesut bey lobicilikle selahattin beyi yağlaya yağlaya yıktı. Nerde büyükşehir ulaşım , nerde büyükşehir zabıta trafik nerede emniyet trafik nerede milli eğitim?
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Belediye trafik ne iş yapar ben bilmiyorum .
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Saydığın isimler zamanında trafik sorunu %90 civarındaydı:).Şuan %10.Selahattin başkanın yaptığı hersey zorunuza gidiyor 6 yıl daha hizmet devam edecek Malatya daha da gelişecek hak hukuk adaletli yönetim devam edecek boşuna uğraşmayın.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. Nerde o eski yönetim, nerde bunlar. Bir karar alacakları zaman önce ihtisas odalarının gönlünü alıyorlar( fikir alıyorlar demedim) eskiden yapılan bütün işleri tarumar ettiler, yazık çok yazık. Yine söylüyorum o plakanın iki ne kararı ile iptal edilmesi lazim
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Hakkı (1 yıl önce)
    Sanki hava lojmanlarının çıkışı. İyi cesaret.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Servissiz (1 yıl önce)
    Belediye para odaklı plaka tahsisi yaparsa olacağı bu olur. Plaka tahsisinde tek kriter vezneye yatan para. Minibüsçüler ve Servisçiler odası tamamen oy odaklı üyelere yaklaşım sergiliyor. O vahşi adamı işten çıkarmak yetmez plakası fes edilsin.
    %94
    %6
    Yanıtla