SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Arası Kros Yarışması Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-11-19 01:23:10
Okullar Arası Kros Yarışması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Kros İl Birinciliği Gençler(A-B), Yıldızlar Kız-Erkek kategorilerinde Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında Kross parkurunda yapıldı.

Genç Kızlar, Genç Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalara çok sayıda sporcu katıldı.

Yarışmaların ardından Orduzu Pınarbaşı’nda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine; Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Okul İdarecileri, Tertip Komitesi üyeleri Yalçın Sincer, Gökhan İleri, Sportif Eğitim Uzmanı Cengiz Yiğit, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve sporcular katıldı.

Yarışmalar sonrası kategorilerinde dereceye giren okullar şöyle oluştu:

Genç kızlar

1-Malatya Spor Lisesi

2- Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Lisesi

3- Abdülkadir Eriş MTAL

4-Hafize Özal MTAL

Genç Erkekler

1- Malatya Spor Lisesi

2- Turgut Özal And. Lisesi

3- Kolu Kısa And. Lisesi

4- Gazi And. Lisesi

Yıldızlar Kızlar

1- Yeşilyurt Cumhuriyet O.O

2- Hanımın Çiftliği Sadiye Lütfi Evliya Oğlu O.O

3- Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip O.O

4- Fevzi Çakmak O.O

Yıldızlar Erkekler

1- Hanımın Çiftliği Sadiye Lütfi Elviyaoglu

2- Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip

3- Türk Telekom O.O

4- Battalgazi Yatılı Bölge O.O.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • koca çınar (5 yıl önce)
    milli eğitim yetkililerine sesleniyorum Battalgazi rehberlik araştırma merkezinin görev yağtığı eski fetö okulu yıkılmak üzere yarın orada istemediğimiz olaylar sonucu can kayıpları yaşayabiliriz lütfen o kurumu sağlıklı bir binaya taşıyınız.sayın vekillerim,il başkanım ihsan koca bey bu sorunu çözmenizi ümit ediyorum. zamanında o binaya sağlıksız bir şekilde o kadar kat izni verenleride kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla