SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okuldaki Kermes Sonrası Zehirlendiler

Okuldaki Kermes Sonrası Zehirlendiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir okulda düzenlenen kermes sonrası 22 öğrenci rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Niyazi Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi’nde bulunan 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokulu’nda öğrencilerde düzenlenen hayır panayırının ardından rahatsızlıklar baş gösterince durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. 

Olay yerine gelen 112 ambulansları tarafından 8 öğrenci Malatya Eğitim ve Araştırma Çocuk Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. 14 öğrenci de aileleri tarafından hastaneye götürülürken, mide bulantısı ve kusma gibi şikayetleri olan öğrenciler tedavi altına alındı.

Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, bugün öğrencilerin yedikleri bir üründen zehirlenmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Eğtim eğtim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (1 yıl önce)
    Okul müdürü kendi okulunda değil başka bir yerde mi görevliymiş ? O başlarında olmadığı için mi bu olay yaşandı acaba ?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Hakkı (1 yıl önce)
    Allah şifalar versin hastalara. Gıda yönetmeliğine göre yapılacaksa yapılsın. Yoksa bakanlık bu saçmalığa kökten son versin. Öğrenciye, veliye, öğretmene angaryadan başka bir şey değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    İlk ve ortaokullarada liseler gibi bakanlıktan liseler gibi ödenek verilmelidir , özellikle kantin vb gelirleri olmayan kırsal alandaki okullara pozitif ayrımcılık yapılmalıdır,hangi sebeple olursa olsun velilerden para alınıyorsa bu işe son verilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yahya (1 yıl önce)
    İyi niyetli yapılan bir planlama da oluşan aksaklık denile bilir allahtan kimseye birşey olmadı bunun nedeni ne gelince çarşamba günü yapılacak kermesi cumaya ertelenince yapılan hazırlıklar muhtemelen cumaya kalınca bazı yiyeceklerin bozulmasına neden olmuştur ard niyet olmayan ancak ihmal kaynaklı bir durumdur herkese geçmiş olssun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (1 yıl önce)
    Kermes adı altında bir nevi ticaret yapılıyor. Okul mu , ticarethane mi belli değil
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Adli ya da idari açılsın soruşturmalar. İdare gereken cezayı alsın. Kimse evladını sokakta bulmadı. Allah korusun illa birine birşey mi olmalı? Ayrıca bu olayı çok güzel organize eden okullar var. Böyle vakalar o okulları zan altında bırakıyor.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    kermes saçmalığı okul idarelerinin para kaynağı öğretmenlere zulmü velilerin yarışı
    %87
    %13
    Yanıtla
  • AYDIN (1 yıl önce)
    Tabi ki olur. Herkes birşeyler yapıp okula getirip satıyorlar. Kimin neyi ne ile yaptıkları belirsiz.Okula gelir sağlanacak diye hersey yapıp getiriyor. Okull idaresi denetleyemiyor.denetleyemiyor . Bu tür şeylerin yasaklanması gerekir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalim01 (1 yıl önce)AYDIN isimli kullanıcı yorumuna
    Maalesef öyle sadece okul aile birliğinin kasasına girsin diye kermes olsun öğrencilerden 200 TL temizlik parası olsun. Şahsım olarak ben bunlara karşıyım okulda okul aile birliğinin kaldırılması tarafındayım ayrıca hangi okul olursa olsun böyle bir bağış adı altında kermesin yapilmama taraftarıyım Milli eğitim müdürlüğünün bununla ilgili okul müdürleri ile toplantı yapıp okullarda kermes ve okul aile birliğinin kaldırılması hakkında görüşülmesi Selamlar Saygılar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çok güzel bir fikir! Peki kırılan cam, kapı, deforme olan sıra, masa, eksilen temizlik malzemeleri, ihtiyaç duyulan, kağıt, toner vs. nereden karşılanacak ? Bakanlıktan gelen bütçe ne kadarını karşılıyor ? Ya da ne kadar bütçesi var okulların ? 500 mevcudu olan bir okulun velileri senede 200 TL yatırsa okul aile birliği hesabına ( ekonomik darlıkta olanlar hariç ),100 Bin TL bütçesi olur okulun ve böyle organizasyonlara da gerek kalmaz. Okullar çocuklarımızın saatlerini geçirdiği ikinci yuvaları. Bunu unutmamak gerek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hakkı Bey, devletimiz Suriyelilere para buluyor da bizim çocuklara mı bulamıyor? 8 yılda bilmem kaç milyon, milyar dolar harcadık diyip hava atmasını biliyor. Kusura bakmayın. Veliden para toplamak işlerine geliyor. Kağıdı, camı, toneri, deterjanı, nakit parayı devlet verecek. Suriyeliye verdiğimin onda birini okullara aktarsa, her okul çiçek gibi olur.
    %84
    %16
    Yanıtla