SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Okuyucularımıza Bilgilendirme..

0
Güncellendi - 2019-01-10 03:33:25
Okuyucularımıza Bilgilendirme..
A- A+ PAYLAŞ

Değerli malatyahaber.com okurları.

Sitemize yoğun ilginin yanı sıra saldırı girişimleri nedeniyle zaman zaman meydana gelen ulaşılamama sorunu üzerine, sistemi güvenliğe almak ve saldırıları bertaraf etmek amacıyla,  CloudFlare güvenlik sistemi devreye sokulmaktadır.

CloudFlare sisteminin yönlendirme görüntüsü (aşağıdaki görselde), bir arızayı yansıtmamaktadır.

İlk bağlantıda, o sırada ekranda çıkan metinde de belirtildiği üzere, giriş yapan okuyucuların sisteminin güvenli olup olmadığı test edilmekte,  5- 10 saniye sonra sitemiz ana sayfası gösterilmektedir.

Sabrınız ve anlayışınızdan ötürü teşekkür ediyoruz.

malatyahaber.com Editörlüğü

GÖRSEL: CloudFlare'nin yönlendirme görüntüsü (İngilizce ve Türkçe)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • sibel (5 yıl önce)
    yazdığımız yorumları yayınlamıyorsunuz. bu şekil okuyucu kaybedersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Tarafsız olun,eleştirileri yayınlayın korkmayın,siyasilerin,yediği yemeği,içtiği çayı,giydiği elbiseyi haber yapmayın,Malatya da olan biteni yazın,isterseniz bu yorumu yayınlamaya bilirsiniz........................
    0
    0
    Yanıtla
  • mertcan (5 yıl önce)
    abi size kim niye saldırsın..zaten ak parti yandaşı bir haber sitesisiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Aynı sorun cep telefonlarında devam etmektedir.Yorum yazamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem Ayas (5 yıl önce)
    Siz eleştiri ile hakareti aynı kefeye koyuyorsunuz. Sizin alkışladıklarınızı vatandaş alkışlamak zorunda değildir.Siz ona taraflıyız diyin daha iyi olur.İşinize gelen yorumu yayınlayıp,reklamını yaptığınız kişi,grup,siyasetçi vs. kişileri eleştiren yorumları yayınlamayı,sonrada hakaret algısı yaratıp tarafsız medyayız diyeceksiniz. Bu vatandaş herşeyi görmüyor değil;ancak bu insanlara yanlış yapanları eleştirenlerede lütfen saygısızlık yapmamak gerekiyor.Futbolda da aynı hatayı yaptığınızın farkındasınız. Adil GEVREK gibi klübümüzün başkanını YEM etmek için elinizden geleni yaptınız,ancak ordada evdeki hesap çarşıya uymadı. Umarım bundan sonraki basın hayatınızda bunlardan ders çıkarıp birilerinin haber merkezi değilde MALATYANIN TARAFSIZ haber merkezi olursunuz. Saygı ve hürmetlerimle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yorumlara like, dislike butonu ekleyebilirsiniz. Bir de haberlerin başlıklarını kaydırırken sona geldiğimizde en sondan en başa dönerek gelebilmeli. Kolay gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (5 yıl önce)
    Mobilden opera browser üzerinden giriş yaptığımda maalesef bu görüntüden öteye gidemiyor. Yani sayfanızı açamıyorum. Dolayısıyla haberlerinizi okuyamıyorum. Bence bu çözüm değil. Diğer ulusal siteler gibi bir çözüm üretin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (5 yıl önce)
    Sosyal medya hesaplarının daha aktif olması gerekir. Artık çoğu kişi haberleri oralardan takip ediyor. Twitter’da örneğin en son 1 ay önceki haberler paylaşılmış. Twitter, Facebook gibi platformlarda daha aktif ve güncel olmanız gerektiğini düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (5 yıl önce)
    İnsanlara virüs algısı veriyor. Hurriyet, Habertürk, Sabah vs nasıl çözüyorsa siz de öyle çözün. Bu kadar reklam ve hit alan bir numaralı yerel haber sitesisiniz. Gerekirse altyapıyı, mimariyi değiştirin. Yakışmıyor vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • gündüzbey (5 yıl önce)
    saldırı neden yapılıyor kı site gayet ozgur, demokratık malatyanın oz menfaatı için haber yapılıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    Haber sitenizi devamli takip ediyorum, ve seviyorum.sizden ricam haberleri gec duyurmamanız.gec takip edip ,gec duyurmanizdan dolayi bakmak istemiyorum.ama bu siteye alistigimdan dolayi diger sitelere de bakmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mamoş (5 yıl önce)
    Teşekkürler editör yetkilisi Sizlerden ricam eski Devlet Hastanesinin ihale ve yapım aşamasının hızlandırmak için ve önemsenmek için bu konuyu sürekli gündemde tutmanızı arzu ediyorum.İyi çalışmalar
    0
    0
    Yanıtla
  • can (5 yıl önce)
    Hangi ulusal medya sitesinde böyle bir uygulama var ? Hiç birin de. Site tasarımı ile ilgilenen arkadaşlar, yaptığınız çalışma maalesef profesyonellikten uzak. Güvenlik tedbiri alınması doğal ancak, kullanımı etkileyen bu uygulama yerine daha profesyonel çözümler tercih edilmesi gerektiğini siz de biliyorsunuz sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamaci (5 yıl önce)
    Abi çöz şu konuyu. Böyle olur mu canım profesyonel bir sitede? Bu arada editör lazım mı? :) EDİTÖRDEN: Niye bize ne olmuş, beğenmediniz mi?!Teessüfler!..
    0
    0
    Yanıtla
  • editörden süper yanıt ilk defa editörün yazdığını editlediğini gördüm :))) normalde mesajlarımı hep iptal ediyor editör okumadan yayınlama diyor sanıyordum :) hakkınızı yemişim helal edin hakkınızı editör:)
    0
    0
    Yanıtla
  • hakki kardesim okuyor sayin editor tum yorumları yayınlamadan..eger mevcut yönetim veya akparti aleyhinde bir yorum olursa yayinlamiyor merak etme :)
    0
    0
    Yanıtla