SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Otobüs Yangınına Sağlıkçı Müdahalesi

0
Güncellendi - 2019-02-24 05:03:07
Otobüs Yangınına Sağlıkçı Müdahalesi
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ hattında çalışan belediye otobüsünün motorunda çıkan yangın, yakındaki semt polikliniği çalışanlarının da katkısıyla söndürüldü.

Olay, saat 14.00 sıralarında TOKİ'deki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği karşısındaki otobüs durağında meydana geldi. Otobüste yolcu indirilirken, arka tarafta bulunan motor bölümü belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Otobüs sürücüsünün, araçta bulunan yangın söndürme tüpüyle yaptığı müdahale yetersiz kalırken, Semt Polikliniği'nin çalışanlarının, polikliniğe ait söndürme tüpüyle yaptıkları müdahale sonucu yangın söndü. Daha sonra gelen itfaiye soğutma çalışması yaptı.

Yangın sırasında yolcular hızla tahliye edildiği için, sadece otobüs hasar gördü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mustafa (5 yıl önce)
    belediye bence bir otobüs borçlu sağlık müdürlüğüne
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali sonmezay (5 yıl önce)
    Arabayla tesadüfen oradan geciyordum ve saglik calısanlarinin cabasini ve mucadelesini gordum gine canimizi kurtardilar allah razi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri doğan (5 yıl önce)
    Önemli olan Can kaybının yaşanmaması ve sağlık çalışanları ve güvenlik görevlisi olarak aldığımız eğitimler sonucu olaya müdahale etmemiz güzel bir sonuç tekrardan geçmiş olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin (5 yıl önce)
    olayı görük orday dık, gerçekten sağlık çalışanları olmasaydı otobüs yanacaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Kış günü normal olurmu hemşerim
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Bu marka otobüslerde motor çok aşırı ısınıyor arkada oturanlar bilir, yanması normaldir.
    0
    0
    Yanıtla