SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Orduzu Pınarbaşı Göletinde Su Altı Temizliği

0
Güncellendi - 2020-05-15 00:00:53
Orduzu Pınarbaşı Göletinde Su Altı Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri tarafından Orduzu Pınarbaşı Göletinde su altı temizlik çalışmaları yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre, son yıllarda Orduzu Pınarbaşı Göletinde atılan çöplerden dolayı ciddi anlamda bir kirlilik meydana gelmişti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma Ekiplerinin zaman zaman bölgede yaptıkları tatbikatlar sırasında, dalgıçların göletin zeminin çok kirlendiğini tespit etmeleri üzerine temizlik kararının alındığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekiplerinin 2 günlük çalışmaları sonucunda, göletten bir römork şişe, poşet, atık ve çöp malzemesinin çıkarıldığı ifade edilirken, çalışmaların korona virüs salgını nedeniyle park ve mesire alanları ile ilgili yaşanan kısıtlamalar kalkıncaya kadar tamamlanarak hizmete hazır hale getirileceği dile getirildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibine bağlı 3 dalgıç tarafından hergün sabah saatlerinden akşama kadar Orduzu Pınarbaşı Göletinde temizlik çalışmalarına devam edildiği belirtilerek, yasaklar kalktıktan sonra vatandaşların piknik ve mesire alanlarını temiz tutmaları ve gölete çöp atmamaları istendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Temizlik imandadır.Göleti kirletenler ve eline ne geçerse atanlar aslında günaha girmiş olurlar.Çevre bilinci çok önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Nihayet yıllardır yapılmadı hatta hiç yapılmadı o göl kaç kere kurudu ama fırsat bu fırsat denilip temizlenmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet aycı (4 yıl önce)
    Elerinize sağlık çpk güzel bir çalışma darısı baraj göletlerinin başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (4 yıl önce)
    saygısız sorumsuz insanlr var heryrde oldgu gbi mltyada da war gole izmaro ayan pet sisemi atan pesetmi atan piknkden sra kulunu doken olmz yayazk günah insan uyanr diyecem utaa olsa zaten oyle yplmaz,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    orduzu da çevre temizliği de geçmiş yıllarda çok zayıftı . ankaradan geliyorum burdaki parklar pırıl pırıl orduzu malasef yeterince temizlenmiyor . en azından yaz aylarında 10 tane temizlik görevlisi devamlı surette oranın temizliğini yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Valla helal olsun. Bölge yetkllerinin nihayet aklına gelmiş sualtı temizliği yapmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    İnsan olun! İnsan olalım! ?
    0
    0
    Yanıtla