SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Önümü Göremezsem Devam Etmem Anlamsız”

0
Güncellendi - 2018-05-21 15:32:27
“Önümü Göremezsem Devam Etmem Anlamsız”
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da sezonun sona ermesinin ardından gözler teknik heyetle yönetimin yapacağı görüşmeye çevrildi. Teknik Direktör Erol Bulut, önünü görmek adına minimum 2 yıllık sözleşme talep ediyor.

Yapılacak görüşme öncesi İHA’ya açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, önünü görememesi halinde göreve devam etmesinin anlamsız olacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yönetimle görüşüp 3 yıllık bir proje sunduğunu kaydeden Bulut, “Sezonun tamamlanmasıyla birlikte ben yönetime 3 yıllık bir proje sundum. Bu projemin kabul görmesini umuyorum. Çünkü Malatyaspor’un geleceği açısından oldukça büyük önem taşıyan konular var orada. Bunun dışında ben yola kesinlikle 1 yıllık sözleşmeyle çıkmam. Minimum 2 yıllık sözleşme yapmamız gerekiyor. Bu taleplerim de öyle afaki talepler değil. Sadece kulübün geleceğini düşünerek söylüyorum bunları. Burada bir şeyler yapacaksak bunu birlikte halletmeliyiz. Önümü göremezsem göreve devam etmem anlamsız olur. Kimse kendini bile bile ateşin içine atmaz. Yönetimle bir görüşmemiz daha olacak, oradan çıkacak sonuca göre hareket edeceğim. İnşallah hem Malatyaspor için hem benim için hayırlısı olur” dedi.

Bulut, sezon devam ederken bazı teklifler aldığını da paylaşarak, şunları söyledi:

“Sezon devam ederken bazı teklifler geldi. Bu hem Süper Lig’den hem de Avrupa’dan. Tabi bunlar benim adıma gurur verici. Ama ben bir takımda çalışıyorum ve önceliğim her zaman burası. Tabi yeni sezon öncesi şartlar neyi gösterir bilinmez ama ben kulübümle yeniden anlaşma isterim. Umarım Malatya’da kalır ve projelerimizi hayata geçirme adına bir fırsat buluruz. Bunu hem Malatya için istiyorum hem de kendim için.”

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Yönetimi hiç beğenmedim ama ben olsam böyle bir teknik direktörle çalışmam. Başarılı ama ne konuştuğunu bilmeyen adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (5 yıl önce)
    Projelere bakıp değer vermek vizyon ister. Vizyonlarını geliştirmek isterlerse, şartları kabul ederler. Kabul etmezlerse bu adam kendine çok rahat takım bulur. Öncelikle Trabzon var. kendi de Trabzonlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (5 yıl önce)
    Bence iyi teklif geldi bu yuzden yonetime zor sartlar sunduki yonetim kabul etmeyecek gibi yani kisacasi erol hocamizin akli burda degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (5 yıl önce)
    İsim yaptı git
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Erol Hoca doğru der.İnşallah anlaşacak yönetim.yoksa kwndi ayağınasıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • YAVUZ (5 yıl önce)
    VAİZOĞLU44 herşeyden haberi var bu arkadaş gercek adıyla yazmaz uzun yılalr takip ediyorum Erol bulut hakkında olumsuz yorum yapma bilgi becerisine asla sahip olmayan tırollerdendir onun yorumunu cidiye almayın o adını gizleyerek yorum yapan tanınmış bir spor adamıdır işi gücü ortalığı karştırmak bu arkadaşta bu şekilde tatmin oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Erol hoca iyi niyeti ile söylüyor.Buradaki bazı yorumlar hiç hoş değil.Adam kendini garanti altına almak için 3 yıl falan istiyormuş,böyle bir yorum olurmu?bu adam gelirkende işsiz değildi.Şimdide işsiz kalmayı bırak,birçok iyi takımdan transfer teklifi alır.Neden mi?Çok zeki olmaya gerek yok.Erol hoca ile ilgili olumsuz yorum yapanlar,acaba bu takım bu ligde,ligi 10.sırada bitirecek deselerdi,rüyanızda bile inanamazsınız.Bu ligin .En ucuz bütçeli takımı olan Malatyaspor’u 10.sırada tuttu.Bence Malatyaspor’a gelerek,gelecek kariyerini de bir bakıma riske attı.Ama başardı.Ben hep şunu gördüm.Kardeşim adam proje ile kulübe gidiyor,şartlarını söylüyor.Bundan daha normal ne olabilir.Yoksa gelir 1 yıl daha çalışır,olmazsa Ertuğrul gibi yarım bırakır gider.Bunları ne çabuk unuttunuz.Hadi Erol bulutuda geç,Malatyaspor’umuzu çalıştıracak,kafanızdaki teknik direktör nasıl olmalı merak ediyorum.Geleni eleştir,gideni eleştir.Maksadınız nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU44 (5 yıl önce)
    İKİ YILLIK SÖZLEŞMEYİ YAPIP İŞİNİ GARANTİYE ALACAKSIN? İLERDE İŞLER KÖTÜ GİDİP GÖREVİNE SON VERİLDİĞİNDE DE TAZMİNAT ALACAKSIN? SEN NEYİN PEŞİNDESİN EROL? SEN NE ARA O KADAR BÜYÜK BİR HOCA OLUP ÇIKTIN DA BİZİM HABERİMİZ OLMADI???
    0
    0
    Yanıtla
  • Futboldan anlamadığınız çok açık,onlar profesyonel düşünürler.3 yıllık projesi olduğunu ve bunun için de en az iki yıllık sözleşme istemesi gayet normal.Şunu unutmayalım kısıtlı kadro ile takımı 10.sırada bitiren bir kişi.Kendini de garanti alması gayet normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)VAİZOĞLU44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsin yönetici değilsin yetkili değilsin .Senin görev alanına girmiyor neyin peşindesin.Görevdeki yönetim artık oldukça tecrübeli bu işleri gayet iyi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizoğlu 44 günaydın.Belliki sizin haberiniz yok.Ne Malatyaspor’dan nede Erol Bulutdan.Düşecek gözüyle baktığımız Malatyaspor’u bu ligde 10.sırada bitirdi.Sen beğensende,beğenmezsende Erol bulut,Malatya’daki başarısıyla şu anda süper ligin en favori teknik direktörüdür.Senin deyiminle hocasıdır.Ayinesi iştir adamın,lafa bakılmaz.Bu adam çok başarılıdır.Proje ile gelmesine niye karşısınız?bunu anlamak zor.İşler kötüye gittiğinde tabiki tazminat alacak.Bunu da anlamak çok zor.Ne demek istediğiniz de belli değil?Yoksa Malatyaspor’un başarısını istemiyenlerdenmisiniz.O yere göğe sığdıramadığınız,bir önceki teknik direktör zat,takımının küme düşeceğini anladığı an,alacağı tazminatın taksitli olmasını bile hazmedememişken,siz hoca ayrılırken tazminat almasını anormal karşılıyorsunuz.Futboldan uzak olduğunuz belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • siz Zannediyor musunuz ki yönetim bu takımı Erol hoca dan daha az seviyor?!! Erol hoca 5 yıldır Başakşehir de yardımcı antrenörken ona bu şansı veren yönetimdir.adil başkanın alacağı kararı destekliyoruz.hiçkimse bu camiadan üstün değildir.yine de umarım iki başarılı taraf ortak bir paydada buluşur ve bu birliktelik devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (5 yıl önce)VAİZOĞLU44 isimli kullanıcı yorumuna
    Vaizzz...Anlamadığın konulara yorum yapma. Git Fifa, Pes falan oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (5 yıl önce)
    hocam senin söylemlerin hep malatya için ve malatyanın geleceği için oldu kesin. inşallah projen hayata geçer. ama adil gevrek ve yönetim senin sunduğun projeye ne kadar duyarlı. ve o projenin altında kalkalarmı bilinmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (5 yıl önce)
    Teşekkürler hocam sizi seviyoruz ve samimiyetinize inaniyoruz inşallah yönetim sizi anlar ve istikrar için devam ederler saygılar Yozgat Sorgun ilçesinden bir Malatyalı Aydın Gökalp
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (5 yıl önce)
    Gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    EROL BEY MALATYA SENI KAYIP EDERSE BÜYÜK HATA YAPAR INŞALLAH KALIRSIN BIZI MUTLU EDERSIN 3 YIL KAĹIRSAN DEDIGIN DE OLURSA SENEYE SAMPIYON OLURUZ
    0
    0
    Yanıtla