SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oryantiring Malatya'da Çok İlerleme Kaydetti"

0
Güncellendi - 2018-07-15 01:48:28
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz, "Oryantiring gelişmekte olan spor branşlarımız arasında. Malatya’da da oldukça ilerleme kaydetti" dedi.

Başkan Akyüz, Malatya İnönü Üniversitesinde 2 Temmuz'da başlayan ve 17 Temmuz'da tamamlanacak olan Oryantiring 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kursu kapsamında Malatya'ya geldi.

Kursu ziyaret edip, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Akyüz, Malatya'da çeşitli ziyaret ve temaslarda da bulundu.

Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz, Malatya'daki temasları kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kkızılay'ı, Milli Parklar 15.Bölge Müdürü Abdullah Kon'u, Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval'ı ziyaret etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaretinde konuşan Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz, "Oryantiring gelişmekte olan spor branşlarımız arasında. Malatya’da da oldukça ilerleme kaydetti. Bir çok müsabakalar yapılan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü vermiş oldukları destek neticesinde ziyaret ederek önümüzdeki günlerde Oryantiring branşını daha da ileri taşımak daha çok faaliyetler düzenlemek amaçlı çeşitli görüş alış verişinde bulunduk. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ya Oryantiring branşının gelişmesi ve ilerlemesi noktasında verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise "Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz’ün yanında Türkiye Oreyantiring Federasyonu Eğtim Kurulu Yöneticisi ve İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi  Dr. Mehmet Güllü ve Malatya Oryantiring İl Temsilcisi Bülent Koç'un ziyaretinden dolayı memnun oldum. İlimizde bir çok branşın tanıtılması ve gelişmesi noktasında bir çok çalışmalarımız oldu. Antrenör kursları, hakem kursları ve müsabakalar yaparak branşları ilimizde gelişmesini sağlıyoruz. Oryantiring branşı da ilimizde ilgi her geçen gün artmakta geçtiğimiz günlerde açılan antrenörlük kursu da bunlardan biri. Okul sporlarında da faaliyet gösteren branşımızı daha da ileri noktaya getireceğiz" diye konuştu.

Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz’e ziyaretlerinde Türkiye Oryantiring Federasyonu Eğitim Kurulu Yöneticisi ve İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi  Dr. Mehmet Güllü ile Malatya Oryantiring İl Temsilcisi Bülent Koç da eşlik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız