SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Şoförü Malatya Cezaevinde

Otobüs Şoförü Malatya Cezaevinde
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ta 8 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturmada, otobüs şoförü tutuklandı ve Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

15 Ekim'de Malatya-Kayseri karayolunda Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. İstanbul’dan Van’a gitmekte olan Selim A. idaresindeki 44 AK 213 plakalı Van Gölü firmasına ait otobüs, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda devrilmişti. Kazada otobüste bulunan 47 kişiden 8’i hayatını kaybederken, 39 kişi de yaralanmıştı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, kazanın soruşturulması için 2 savcı görevlendirmişti. Otobüs kazası ile ilgili başlatılan soruşturma neticesinde Gürün Cumhuriyet Savcılığı, otobüs şoförü Selim A. hakkında tutuklama kararı verdi. "Birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan tutuklanan Selim A., Malatya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Selim A.'nın tutuklu yargılanacağı öğrenildi.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız