SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olaylardan Dolayı Camiam Adına Özür Dilerim"

0
Güncellendi - 2017-04-02 21:40:39
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyleyerek, “Daha fazla atak ve topa sahip olmalıydık. Bu futbolla en kötü 1 puan almalıydık” dedi.

TFF 1. Lig’in 26. haftasında Elazığspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda yakaladıkları güzel çıkışı devam ettirmek istemelerine rağmen gerekli mücadeleyi gösteremedikleri için maçı kaybettiklerini ifade eden Bayram Bektaş, “Bizim için önemli bir derbiydi. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Maçın seyrini değiştirebilecek oyuncuların istediği performansı sergileyememesi maçı kaybetmemize sebep oldu. Daha fazla atak ve topa sahip olmalıydık. Bu futbolla en kötü 1 puan almalıydık” diye konuştu.

“Olaylardan dolayı camiam adına özür dilerim”

Yıllardır aralarında ezeli rekabet olmasına karşın Malatya ile komşu şehir olduklarını hatırlatan Bektaş, “Bu rekabet saha içinde olması gerekirken nasıl saha dışına taştı anlamış değilim. Böyle olunca futboldan istediğiniz zevki alamazsınız. Futbol mücadele oyunudur. Her dokunuşta taraftar bağırdı diye hakem bundan etkilenmemeli. Sonuç olarak kaybettik. Ama galibiyetten sonra kaybeden takımı tahrik etmek yakışmadı. Bunlar olmaması gereken şeyler. Bu olaylardan dolayı camiam adına özür dilerim” şeklinde konuştu.

Buz ne dedi?

Maçın sonunda yaşanan olaylarla ilgili olarak EYMS Teknik Direktörü İrfan Buz da şunları söyledi:

“Son dakikalarda ben taraftarıma bizi daha çok destekleyin dercesine bir el hareketi yaptım. Herhangi bir Elazığspor oyuncusuna yapılmış bir hareket değildi. Kendi taraftarlarımı coşturuyordum ben orada. Elazığ ile hiç alakası yok. Kimseye saygısızlık yapmadım. Karakterim de böyle değildir. Ben bundan sonrası için Elazığspor’a da başarılar dilerim.”

İstanbul, iha- AA- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    İrfan hoca küfür edecek karakterden biri değil adamın yapmış olduğu açıklamayı okuyun derim iyi oynayan kazandı Elazığ düşmanımız değil başarılar dilerim 3-5 kendini bilmesin yaptığı Elazığa mal edilmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (7 yıl önce)
    Doğu tribününde Elazığ seyircisine yakın tarafta maçı seyrettim. Elazığ seyircisi tüm maç boyunca Malatya seyircisine küfür etti. Bunlara rağmen Malatya seyircisi küfürlü tezahürat yapmadı. Ayrıca bütün olayları çıkaran Elazığ futbolcularıdır. Sahada resmen ezildiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Bende İrfan hocayı kınayanı kınıyorum. Bir günde takımınızın yanında olun arkadaş. Adamlar yenilgiyi hazmedemiyor işte başka izahı varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • GAGKO (7 yıl önce)
    Futbolcular götürüyor tirilyonları bizde yiyelim birbirimizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    kıskanç elazıgspor. bırakın oğlum bu senede bizim hakkımız.siz 2 ligde bekleye durun biz süper lige ne yapıyısın !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret ASLAN (7 yıl önce)
    Bütün bu kavga gürültü İrfan Buz sayesinde oldu. Kaybeden takımın futbolcularınu tahrik etti. Kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben maçtaydım, maç bitmeye yakın önümüzde İrfan Buz Elazığsporlu futbolcuya küfretti el kol hareketi yaptı. Elazığsporlu futbolcu da İrfan Buza el kol hareketi yaptı. Bütün olaylar İrfan efendinin yüzünden oldu. Elazığ-Makatya dostluğu bunlar yüzünden bozulmamalı. Neticede İrfan paralı bir elemandır yarın parayı verse Elazığsporun başına gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Mansur (7 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    I yalan söyleme İrfan hoca delimi küfretsin kendi taraftarına hareket yapıyo rakip futbolcu tahrik oluyor mağlubiyete kılıf aramayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Mansur (7 yıl önce)Fikret ASLAN isimli kullanıcı yorumuna
    kaybeden tahrik etti yalan söyleme gakko
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Tek kale top oynadık adam 1 puan en az almalıydık diyor. Elazığı sahada ezerek yendik. Şans onlardan yanaydı yoksa skor çok farklı olacaktı. Helal olsun takıma kutluyorum herkesi. Bu yolda durmak yok yola devam şampiyonluk bizi bekliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Elazigsporlu defans oyuncusunu kınıyorum malatya yedek kulübesine yaptigi hareket son dakikada olaylari getirdi boyle dostluk kardeslik olurmu o oyuncunun elazig yonetiminin bir ceza vermesi lazim profesyonel futbolcu boyle mi olur. Her zaman mutlaka elazig oyuncusu yada taraftar bu dostluğu kardesligi bozuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hulusi (7 yıl önce)
    Malatya ve Elazığ Maçlarında olay çıkaranları çıkmasına sebep olanları tespit ederek sonraki maçlara almamak gerek Malatya ve Elazığ birbirlerine Ailece bağlı bir Şehir iki şehir arasında her yarım saat da en az 3 münübüs yolcu seferleri yapılıyor şehirler arası değilde sanki bir mahalleye yolcu taşınınıyor iki şehir arasında gerilim yaratmaya kimsenin hakkı yoktur Maçlarda iyi oynayanı Centimenlik kuralları içinde Destekleme lazım bundan sonraki maçların centimence geçmesi dileğimle
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    SKOR OLARAK DEĞİL AMA OYUN OLARAK ELAZIĞSPORU RESMEN EZDİK.TÜM TAKIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Maçtaydım bizim muhteşem taraftarımıza karşılık bir avuç Elazığ taraftarı vardı. Durduk yere maç başlamadan ana avrat küfür etmeye başladılar bunlar yanlış şeyler en güzel cevabı takımımız oynadığı oyun ve galibiyetle vermiş oldu başkanımıza,hocamıza,tüm takım oyuncularımıza teşekkürler yolumuz açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Pozisyon bile vermedik 1 puandan bahseder ler...
    0
    0
    Yanıtla
  • attila (7 yıl önce)
    ELAZIĞ İLE ARAMIZDA SIFIR SORUN VAR ASLINDA ! FARKIMIZ YOK BİRBİRİMİZDEN;ARADA BÖYLE FUTBOL MAGANDALARI OLABİLİYOR MAALESEF.BU MAGANDALARI FUTBOLDAN UZAKLAŞTIR BAKALIM BİR DAHA OLAY ÇIKARMAYA CESARET EDEBİLİYORLAR MI ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne Magandası taraftar olarak sorun yoktu, İrfan hocanın ve sadık ın taraftarları 90+5 de sevince davet etmesi, Elazığlı mehmet yigitin zoruna gitti olay bu bunu her mağlubiyetten sonra Elazığlı birileri yapıyor hatırlayın malatyada kale direklerine kadar söküp saha içine girmiş olaylar çıkarmışlardı, uefa kupası maçında yunanistan takımını destekleyen ne yazikki bir Türk şehrinin takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Kaleyi bulan yarım kafa vuruşundan başka şutu yok, topla yüzde 30 oynamış, 1 puan almalıdıydık diyor gülmekten başım ağrıdı ?????
    0
    0
    Yanıtla