SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trafik Kazalarında 5 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç tarlaya uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Kelhalil Mevkiinde yaşanan kazada, H. A. (19) yönetimindeki 44 HT 594 plakalı otomobili ile Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu.

Çevredekilerin kazayı görüp 112 Acil Servisi araması ile bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri araçta bulunan sürücü H. A. ile araçta bulunan yolcular H. İ. A. (18) ve B.C.T.’yi (18) olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı.

Kazada araç kullanılamaz hale gelirken, hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

2 YARALI

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelenbir diğer trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E.Ç'nin kullandığı 44 AET 985 plakalı kamyonet, Doğu Mahallesi Malatya Caddesi'nde S.G. yönetimindeki 44 KC 608 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücü E.Ç. ile araçtaki G.Ç, sağlık ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız