SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Organize Suç Örgütünün Mekanında 'İdam' Düzeneği!.

Organize Suç Örgütünün Mekanında 'İdam' Düzeneği!.
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda 1 Temmuz sabah erken saatlerde, aralarında Malatya'nın da bulunduğu 24 ilde, 9 organize suç örgütü ve bunlara yardım eden 26 suç grubuna yönelik olarak başlatılan 'TÜMÖR' operasyonun Malatya ayağında 2 şüpheli yakalandı, 3 silah ele geçirildi. Bu arada, Malatya'daki operasyon sırasında aranan işyerinin asma tavanına üstüne gizlenmiş 'idam ipi' düzeneği polisleri de şaşırttı.

"Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak" ve "Örgütün Faaliyetleri Kapsamında Yağma, Tefecilik, Tehdit" suçlarını işledikleri tespit edilen 9 organize suç örgütü ile söz konusu örgütlere silah temin ettiği belirlenen 26 suç grubu üyelerinin kimlikleri tespit edilmesi üzerine Malatya ile birlikte 24 ilde operasyon yapıldı.  

Tümör Operasyonu’nun Malatya ayağında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince yürütülen projeli çalışma kapsamında ülke geneli eş zamanlı yapılan operasyonda  2 şüpheli gözaltına alındı ve gönderildikleri mahkemece tutuklandı.

 Operasyon kapsamında yapılan iş yeri ve ikamet aramalarında 3 adet tabanca ve 68 adet fişek ele geçirildi.  Hakkında yakalama kararı bulunan 1 şüpheli ise aranıyor.

Operasyon esnasında KOM ekiplerince işyerlerinde yapılan arama ve kontrollerde çok ilginç detaylar ortaya çıktı. Aranan işyerinde tavana bağlanmış ve asma tavanın üstüne gizlenmiş “idam ipi” ele geçirildi.  Yine aranan bir işyerinde duvar kağıdının altında gizli bölme tespit edilerek içerisinde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • İsmail Gürbüz (1 yıl önce)
    Caydırıcı ceza yok Meydanlarda sallandırma cezası olsun inanıyorum ki bu tip olaylar ve gangsterler yüzde 80 bitecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Nerde bi suçlu kesin kolunda belinde elinde dövme var.Ülkede ki asayişin büyük çoğulculuğunu bunlar bozuyor.Polislerimiz dövmeli kişileri durdurup arasa kesin 10 kişiden 8 i suç kqydi vardir yada yakalama kararı vardır.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Milyonlar var (1 yıl önce)
    Ülkede toplamda 20 den fazla suç kaydı olan milyonlar var. Kaçakçılık, uyuşturucu, fuhuş, tecavüz, gasp, cinayete teşebbüs gibi suçların en azından 3 yıl kadar yatacak şekilde cezalandırılması gerekli(normalde en az 15 yıldan başlamalı ama 3 yıla da razıyız artık). Bir toplumda bu kadar suç işleme oranı olamaz. Eğitim, aile yapısı falan önemlidir ama herşeyden önce kanuni yaptırım caydırıcı olacak şekilde düzenlenmeli. Suç oranının oldukça az olan toplumlara bakın böyle çözdüler problemlerini..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • kaplan44 (1 yıl önce)
    3 yıldan aşağı ceza alanlar cezaevinde yatmıyor.Covid bitti mahkumların covid izni bitmedi yani tüm suçlular dışarda yakında malatyada gece sokağa cıkamayacaksınız gasp falan artarsa şaşırmayın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • furkan (1 yıl önce)
    dövmelilerden nefret eden kaç kişiyiz acaba
    %86
    %14
    Yanıtla
  • dövmeliyle ne alakasi var kardeş sahte kabadayılardan beyin yoksunu insanlardan nefret edin
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Kim bilir kimi asacaktılar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Veysel (1 yıl önce)
    Emniyet genel müdürlüğü ve kolluk kuvvetleri Jandarma komutanlığı hepsini tebrik ederiz .
    %95
    %5
    Yanıtla