SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ölen Oğlu Adına Okula Müzik Atölyesi Kurdu

Ölen Oğlu Adına Okula Müzik Atölyesi Kurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da emekli öğretmen Duran Yıldırım, okulda oğlu adına müzik atölyesi kurdu.

Arguvan ilçesi Dolaylı mahallesinde ikamet eden emekli öğretmen Duran Yıldırım, 2 yıl önce vefat eden oğlu Emre Yıldırım için Arguvan Atatürk İlkokuluna müzik atölyesi kurarak oğlunun ismini yaşatıyor. Piyangodan curaya kadar birçok enstrümanı barındıran Emre Yıldırım müzik atölyesini kuran emekli öğretmen Duran Yıldırım, imkanları ölçüsünde öğrencilere yardımlarını da sürdüreceğini belirtti.

Arguvan Atatürk İlkokulu Müdürü Tamer Çakır ise müzik atölyesi kurulmasından dolayı teşekkür etti. Çakır, “Okulumuza kazandırılan bu atölye sayesinde öğrencilerimizin müziğe olan ilgisi arttı. Duran Yıldırım’ın yapmış olduğu katkılar neticesinde okulumuz, ilçenin adına yakışır bir atölyeye kavuştu” ifadelerini kullandı.

Çakır, “Türkülerin başkenti olan Arguvan’da, çocuklarımız türküler ile büyümeye devam edecektir. Bu atölye de bunun ilk basamağı olacaktır. Sadece okulumuz öğrencilerinin değil tüm Arguvan halkının hizmetine sunulmuştur. Vefat eden Emre Yıldırım kardeşimizin aziz hatırası için evlatlarımız bu bilinç ile sınıfın kapısından içeri adımlarını atmaktadırlar. 3 aylık yoğun bir çalışmanın neticesinde oluşturulan Müzik atölyesine vefat eden Emre Yıldım kardeşimizin ismi verilmiştir. Gün boyunca açık olan müzik sınıfını Arguvanlı bir çok vatandaşımız tarafından ziyaret edilmektedir” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, yapmış olduğunuz iyilik çok anlamlı. Dilerim hepimize örnek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (1 yıl önce)
    Çok anlamlı, çok duygusal, çok ama çok insancıl bir hayra imza atmışsınız kıymetli hocam. Oğlunuz adına yazdığınız yazıda çok etkileyici. Yaptığınız hayır oğlunuzun canına değsin inşallah. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla